חדשות

BT24

New member
אני אשמח לראות את טוני חוטף עוד קצת

אני די בטוח שאפילו קן שאמרוק של ימינו יכול להוריד אותו לקרקע ולהכניע אותו בקלות.

sagivam1

New member
קן שאמרוק הוא פשוט מלך! ולראיה:

http://www.mmabay.co.uk/2011/06/26/james-toney-and-ken-shamrock-almost-come-to-blows-at-pre-fight-press-conference-video/ פשוט חובה לראות! קורע!

Indego

New member
רוייס גרייסי רוצה מיליון $ תמורת UFC 134...

חחח, הבנאדם חי בסרט (ויסלחו לי כל הגרופים של BJJ). אני באמת מעריך אותו, ואת מה שהוא עשה עד היום. אבל אם זה באמת נכון, שהוא דורש סכום כזה, אז הוא פשוט לא מציאותי. אומנם הוא שם גדול בברזיל, אבל ראבק, מתי בפעם האחרונה הוא ניצח לוחם שמדורג בכלל? ויש בכלל משיהו מהTOP 10 בWW, שרויס גרייסי יכול לנצח? פשוט הזוי. http://www.fightersonlymagazine.co.uk/news/viewarticle.php?id=7094&offset=2

elvis18

New member
אין לי בעיה עם זה

שהוא דורש מיליון דולר ,יש לי בעיה עם זה שמשלמים ללוחמים מיליון דולר או בקירוב לכך ,וללוחמים אחרים 20 שקל ,והם נלחמים באותו הארגון ,חלק חיים כמו מלכים וחלק מתים מרעב . ברור לי שצריך שיהיה פער בין הגדולים לקטנים ,אבל זה טו מאצ' ... במיוחד שזה הכל תחת כותלי ארגון אחד - היואפסי

זקס11

New member
גרייסי הוא לוחם של קרבות מקדימים

כלוחם, הוא שווה מקסימום 10,000 (כפול שתיים במקרה של נצחון). מדובר בלוחם עם יכולות עמידה אפסיות, ויכולת TD ירודה ביותר. וגם זה בגלל המותג שמשוייך לשם שלו. הנצחון האמיתי האחרון שלו היה ב 1994 ! (מאז הוא "ניצח" את סאקורבה, מתאבק סומו עם רקורד של 100% הפסדים, ואת טקדה מהבושידו).

yair_bar

New member
מנהל
מגיע לו

מה זה מיליון דולר? כמה כסף הם מוציאים על שיווק/פרסום וכו'? תוספת של רוייס לאירוע שווה יותר מיכולתו הנוכחית כלוחם.

Indego

New member
הם מוציאים הרבה יותר על פרסום, אבל מה זה קשור

מי קבע שזה מגיע לו? מיליון דולר זה סכום שאפילו חלק מהאלופים בUFC לא מקבלים, אז למה שרוייס יקבל? זה כמו שנגיד יהיה עכשיו איזה אירוע באוסטרליה, ואלביס יגיד שהוא רוצה מיליון $ כדי להשתתף (רק בגלל שהוא שם גדול שם), מגוחך, לא? אני משוכנע שהUFC יהיה סופר פופלארי בברזיל גם בלי רוייס גרייסי. מה גם, שאני לא חושב שהקהל ממש ישמח לראות את רוייס מפסיד. אם כבר, הUFC היו מארגנים את רוג'ר גרייסי, לדעתי זה היה הרבה יותר אטרקטיבי.

תראה

הויס גרייסי הוא אחד השמות המוכרים בעולם הMMA! הוא בהיכל התהילה, האלוף הראשון, האיש שהיה שם מההתחלה, בקיצור זה לא אלביס סינוסיק האוסטרלי..
1,000,000$ זה כמובן המון כסף אבל יחד עם זאת תהיו בטוחים שעם השם שלו באירוע בברזיל גם האולם יהיה מלא וגם הרבה אמריקאים שרואים אירוע פה אירוע שם יצפו באירוע הזה וישלמו PPV. אני כמובן יכול להבין את הרצון של הUFC שהויס ילחם וגם את הדרישה של הויס לסכום עגול ויפה כל כך אבל אני בכלל בדיעה שלך שהיה עדיף לו רוג'ר גרייסי היה נלחם ולא הויס.

ranzz

New member
האולם יהיה מלא כי כל הכרטיסים כבר נמכרו..

למעשה הם נמכרו תוך 74 דקות.. ובנוגע להאם ישתלם ל UFC לשלם לו מליון דולר לקרב, מחישוב מהיר של 45$ ל PPV, יוצא שזה 22 אלף רכישות. האם 22 אלף איש ירכשו את הקארד *רק* בגלל רויס? אולי, ואולי לא..

Indego

New member
הקטע הוא, שזה יגרום לתקדים...

אומנם זה ידוע שזופה משלמת לא מעט כסף מתחת לשולחן, אבל עדיין: אם לוחמים יראו שגרייסי קיבל מיליון $, אז הם גם ירימו את הראש. GSP לדוגמא יכול לבקש שיפור בתנאים (וכנ"ל שאר האלופים). אגב, הכי מצחיק זה שרוייס בכלל לא אלוף במחלקה, אני לא חושב שהוא אפילו לוחם MMA פעיל. אני באמת לא יודע נגד מי הוא חושב שהוא יוכל להלחם ולנצח (אוליי לוחם עם עמידה מעאפנה, ומשחק קרקע בינוני - וביננו, כמה כאלה יש במחלקה הWW בUFC?, אני לא הצלחתי לחשוב אפילו על אחד).

זה ממש לא תקדים

קודם כל הויס נמצא במעמד שונה לחלוטין מבחינת מו"מ עם הUFC. הויס את הקריירה שלו סיים מזמן וכרגע הוא במעמד שהוא יכול לבקש מה שהוא רוצה. מקסימום הוא לא ילחם.. GSP לא באותו מעמד כי הוא לוחם פעיל. אם הוא יבקש יותר ממה שהוא שווה אז הוא פשוט לא ילחם ואין לו ממש אופציות אחרות. דבר שני השכר נקבע לרוב בהתאם לתרומה של אותו לוחם להצלחה העסקית של הארגון - משמע רייטינג. לסנר קיבל סכום עצום (אני חושב שיותר מGSP וסילבה) רק בגלל התרומה להצלחת הארגון. גם קוטור, טיטו, לידל, ראמפייג' ואחרים מקבלים שכר בעיקר לי המדד הזה. אם נמדוד את גובה השכר שמגיע להויס עבור קרב לפי הקריטריון הזה ולא לפי חשיבות הקרב בדירוגים או יכולתו הקרבית הנוכחית של הויס אז אין ספק שמגיע לו סכום לא קטן. אני לא איש עסקים אז אין לי מושג אם מיליון $ אבל אין ספק שיותר מפיץ', שילדס, סאנצ'ז ואחרים. דבר אחרון, כתבו כאן שאולי זאת הדרך שלו להתחמק ושהוא מפחד. זה פשוט דבר לא הגיוני להגיד מכמה סיבות: 1 - הויס נלחם מול יריבים גדולים וחזקים בהרבה 2 - הוא נלחם נגד כמה יריבים באותו ערב 3 - הויס נלחם בתקופה שהחוקים שידועים לנו היום בכלל לא היו קיימים. 4 - הויס נלחם נגד הויס ככה שהוא כבר עלה להופעה מחודשת באוקטגון סה"כ הבן אדם רוצה להתפרנס, המשפחה שלו הקימה את הארגון, הוא היה האלוף הראשון ועכשיו הקריח גוזר את הקופון. כמה שאני חושב על זה יותר אני חושב שמיליון $ זה סכום הגיוני. אולי גם נראה קרב שלו עם שילדס ככה בטוח הוא לא יקבל KO ואולי נראה קרב BJJ משובח.

elvis18

New member
אני דווקא חשבתי שזה מקובל ..

שאדם נלחם בעצמו(מתלבט יעני) האם לעלות לזירה או לא לעלות לזירה בגילו ובמעמדו של הויס ...אני דווקא חשבתי שזה היה משפט יחסית הגיוני,הייתי בטוח שהתכוונת לזה שהוא נלחם בעצמו האם לעשות עוד כניסה מחודשת למרות שכבר עשה אחת בעבר (יוז)ומאז עברו שנים ..

למעלה