אושר ועצב-כפיר אפשטיין
N naked in the rain New member 4/2/08 #27 Eatliz-Bolshevikim אני צריך שמישהו ישלח לי כמה שירים שלהם,חסרים לי!יש מתנדבים?
ז זונע New member 4/2/08 #35 אני כרגע מעלה את כל האלבום להורדה אם תרוצה אני אשלח לך לינק בפרטי אחר כך
S Snow fairy New member 4/2/08 #53 אתה גאון, תודה../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif ממ אני בבעיה עם הכסף! אתם יודעים מה, תגידו לי באיזה תאריך ההופעה ואני אגייס כסף איכשהו:]
אתה גאון, תודה../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif ממ אני בבעיה עם הכסף! אתם יודעים מה, תגידו לי באיזה תאריך ההופעה ואני אגייס כסף איכשהו:]
S Snow fairy New member 4/2/08 #54 שיט, כותב לי "Unfortunately, the link you have clicked is not available"
ז זונע New member 4/2/08 #55 אממ אם לא עובד לך אז תשלחי לי תמסן שלך בפרטי, אני אשלח לך דרך שם. וההופעה ב-26.2 נדמה לי
N naked in the rain New member 4/2/08 #56 לא זוכר את כל מה שיצא ב07,אבל זה הדיסק החדש הכי טוב ומושקע בהפקה,שכל שיר יושב כמו שצריך,שאין שיר מיותר אחד,כבר המוווון זמן. <למעשה,הדיסק האחרון ששמעתי בפעם הראשונה והרגשתי ככה,היה האחרון של הבילויים,רק שהוא מתחום *טיפה*שונה>
לא זוכר את כל מה שיצא ב07,אבל זה הדיסק החדש הכי טוב ומושקע בהפקה,שכל שיר יושב כמו שצריך,שאין שיר מיותר אחד,כבר המוווון זמן. <למעשה,הדיסק האחרון ששמעתי בפעם הראשונה והרגשתי ככה,היה האחרון של הבילויים,רק שהוא מתחום *טיפה*שונה>