ה"י 12.2~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo126.gif ה"י 12.2~ ../images/Emo126.gif

שתפו אותנו במה שעבר עליכם!
מפלצת מסמרת שיער שנלחמתם בה באומץ, פארטי-קווסט אגדי שעשיתם עם החבר'ה, דיאלוגים משעשעים (או מטרידים) שהיו לכם, רמות שדילגתם מעליהם, וכל מה שרק בא לכם לספר ושייגרום לפורום הזה לחזור בחזרה לדרך המלך~
ושיהיה לכולנו אחלה סופ"ש!

הכנתי חגורה של 7 ATT או: אייך סידרתי את נקסון

מאז האיוונט של החגורות הסגולות אני מנסה להכין להרואית שלי חגורה עם ATT שווה אבל ללא הועיל. תמיד יוצאות לי חגורות המתאימות לקוסמים עם MATT.
החלטתי שבגלל שלהרואית שלי אין מזל עם חגורות אקנה אחת שווה וחסכתי כסף. אבל המחירים ממש גבוהים. ראיתי מישהו שמוכר 2 חגורות פרעה. קניתי אחת עם ההרואית שלי וניסיתי עליה צ'אוס. כמובן שכל ה ATT נעלם ונשאר רק MATT - כרגיל. אז החלטתי לסדר את נקסון - את החגורה שניה קניתי עם הקוסמת שלי. והפלא ופלא הצלחתי אחרי 2 צ'אוס להכין חגורה 7 ATT. יש לי מן תאוריה לא מבוססת לחלוטין שנקסון גורמים ללוחמים ליצור חגורות לקוסמים ולקוסמים חגורות ללוחמים - ככה קונים יותר KARAMA ב CASH SHOP הוצאה כספית על החגורה 500 מיליון (כי אחת נכשלה) - בשוק חבר קנה באותו היום אותה חגורה ב 1.1 BIL - חסכתי 600 מיליון.

GינGית

New member
איך איך את הורגת BF ומשחקת בשני מחשבים

במקביל וגם כותבת לי איך להגיע ??? איך איך

אני גם חושב שזה נכון...

בכל מקרה אחלה עסקה!!! אם היו לך שתיים כאלה זה רווח של 600 מיליון .... (פי שתיים ממה שאי פעם היה לי ) אבל הסיכוי נורא קטן...

miss_t

New member
../images/Emo6.gif גדולה גדולה גדולה!

אהבתי! מזל טוב!!

למעלה