חדשות

סידיוס

New member
נייט דווקא עשה משקל

צלם מALL ELBOWS עקב אחריו במשך היומיים האחרונים, והוא ראה בעיניים שלו שנייט שקל 170 פאונד. אמר גם שיפרסם וידאו בהמשך. דיברתי עם המנג'ר של מרקוורדט לקס מקמהון, אבל הוא לא סיפר לי יותר מדי. פרטים בהמשך.

fsm55

New member
אני חושב שזה שטויות

אבל יש שמועות שהוא ניסה לרמות בבדיקת סמים, יש כאלה שאמרו שהוא שכב עם אישה של אחד הבכירים בזופה אני באמת חושב שזה שטויות אבל ביקשת יפה ולא יכולתי לסרב...

Indego

New member
תפסול ת'קטע של הבגידה...

הבנאדם התחתן לפני מספר חודשים. אבל לך תדע, אוליי הוא עשה את גב. וייט
לדעתי אוליי זה משהו עם סמים, אבל זה גם מוזר. כי אני יודע שבדר"כ יש בדיקות לאחר הקרב\אירוע. (כמו שתפסו בזמנו את טיאגו סילבה, והוא עף לקיבנימט)

elvis18

New member
יש לי רעיון ...בנוגע לבעיה

במידה ופוסלים את הרעיון של הסמים ,לדעתי מה שקרה זה שהוא היה פצוע\חולה ואסור לו לעלות לזירה והוא לא מקבל אישור להתחרות , והוא לא דיווח ,ורק הרופאים תפסו את זה בזמן הבדיקות ..ועכשיו לא מאשרים לו ...

Indego

New member
דיינה לא היה חותך אותו על זה...

דיינה מעריך לוחמים שרוצים להלחם. אני מתאר לעצמי שזה משהו הרבה יותר רציני. לדעתי יש פה קשר לסמים.

elvis18

New member
כולי תקווה שהסיבה לחיתוך הוגנת ...

אבל מישהו שדופק לך מייןאיבנט בגל שהוא לא דיווח על דברים יכול וצריך לעצבן את דיינה עד תלישת שערות (אם היו) בכל אופן אני כבר מחכה לשמוע מה קרה שמה באמת ....

ranzz

New member
לדעתי בשביל שדיינה יצטרך כל כך להתעצבן

יכול להיות שנייט ניסה לרמות בבדיקת סמים.. לא סתם לא עבר, ולא סתם לא הגיע למשקל - כי על שני אלה לא מפטרים, זה קרה וזה יקרה. אגב למיטב ידיעתי אי אפשר לקבל תוצאות בדיקת סמים באופן כל כך מיידי, ככה שזה כנראה בכלל לא קשור לסמים. ובנוגע למשקל הרבה שמועות אומרות שלא הייתה לו שום בעיה לחתוך. מה שמשאיר את הסברה שלי שהוא ניסה לרמות בבדיקת סמים, אולי ניסה לתת כוס פיפי של GSP

מוזר. לא עבר קלירנס רפואי? כאילו יש לו מחלה?

אין לי הסבר אחר.... או לחילופין חתך משקל בצורה קיצונית. מצד שני, יש תקדימים של לוחמים שחתכו משקל בצורה קיצונית או לא עמדו במשקל (לוחמים בעלי שם קטן מזה של נייט). בגלל זה אני מעריך שזה קשור במחלה כמו HIV או צהבת מסוג כלשהו. מקווה שזה לא משהו שימנע ממנו להילחם...

ממש לא נראה לי מחלה או משהו בסגנון

דיינה היה ממש עצבני כשהוא דיווח על החיתוך של נייט, ברמה של שנאה. יש שם כנראה רמאויות ובטח אולי גם כספים או שוחד.

Indego

New member
-האירוע יתקיים הערב כרגיל, ברנרמן הוא המחליף.

של מרקוורדת'. אומנם לא לוחם כזה להיט, אבל יש לו ביצים של שור, להילחם בהתראה של 24 שעות נגד יריב מאוד לא קל. גם אם הוא יפסיד בKO בסיבוב ה1, תהיו בטוחים שדיינה לא יחתוך אותו. http://mma-tracker.org/forums.php?action=viewtopic&topicid=24505

Indego

New member
HD via LowKick....

אבל יש לי הרגש,ה שקונגו ינסה לקחת את הקרב לקרקע. אני מקווה שהוא לא יצליח, כי אז נקבל קרב מאוד משעמם, כי בארי על הקרקע הוא בערך ברמה של חגורה לבנה בBJJ.

ranzz

New member
../images/Emo124.gifנייט כתב בטוויטר שביום שלישי

הוא יספר את כל מה שיש לספר על העניין הזה. כרגע אף אחד לא יכול להגיד כלום בגלל חוקי פרטיות רפואית וכו'...

yair_bar

New member
מנהל
לפי מה שכתבת בטוח קשור לגברת וייט

ולניתוח סיליקון

BeniTaz

New member
מה לעזאזל קרה.. אני ממש סקרן

לפי דיינה וויט: “Nate Marquardt is going to have to man-up and come out and tell the world why he didn’t pass his medicals. And when he does that, I think everybody will understand why he was cut from the UFC.” זה לא עוד לוחם שנפסל.. יש כאן משהו רציני יותר. אגב, נייט מרקוורדת נפסל כבר בבדיקת סמים ב-2005 בקרב הבכורה שלו ב-UFC. עשה סגירת מעגל לפחות.

ranzz

New member
היום נייט יסביר הכול ב MMAHOUR עם אריאל

השידור ב1 בצהריים שעון ארה"ב, שזה בשעון ישראל.. שעה כלשהי

למעלה