כבר שלושה ימים שאני שומע אותם כל הזמן! איזה אדירים!! אתה בא איתי ועם ברני להופעה?
G gurke New member 4/2/08 #39 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כבר שלושה ימים שאני שומע אותם כל הזמן! איזה אדירים!! אתה בא איתי ועם ברני להופעה?
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כבר שלושה ימים שאני שומע אותם כל הזמן! איזה אדירים!! אתה בא איתי ועם ברני להופעה?
ש שרון710 New member 4/2/08 #13 *הייתה מלכה../images/Emo3.gif מזעזע מה שנעשה ממנה. אלב תכלס, ואני לא מבינה איך לא קלטנו את זה שהיינו קטנות, שאין על כריסטינה אגילרה ~אני ממש מגלה את הצדדים הפאקציים שבי בזמן האחרון ~
*הייתה מלכה../images/Emo3.gif מזעזע מה שנעשה ממנה. אלב תכלס, ואני לא מבינה איך לא קלטנו את זה שהיינו קטנות, שאין על כריסטינה אגילרה ~אני ממש מגלה את הצדדים הפאקציים שבי בזמן האחרון ~
D danieli rose New member 4/2/08 #18 הדיסק האחרון של כריסטינה ממש מצוין..יפה לה ג' ג'ז, ותכלס יש לה קול מדהים.
ש שרון710 New member 4/2/08 #24 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איך?! טוב שיש לה את הקול הכי מדהים בעולם!
י יעריתושתושתושתוש New member 4/2/08 #30 לא יודעת, היא תמיד נשמעת קצת מתאמצת לעשות טונים גבוהים או נמוכים או אנערף אבל כל אחד ודעתו
י ירדושששש New member 5/2/08 #95 ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif ואהבתי גם את החתימה ../images/Emo3.gif