טוב לא אנחנו!!
א איוששש5000 New member 22/3/06 #99 טוב לכל מי שניסה ולא הצליח...... לא משנה כמה הוא היה קרוב!! תראו בזה משימה לשנים הבאות לפגוש את קלי מתישהו ואיפשהו:]:]
טוב לכל מי שניסה ולא הצליח...... לא משנה כמה הוא היה קרוב!! תראו בזה משימה לשנים הבאות לפגוש את קלי מתישהו ואיפשהו:]:]
O omerfru New member 22/3/06 #48 אווףף אני רוצה לזכות!! מי שיפגש איתה (ויש כבר אחד) הוא הבנאדם הכי מאושר על עלי האדמות!!
T TamirKC New member 22/3/06 #53 כול הזמן יש מספר תפוס../images/Emo46.gif אבל בפלאפון לא מראים לי שתפוס מה עושיםםםםםםםםםםם?
O omerfru New member 22/3/06 #55 אלוהים בבקשה שנאי יזכה בהזדמנות ה-3 בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
O omerfru New member 22/3/06 #59 זה היה כל כך מאכז.. התקשרו אליי שנייה אחרי שהתקשרתי [והיה תפוס כרגיל..] וחשבתי שאני עומדת להתעלף.. אני עניתי כשאני רועדת ובסוף זה היה טלפון לאבא שלי!!!!
זה היה כל כך מאכז.. התקשרו אליי שנייה אחרי שהתקשרתי [והיה תפוס כרגיל..] וחשבתי שאני עומדת להתעלף.. אני עניתי כשאני רועדת ובסוף זה היה טלפון לאבא שלי!!!!
O omerfru New member 22/3/06 #61 בקרב טלפוני אם זה יהיה מישהוא מהפורום... לכתוב שזה אתה ונעזור לך בכל השאלות!!! [כנ"ל אם זה אני--הלוואי עליי!!]
בקרב טלפוני אם זה יהיה מישהוא מהפורום... לכתוב שזה אתה ונעזור לך בכל השאלות!!! [כנ"ל אם זה אני--הלוואי עליי!!]
D dalida1988 New member 22/3/06 #64 אני לא מאמינההההההההההה רשמו את הטלפון שליייייייייייייייייי אני אולי אעלההה איזה כיףף הלוואיי נו אז שמישהו יענה לי כמה קולות ?? פליזזזז
אני לא מאמינההההההההההה רשמו את הטלפון שליייייייייייייייייי אני אולי אעלההה איזה כיףף הלוואיי נו אז שמישהו יענה לי כמה קולות ?? פליזזזז