ניצוצות למעלה או הפוך?
ה הסייד הנודד New member 10/6/06 #23 מה הקטע שלך? ותנסו למצוא קשר בין 2 שירים כשאתם מביאים אותם לפינה אבל בוא ניקח את השאלה שלך לכיוון אחר נעליים או מקרר?
מה הקטע שלך? ותנסו למצוא קשר בין 2 שירים כשאתם מביאים אותם לפינה אבל בוא ניקח את השאלה שלך לכיוון אחר נעליים או מקרר?
E Elfangor New member 10/6/06 #25 LoL צוננת כמו גלידה XD יאר, Inner station או Wanted? בלע, ואני חייב להוסיף לבחירה גם את Ill show you...
LoL צוננת כמו גלידה XD יאר, Inner station או Wanted? בלע, ואני חייב להוסיף לבחירה גם את Ill show you...
E Elfangor New member 13/6/06 #28 בעעע, סמי כי בסופו של דבר יש להם שירים ממש טובים גם כשסמי שר, ואת פורטיס אני מעדיף עם ג'יבריש^^ לראפרפ אותה: עם מוקי או עם הדג נחש?
בעעע, סמי כי בסופו של דבר יש להם שירים ממש טובים גם כשסמי שר, ואת פורטיס אני מעדיף עם ג'יבריש^^ לראפרפ אותה: עם מוקי או עם הדג נחש?
ה הסייד הנודד New member 14/6/06 #29 הדג נחש ברמות! עם מוקי זה משום מה אף פעם לא יוצא.... להתראות בחלומותי או סיפורים מהקופסא
א אסי סרחנה בנשמה New member 11/6/06 #26 ../images/Emo127.gifסימנים של חולשה! ברור!!../images/Emo194.gif האמת שאין לי את האחר אבל אני מכירה כמה שירים אהבתי מהדיסק רק שני שירים...=\ אילו סימנים של חולשה אני ממש אוהבת ממש
../images/Emo127.gifסימנים של חולשה! ברור!!../images/Emo194.gif האמת שאין לי את האחר אבל אני מכירה כמה שירים אהבתי מהדיסק רק שני שירים...=\ אילו סימנים של חולשה אני ממש אוהבת ממש