חדשות

זקס11

New member
לא מדוייק

כל חוזה נוטה להסתיים. וכאשר לוחם רואה שאנדרטה כמו רויס מקבל מליון דולר, אז הוא רוצה יותר. אל תשכח שדן הנדרסון עזב בעקבות החזרה של טיטו. ורויס צריך להכנס לאוקטגון כדי לקבל תעודת הוקרה ושעון רולקס. בטח לא כדי להלחם.

זקס11

New member
טיטו קיבל הרבה ../images/Emo130.gif

והרבה לוחמים הרגישו שאם האפס הזה מקבל הרבה כסף, להם מגיע הרבה יותר. הראשון היה דן, ודיינה החליט למנוע תקדים, והעדיף לראות את דן בחוץ, ולא ליצור מצב שכל הלוחמים ידרשו העלאה היסטרית.

welterweight

New member
לא מסכים

דיברת על כמה קניות הוא "מביא" ובהודעה קודמת חישבת את זה כ22000 קניות עבור מליון דולר. אז קודם כל יש מיסים ורק בגלל זה צריך להכפיל את המספר.מעבר לזה,הUFC הוא לא מלכ"ר.אם לוחם רוצה סכום מסוים הוא צריך להביא הרבה יותר קניות מאשר אותו סכום.לסנר קיבל 400 אלף על UFC 116 והביא למשהו שהיה קרוב לשיא כל הזמנים של הUFC (הערכה שראיתי דיברה על 1.15-1.25 מיליון קניות). רויס רוצה כפול ואני לא חושב שהוא יביא אפילו 50 אלף קניות נוספות.פיטץ' מרוויח (מעל השולחן) 100 אלף ושילדס אפילו פחות.אין שום סיכוי שרויס מביא פי 10 מהם. לגבי הסיבות שבגללן אתה טוען שהוא לא מתחמק - הכל טוב ויפה,אבל הכל גם תקף ללפני כמה וכמה שנים טובות. ועכשיו נעזוב את העסקים ותגיד את האמת,אתה באמת חושב שיש לו סיכוי מול מישהו ששווה משהו? בלי עמידה,בלי היאבקות ובלי יתרון פיזי כלשהו,את מי הוא ייקח? מול מי יחס ההימורים עבורו ירד מ+300? מבחינתי זה יהיה סתם לראות אותו עולה וחוטף מכות ואני לא יודע אם עדיף לו לעלות מול אחד הבכירים ולהיטחן למוות או מול אחד הפחות בכירים ולהפסיד בהחלטה במקרה הטוב.

לא אני ביצעתי את החישוב

ולשאלתך, אני באמת לא חושב שיש לו מה להציע כנגד הטופ במחלקה. גם אם אני מנסה לחשוב על המאצ'אפ הכי טוב עבורו עדין אני לא נותן לו יותר מ20% סיכוי.

AmitNHB

New member
יכול להיות שבחישוב לטווח הקצר שווה ל UFC לשלם

לו מיליון דולר. בסה"ך הנתח שלהם מכל מכירה של PPV הוא 25 דולר (חצי חצי עם חברות הכבלים) , מה שאומר שאם רויס יוסיף להם לאירוע עוד 40 אלף קניות, אז שווה להם אבל השאלה היותר גדולה כאן היא איך מהלך כזה יתפרש בקרב לוחמים אחרים שמרוויחים פחות ? הרבה פחות... כבר ראינו עד כמה זופה עקשנים בקטע הזה וכמה רחוק הם מוכנים ללכת. בעבר הם שילמו להויס מיליון דולר. אפילו יותר, אם אני זוכר נכון אבל זה היה משהו אחר. אז הייתה לו הילה עצומה וה UFC היו צריכים גימיק כמו אוויר לנשימה. האירוע אז עשה מס' אסטרונומי ביחס לתקופה ותרם ביחד עם TUF (ועוד כמה דברים) לביסוס של הארגון. זה היה מהלך מבריק והצלחה כבירה אבל היום המצב שונה לחלוטין. להויס כבר אין הילה, ה UFC כבר מבוססים, גם אם הוא יוסיף קניות לאירוע לא תהיה כא קפיצה של עשרות אחוזים ולכן פשוט לא שווה ל UFC, לא את הסכיון ובטח שלא את ההשכלות של מהלך כזה.

יכול להיות שאתה צודק

בכל מקרה הבקשה שלו לגיטימית והגיונית. נראה מה תהיה ההחלטה של הUFC בעניין, אני נוטה להסכים איתך אבל מה שהם יחליטו כנראה יהיה הצעד החכם עבורם. אומנם היום כביכול ירדה לו מעט ההילה אבל עדין לא חסר לו כלום בתחום הזה, בטח שלא בברזיל..

Indego

New member
יש PPV בברזיל?

לא סגור על זה... לאנשים שם בקושי יש כסף לאוכל. ואגב, אני לא כזה בטוח שגרייסי היה מקפיץ בצורה כל כך מטורפת של הPPV בארה"ב. סה"כ אנדרסון סילבה עכשיו נמצא עם לא מעט הייפ, והוא בעצמו מוכר יפה. ותוסיף לכל הסיפור את נוגיירה, שוגון-גריפין, וסוויק שחוזר להלחם. בקיצר, האירוע הזה יהיה מאוד אטרקטיבי גם בלי גרייסי.

AmitNHB

New member
GSP מקבל הרבה יותר ממיליון דולר לקרב. אל תדאג

לו. מה שהויס מבקש, בין אם יקבל או לא, זה מיליון דולר "נקי". החוזים של GSP, לסנר ושאר הכוכבים כוללים אחוזים מהכנסות מ PPV, שזה הכסף הכי גדול. אם אתה זוכר מהמסמכים שזופה שיחררו בפרשה של רנדי, אז הוא עשה משהו כמו חצי מיליון לקרב במשכורת רישמית בעוד שההכנסות שלו מאחוזי PPV היו בערך פי 2 וזה היה עם אירועים שעשו משהו כמו 500,000 קניות. האירועים של GSP עושים קרוב למיליון. של לסנר אפילו יותר ממיליו. בנוסף אם אני זוכר נכון את מבנה הבונוס מ PPV אז הנתח שלך עולה ככל שהמספר של המכירות עולה. דולר לכל קנייה ל 250 אלף מכירות הראושנים, 2 דולר לכל קנייה ל 250 אלף המכירות אחרי זה, 3 דולר... משהו כזה, לא יודע במדוייק אבל תיהיה בטוח ש GSP עושה הרבה הרבה יותר ממיליון דולר לקרב. גם מה gates הוא מקבל נתח מכובד, אין בכלל ספק. על אחת כמה וכמה שה gates שאירועים עם GSP עושים בקנדה מתחילים ב 4-5 מיילון דולר כאשר כמו שראינו בטורונטו, השמיים הם הגבול. קיצר, סמוך עליו שיש לו אנשים חכמים מסיביו ואם ה UFC מכניסים 30 מיילון דולר לאירוע עם GSP לעומת חצי מיזה לאירוע בלי GSP, תיהיה בטוח ש GSP מרוויח סכום מכובד מכובדמאוד. לא רואה מיילון דולר ממטר, אם טרם אמרתי

fatut7

New member
הזוי כנראה לא עמד בחיתוך והרופאים הפסיקו אותו

fsm55

New member
ובגלל זה מעיפים מהארגון?

משהו מוזר קרה כאן. אני לא רוצה לומר סמים בלי שתהיה הוכחה, אבל קרה פה משהו מעבר ללוחם שלא עמד במשקל. הרבה פעמים לוחמים לא עמדו במשקל ולא העיפו אותם

LORSIN

New member
הזוי

אולי דיינה עצבני על שהוא הפיל לו אירוע סהכ להפיל לוחם פופולארי אהוב, שנמצא בטופ 5 בקטגוריה..

fsm55

New member
אם אתה רוצה לראות דברים הזוים...

אם אתה רוצה לראות דברים הזויים תראה איזה שמועות רצות על הסיפור הזה ברשת... אני לא אכתוב אותן בעצמי כי אלה רק שמועות ורובן די מטופשות, אבל אם אחת מהן אמיתית זה יהיה מאוד מעניין

למעלה