O omerfru New member 22/3/06 #75 הם ענו לי!!! הם שאלו את המספר פלא שלי!! תעזרו לי אם אני עולה לקרב טלפוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K kelly holic New member 22/3/06 #78 יישש לקחו את הטלפון שלי!! בבקשה אם יש אלוהים למעלה שיודע כמה אני רוצה את זה בבקשה שישמע את תפילתי ויעלה אותי לשידור ואני בטוחה שאני אייצג את הפורום בכבוד!! והתשובה לכמה אחוזי קולות זכתה באמריקן איידול זה 64??
יישש לקחו את הטלפון שלי!! בבקשה אם יש אלוהים למעלה שיודע כמה אני רוצה את זה בבקשה שישמע את תפילתי ויעלה אותי לשידור ואני בטוחה שאני אייצג את הפורום בכבוד!! והתשובה לכמה אחוזי קולות זכתה באמריקן איידול זה 64??
O omerfru New member 22/3/06 #84 לא, זה 58% תגידו להתקשר שוב כדי להיות בקרב הטלפוני? כאילו שוב ושוב למרות שהם רשמו אותי כבר..
D dalida1988 New member 22/3/06 #87 אין טעם.. לפי דעתי גם אני לא אעלה.. ותודה... וחוץ מזה עכשיו אמרו את כל הזוכים שזכו בדיסק נכון? וב2 כרטיסים גם למאחורי הקלעים.. איזה כיף להםםם
אין טעם.. לפי דעתי גם אני לא אעלה.. ותודה... וחוץ מזה עכשיו אמרו את כל הזוכים שזכו בדיסק נכון? וב2 כרטיסים גם למאחורי הקלעים.. איזה כיף להםםם
M Mrs Brightside New member 22/3/06 #89 ../images/Emo6.gif../images/Emo49.gif אם אין לך מה לעשות איתו |מגלגלעיניים|
ל ליטול B New member 22/3/06 #91 תמיררר מזל טובבב!!../images/Emo9.gif תכנס אליי למסנג'ר[email protected]
O omerfru New member 22/3/06 #94 מזל טוב!!!!../images/Emo140.gif איזה כיף לליאור הזה...!!!! למה זה לא היה אני??