קמהדנו

New member
למאזינים החדשים

כרגע משודר ראיון מאוד מסקרן עם אקהרט טול מהרג'י יחזור בהמשך להופעה חוזרת...

R A M1

New member
../images/Emo124.gifתגיד יש מצב לשדר

און ליין שיחות חיות
של הפורום. מצד שני מי צריך את זה...יכול להיות נחמד. לך תדע אולי יום אחד תהייה סלברטי כתום, ואנשים ידחפו לתוכנית השיחות של רדיו תפוזמדיטיישן

קמהדנו

New member
בערב שבת בתפוז מדיטיישן

קמהדנו מראיין את רם על ארבע הנחות העבודה, חוסר המשמעות והעולם האסטרלי לא להחמיץ! (פנים) מי יודע, אולי ייחשפו פרטים חדשים מהחוויות המסעירות של רם בעולמות העליונים
הכל למען הרייטינג, כמובן

R A M1

New member
הלו זה רדיו, אני בחלמ לא התכוונתי

ניסיתי לתת קצת השראה ואולי להיות יצרתי משהו....לילה טוב והרי לכם הגל השקט שיחתום את שידורינו להערב

קמהדנו

New member
תסכיות? תסכיתים

פתאום כל אישיות רדיופונית ממציאה מילים חדשות אנה באנו?

קמהדנו

New member
ויחנו בני ישראל

בפארקים ובגנים הלאומיים ובשמורות הטבע, ויעשו על האש וישאירו מאחוריהם זבל

Vguru

New member
וואלה

רעיון מגניב. תגיד, קמהנדו, יש מצב לקבל התראה של כמה שעות לפני השידור?

קמהדנו

New member
למעשה

כל אחד עם חיבור מהיר ומיקרופון יכול לברבר ונשמע אותו
רעיון מעניין אפשר שאלות ותשובות, השאלות בפורום והתשובות באודיו... חחחחחח מי ירים את הכפפה? כבר מזמן אנחנו לא ברדיו קמהדנו, אני מבקש -------- "סליחה, אנחנו בשידור חי" "ואם זה שידור חי, אנחנו לא אוכלים חרה" "סליחה, אדוני, זה שידור חרה" (מתוך "שירים ושערים" / הגשש החיוור)

Vguru

New member
you're hearing only bad news

on radio africcccaa.... רק אני מול המיקרופון נושא את דברי לאומה? אין מצב. אבל אולי דו (או תלת) שיח חי עם כמה מבדחני הפורום יכול להיות יכול להיות כיפי וגם פורה... הצעות?

barak001

New member
רעיון טוב

אין לי מושג איך עושים שיחה קולית כזאת...אולי קמי יודע... אבל מבחינת צ'אט בכתיבה, יש גם את הchatTV למעלה שאפשר לקבוע זמן ולהיפגש בו.

בארס

New member
סשן סשן תרדוף

נו קדימה. לגבי דיבור דרך הרדיו בלייב אני בספק אם זה אפשרי צריך שהמיקרופון יחובר דרך הוינאמפ

barak001

New member
חשבתי שאולי

יש תוכנות אחרות שמיועדות לשיחות ועידה קוליות...אבל זה נשמע קצת מוזר (אם זה יותר מ-3 אנשים).

Vguru

New member
חוצפה

סבבה. אני אהיה ב chatTV שכאן בקומה למעלה ביום שישי בשעה 18:00. אנא אשרו הגעתכם אצל אליס. (זו היא שהתנדבה להיות אחראית על הלוגיסטיקה) C U

קמהדנו

New member
היתה התראה

לא היה מחדל מודיעיני, ובכל מקרה יבוא איתי עו"ד בכיר לועדת החקירה מי נתן את ההוראה? לשידור המאסף תינתן התראה של ימים... הנה קיבלת.. כנראה מוצש...
למי שלא צופה במשחק הנבחרת

למעלה