בלהבלהבלהבלהבלהבלה

A r e t h a

New member
לא ראיתי אבל הוא נשמע שווה, אולי מתאים לך

טיפוס צבוע,שקרן ובכיין כמו סער

|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סוסו, פשוט כל הכבוד לך..../images/Emo88.gif

תדע לך שאני פשוט מעריץ אותך !!!! איך מהודעות חסרות תוכן, הודעות טיפשיות ריקות ונבובות את/ה מצליח להדליק חצי פורום.. כאילו, אני תוך הודעה וחצי שלך, למדתי להכיר מי את/ה, וכשאני קורא את הכינוי שלך , אני פשוט מדלג עליך.. לא יאמן איך את/ה מצליח/ה כל פעם מחדש לעורר, מהומות , להרגיז ולקבל התייחסות רצינית, כשאת/ה בעצם כלום.. ורגע לפני שאת/ה נח/ה על זרי הדפנה, יותר משזה מעיד עליך זה מעיד על אלה שמגיבים לך ומתרגזים מהכלום שאתה כותב.. ולכל אלה שמגיבים ליצור הזה, הסתכלתם על עצמכם במראה , איך אתם נראים כשאתם נדלקים מהשטויות שהוא כותב??? תתעלמו ממנו, מה יותר פשוט מזה???.. שיכתוב מיליון פעם אלירז ערס, אז מה?... זה הופך את השטויות שלו לעובדות?? בתוך תוכו הוא כבר יודע שבמשחק (החיים) יש רק מנצח אחד וזה אלירז !!!!! סליחה, בעצם שניים... אלירז ואלין.

רקלוש

New member
../images/Emo140.gif אתה כל כך צודק היחס שלי אלייה הוא בהומור

אני נהיהת להדליק ולהציק לה...לכן מגיבה... אך בגדול אתה כל כך צודק לגבי היצור הנאלח הזה...

shelilu

Member
בדיוק, זה מה שהם שווים : התעלמותתתתתת

אין טעם להגיב להם, אין טעם לפתוח את ההודעה שלהם, הרי כולנו יודעים שבריאליטי עם ישראל היפה, מוכיח בצורה הכי נעלה שיש שהוא מריח איכות, אז למה לתת לכמה תתי רמה ביטוי על זה הרי הם בונים, בדיוק כמו מושא ההערצה שלהם, באמת שאין צורך צריך להוקיע אותם מהחברה, ואז סוף סוף תהיה לנו חברה מתוקנת אנחנו הנאורים באמת צריכים לגחך ופשוט להתעלם מהם כי עם כוח צריך להתמודד בכוח. אז אנא מכם פשוט תתעלמו אין להם יותר מקום בעולם הנאור בדיוק כמו סער וא' היו שלום

אני לא מבינה למה אתם בכלל טורחים לענות לסוסו

או לארז למיליון ולאחרים שכמותם, תנו להם לדבר ללא תגובה ותוך כמה שעות הם יעלמו כלא היו....

A r e t h a

New member
כי נחמד לנו לריב ולהתווכח, זה נותן טעם

לא נשארה לנו התוכנית "האח הגדול" לכן אנחנו ממשיכים בגירסאת אינטרנט את מחנה אלירז וסער

itzik531

New member
אובדה אנשים נורמטיבים הצביעו לו

אנשים לא נורמטיבים מכנים אנשים אחרים בכינויים גזעניים כמו הכינוי ערס

רקלוש

New member
הכל אודות סער ומעריצייהם ה-WANEBE

תגובה שקיבלתי מניק בשם: shielo...להעתיק, לדבוק ולשמור.. סער וכונפתו הם רק wanebe אין להם אף לא צל של אליטיזם או משהו כזה, הם רוצים להיות כאלה, מתאמצים להיות כאלה, אין קשר בינם ל"אליטה" או משהו קרוב לזה הם פרחים, ולא כלום, שום אינטיליגנציה מיוחדת, שום יופי מיוחד, שום איכות או כשרון יוצאי דופן ובטח ובטח שום דבר שקשור ליחסי אנוש איכותיים, הם אנשים קטנים ונחותים, ובגלל הנחיתות שלהם, הם מנסים להיות משהו שמצטייר אצלם בתודעה כ"אליטזם" אך רחוקים הם שנות אור מהמקום הזה, ואף אחד מ"אוהדיהם" לא נמנע עם איכות, אף לא אחת, הם חיים בסרט שהם כאלה, זה בדיוק מה שדוחה בהם, אין להם שמץ של מושג מה באמת מצטייר כאיכות, האליטיסטים האמיתיים מעריכים איכות אנושית, אמיתית, לא חארטה של wanebe מה נסגר אתכם אנשים, הם לא אמורים לקבל אף לא לשניה את ההרגשה שהם הצליחו בהצגה הזאת, הם אנשים קטנים, קטנוניים, קנאים מאוד, חסרי כל איכות שכל מה שעובר במוחם הפיסטוקי, זה איך מצטייר האליטיסט ומנסים ללא הרף להיות ככה, אך ללא הצלחה. פשוט בדיחה מהלכת, לא איכות, לא ארץ ישרא היפה, לא אליטזם ולא נעליים וגם ממש לא יפים. צאו מהסרט אנשים קטנים ופוזאיסטים פשוט צאו מהפריים אתם גורמים לנו להקיא....

susu281

New member
זה הכל קישקוש בלבוש

זה נובע מרגשי נחיתות של אנשים

למעלה