בלהבלהבלהבלהבלהבלה

איילה

מאבא של איילה מה שרואים מ שם לא רואים מכאן פרוש האהבה שהיתה לסער בבית חלפה לה בחוץ לדעתי לא היה שום אהבה מצידו הכול היה מישחק איילה היתה אמיתית.

רקלוש

New member
רוב התכנית התמקדה בסער והשטויות שאמר

אותן כהרגלו בחשיבות רבה, מנחם לא נתן לאלירז להסביר את נושא האסימון ועיוות כהרגלו ואמר שאלירז יזם את הויתור על האסימון והוא לא מנע מאלירז להסביר ולהביא את עמדתו בעניין...מנחם כמו תמיד מעצבן וטרחן לא קטן... אלירז כמו תמיד התגלה ביכולת הקוהרנטית שלו ואמר שהוא הביא את עצמו נטו לתכנית ולא הגיע עם ססמאות נבובות ממוחזרות שנקעה נפשו של העם מלשמוע אותן...

Shame in you

New member
נראה לי שסער הפנים את כמה שאלירז אהוד

הוא מדבר עכשיו שונה לגמרי ממה שהוא דיבר אתמול בתכנית. אלירז נשאר צנוע ומקסים.

morosh1234

New member
../images/Emo45.gifאיך שסער דיבר אתמול בתוכנית

זה היה כמה שעות אחרי היציאה. הוא עדיין לא קלט את המידת אהדה של אלירז בחוץ לעומת האנטי שיש עליו. כשהוא הבין את השטח יותר טוב, הוא חזר בו ודיבר יותר "רגוע"

Shame in you

New member
מה שאלירז אמר על הצבא- ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

"אני לא צריך דגל לפנפנף בו...אדם א יכול להתהדר במשהו למעט עצמו..." כלכך צודק!!!

MoGanC

New member
חח,צורת ההנחייה של מנחם לא מתאימה לאלירז

איזה מן מראיין הוא, הוא שואל שאלה ועונה עליה, ואז עובר לשאלה הבאה. אלירז "אני שם בראש עוד תשובות מקודם, צריך לעבור אחת אחת"

ואזנה

New member
לא היתה לאלין שום תרומה לתוכנית היום

מה שמראה שכל כולה נבנתה על ודרך אלירז. כשהיא לעצמה היא בלונדה מתוקה עם מניירות של בת טיפש עשרה ולא יותר.

ואזנהשהיית קטן היית מציק כדי לקבל תשומת לב ?

כי זה מה שנראה לי שאתה עושה כאן. אתה לא אוהב את כולם... שמעתנו שאלין נעל ואלירז ערס ואנחנו עדר...אני אפילו לא נכנסת לקרא את ההודעות שלך יותר. כי אתה מזכיר לי את הילדים האלה שמציקים כדי לקבל תשומת לב..

למעלה