ספרות

elii1988

New member
2 שאלות לגבי ספרות מי שיודע..../images/Emo163.gif

אני לא מבין על מה המורה הורידה לי פה כ'כ הרבה נ'ק..זה כמעט בדיוק כמו במחברת...90% השוותי..איזה 2 דוגמאות לבזבוז יש שלא רשומות? בשאלה שאלו מה הבזבוז ואיך ציורי הלשון מדגימים ת'בזבוז..2 דוגמאות.. ועוד משהו..בסיפור שפרה היא בקשה 3 אמצעי עיצוב..איזה אמצעי עיצוב יש בסיפור הזה?

Moon phase

New member
ספרות-דרמה ../images/Emo80.gif

מאיפה לומדים את אנטיגונה? יש לי את הספר של נורית צין, אבל זה הרבה מדי. ויש לי עבודה על אנטיגונה ועוד מה שכתבנו בכיתה.

שאלה על ספרות-

יש לי שאלה...יש את הסיפור "שפרה" ,במגן שלי זה היה סיפור חובה..היהה חובה לענות עליו...גם בבגרות יש חובה לענות על הסיפור של שפרה?? תודה למי שעונה!

elii1988

New member
אז לפחות תענו לי לגבי הימור../images/Emo163.gif

אני רוצה להמר על אנטיגונה וביבר הזכוכית...על דרמה.. עכשיו בחלק של שירה למדתי למתכונת את כל ימי הביניים את כל ביאליק את כל שירת ה120 ואת כל השירים בבחירה הפתוחה והבנתי במתכונת שזה קצת מיותר ללמוד את כל ה7 שירים מהבחירה הפתוחה...כמה שירים כדאי ללמוד מתוך ה7? הבעיה גם שיש שירים שלמדתי בכיתה י' עם מורה אחרת והיא נתחה את האמא של כל שיר ממש כמה דפים טובים במחברת ועם שפה של אוניברסיטה.. לגבי סיפור קצר למדתי רק את פנים אחרות מסיפורי עגנון מהסיפורים עבריים של ה120 למדתי סובבתהו בכחש פראדל ושפרה וממתורגם למדתי אחרי 20 שנה, ויגון לדעתכם זה הימור בטוח? ממש לא בא לי ללמוד דרמה..

ספי16

New member
למיטב הבנתי

מכיוון שאלה מקצועות חובה, יש גם בגרות חורף. (תנ"ך דתי, למיטב ידיעתי, יש בחורף רק את היחידה הראשונה ואת שתי היחידות המשלימות לשלוש יחידות.)

שאלה בספרות .. דחוף../images/Emo70.gif

בפרק של הרומן.. אם אני לומדת רק את סיפור פשוט זה טוב? תהיה על זה בטוח שאלה?

מפה הוא בטוח

http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Mazkirut_Pedagogit/Sifrut/PinatMafamar/Hozrim/ShelaSpezifit.htm "הנדון: שאלה ספציפית על סיפור קצר במבחני בגרות בפרק "סיפור קצר" בשאלונים 904441 ; 05 ; 904041 ; 45 א. תזכורת הסיפור שעליו תישאל שאלה ספציפית בבחינת הבגרות בפרק הסיפור הקצר במועד קיץ התשס"ו ובמועד חורף התשס"ז הוא "שפרה" מאת דבורה בארון." וגם במיקוד : http://cms.education.gov.il/NR/rdonlyres/B8277569-9535-4ED3-83A3-B01D47B1F675/23252/litgen904441.pdf

אביגל ג

New member
לפי מה שהבנתי בסביבות 13

אבל בפועל למדת רק 4-5 ממה שיהיו שם. (כי כל אחד לומד יצירות אחרות) וצריך לענות על 2 שאלות. כך שיש לך בחירה של 2 מתוך 4/5
בהצלחה!

כנסי:)

יש לי מיקודית של לחמן ויש שם17 שירים..ואני לא מסוגלת בחיים ללמוד את כולם.זה ממש הרבה ואני ממש יתבלבל!!.זה מספיק אם אני ילמד 10 נראה לך? הכוונה אם אני ילמד 10 אם יהיו בבחינת בגרות שאלות שאני יוכל לענות עליהם?

למעלה