קמהדנו

New member
../images/Emo125.gif

היום במתכונת דיאטטית, להתאושש מהצום החל משמונה בערך מחרוזת שירי הודייה/תפילה/ראייה צלולה/הגות להכניס אותנו לאווירה, כולל כמה טקסטים רוחניים מכוננים
אחרי כארבעים דקות תהיה הרצאה של 22 דקות של המהרג'י (פרם רוואט) ואז המחרוזת ממשיכה עוד ארבעים דקות ולאחריהן שידור חוזר של המורה החייכן, וחוזר חלילה שידור מחזורי אל תוך הלילה עד חצות, מה שנותן לנו שני מעגלים שיושלמו עד תום
זה גם המקום לבקשות, מי הייתם רוצים לשמוע מדבר אליכם מתוך הנצח...

קמהדנו

New member
ועכשיו?

הייתי צריך לסיים הורדה, וגם היו שירים, אולי זאת הסיבה עכשיו הסטסאנג התחיל, ובדיבור הקליטה אמורה להיות חלקה

alissa

New member
בחור נחמד ../images/Emo9.gif

קצת דרמה קווין, אבל בסדר. די טוב כחימום למורה החייכן

קמהדנו

New member
אמנות המיתה, כמובן...

והשיר הבא לאליסה, שציטטה אותו לפני חודש...

alissa

New member
../images/Emo13.gif אווו

תודה
לא נראה לי שגורדייף יתלהב מהשיר שהקדשת לו. לדידו יש להגות במוות ולהתכונן לו כל עוד אתה חי. כך שמבחינתו, כל זמן הוא טוב להתכונן למוות. יצור מדכא בעליל. אני עדיין מחלימה ממשנתו.

alissa

New member
מבטא בריטי לא עושה לי את זה ../images/Emo8.gif

חוץ מזה, אני די מרוצה מהנוכחי .. קטעים איתו

קמהדנו

New member
הנוכחי?

אמרת שעזבת את ג', ואושו הוא האקס זה מבטא גרמני, ואקהרט ממש דרלינג, מדבר בשקט אצילי הנשמע למרחקים, וגם ייתן לך את הספייס שלך. היה מצוין, לא? יהיה בעתיד גם חלק ב של הראיון לילה טוב

alissa

New member
גרמני??

אימאל'ה, אני מסירה אותו מרשימת המועמדים. היה מצוין קמי. תודה
לל"ט .

קמהדנו

New member
אל פחד

אקהרט סיפר לנו שכאשר הוא פועל בעולם הוא בתפקיד מורה רוחני, אבל זאת לא הזהות שלו. וכאשר הוא חוזר להיות לבד, בלי תפקידים, רק השקט ממנו הכל נבע נשאר. כך שגרמני הוא לא. רק נשאר השקט, והמבטא...
אני אבדוק איתו אם הוא יכול לעבוד על המבטא.. פלא שהוא לא פופולרי כמו הצווחן מבל אייר?

קמהדנו

New member
ייקח זמן רב

עד שהיותר כבדים יירדו מהממדים השמיימיים ושדות הנירוונה, היכן שכל הקבצים האלוהיים שוכנים אגב, טיוהר מפוצץ היום ולא נרשמתי בזמן
ועוד רציתי להגניב רשמקול פנימה הוא עוד ישוב?הוא עוד ישוב? זה שומדבר וזה עובר ולא חשוב

barak001

New member
../images/Emo10.gif

אני נרשמתי כמעט שבוע לפני ולא היה מקום...

barak001

New member
בסוף

הייתי שם. הצפיפות לא היתה נעימה במיוחד, אבל טיוהר היה נהדר...

barak001

New member
../images/Emo6.gif

בהחלט דרמה קווין. לי הוא הזכיר את וויל סמית', זה נשמע כמו מופע סטנדאפ.

למעלה