שפץ את הדולי.

©big smile©

New member
../images/Emo126.gifשפץ את הדולי.

אני מצטערת, לא פתחתי את הפינה יותר מוקדם כי לא היתה לי אפשרות. כל היום הייתי בחזרות, וחזרתי רק ב1 בלילה. החלטתי לא לחכות יותר, כי בנות רצו שאני אפתח את הפינה [
] - לכן אני פותחת אותה עכשיו. תסגדו :|. בייס מבאגטייל. דולי צד שמאל - מתחילות. דולי צד ימין - מתקדמות. הצבע האפור אמור להיות לבן, פשוט לא רציתי לעשות בלבן בגלל הרקע. יש הרבה מאותו הצבע, נכון - אבל זה בשביל שתוכלו לעשות גוונים. רציתי לחדש קצת :]. מקווה שתהנו
.

tamaguchi girl

New member
יאי ../images/Emo9.gif |סוגדת|

אני אוהבת את הפינה [[= והדולי של הפעם הקודמת נמחקה לי
בטעות
..אני מתחילה מחדש
וגם את זו

nitzanru

New member
*סוגדת*

><>
: סגידה! (רואה, אפילו הדג סוגד!) אני אוהבת את הפינה. ואפשר בקשה? דוגמאות והדפסים? אני אוהבת, זה נותן מקום ליצירותיות, עיגולים, משולשים, קווים, נחשים כמו הפעם ההיא, שכולם עשו נחשים אבל זה יכל להיות הרבה יותר מקורי). בעצם כל הפינה הזאת היא יצירתיות ומקוריות, לא?
הולכת לעשות.

ארררר

מדהיים.. גפן מזה לא יצא לך יפה יצא לך מדהים וגם את מדהימהה.. יואא איך אני אוהבת אותךך..

אני אעשה |שוק||../images/Emo80.gif

באמת !! פשוט יש לי דוליז לא גמורות ואני רוצה לסיים אותם
אז אם אני אעשה היום אני אשים היום

o0Invisible0o

New member
אני אוהבת את הפינה הזאת..../images/Emo2.gif

אבל אין לי חיים..ויש לי כל כך הרבה דוליז שאני עוד רוצה לעשות..
[ראש מפוצץ ברעיונות..><] למישהו בא לקנות לי ככה כמה ימים?
[זמממממןןןןןןןן!!!!!!22222222]
*שותקת*

arui tknud

New member
זה לא נכון

הדולי הזו באמת יצאה נורא, מספיק להסתכל על החצאית כדי לסלק אותי מעולם הדוליז... וזה לא נכון לגבייך!

nitzanru

New member
נמ,

הקווי מתאר של החצאית - מדהימים, אני לא ממש יודעת איך להצליל אותם, ובאמת כדאי לך לנסות הצללה שונה, אבל...... השיער -
החולצה -
ואיך לא - האולסטאר
אני אהבתי, וכדאי לך להיות מרוצה, כי אני במקומך הייתי מרוצה.

ווא..

ממש וואו..השיער טיפה גושי והעיניים מוזרות בגלל שהם לא האותו צבע.. בפלטה בחולצה אמורה להיות לבנה אבל לא נורא.. ממש יפה

למעלה