יו,סליחה מרוב התלהבות לא שמתי לב איזה שווה התוכנית של 100FM .....
D dalida1988 New member 22/3/06 #7 חח הלוואי וידענו ואיזה יופי ממש עושים לה ספיישללל ממש מושקעע איזה יופייי
I ICדרוש New member 22/3/06 #3 ../images/Emo80.gifאין ראיון! יש SUBG בכל מקרה חח הראיון מת להם, נמחק נמחק!
I ICדרוש New member 22/3/06 #6 ../images/Emo80.gifיש רצף שירים בגלגלצ... היה SUBG עכשיו יש BTHE לכל המעוניינים (ויש הרבה...)
I ICדרוש New member 22/3/06 #16 ../images/Emo80.gifעכשיו יש WA אני מעדכנת כל הזמן אוףף מה הם טיפשים!? (כן) למי נחמק ראיון כזה חשוב?! (להם...) חבורת טיפשונים!
../images/Emo80.gifעכשיו יש WA אני מעדכנת כל הזמן אוףף מה הם טיפשים!? (כן) למי נחמק ראיון כזה חשוב?! (להם...) חבורת טיפשונים!
D dalida1988 New member 22/3/06 #18 אז ב-100 FM היה: יש עכשיו SUBG מקודם היה AMLT לפני זה RESPECT לפני זה BTHE זהו לביינתים... אני כולי מתה לשמוע כל מיני פרטים וכאלההה אני כל כך נכשלת מחר בהיסטוריהה חח
אז ב-100 FM היה: יש עכשיו SUBG מקודם היה AMLT לפני זה RESPECT לפני זה BTHE זהו לביינתים... אני כולי מתה לשמוע כל מיני פרטים וכאלההה אני כל כך נכשלת מחר בהיסטוריהה חח
L limors2 Well-known member 22/3/06 #62 אוי זה היה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif מי מוחק ראיון כזה אבל למי אכפת מקלי אין הדר בסינגלס
אוי זה היה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif מי מוחק ראיון כזה אבל למי אכפת מקלי אין הדר בסינגלס
ב בJדJה New member 22/3/06 #4 חחח לדפוקים האלה נמחקה ההקלטה טוב לא אשמתם נפל להם המחשב חח באסססה אבל הם אמרו שאולי שקלי תיהיה בארץ הם יערכו עוד ראיון
חחח לדפוקים האלה נמחקה ההקלטה טוב לא אשמתם נפל להם המחשב חח באסססה אבל הם אמרו שאולי שקלי תיהיה בארץ הם יערכו עוד ראיון
R Rachel47 New member 22/3/06 #8 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif ברצינות לא שמעתי את ההתחלה כי שמעתי 100 אףאם (הם עושים ספיישל קלי..ומספרים עליה והכל..משמיעים מלא שירים)
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif ברצינות לא שמעתי את ההתחלה כי שמעתי 100 אףאם (הם עושים ספיישל קלי..ומספרים עליה והכל..משמיעים מלא שירים)
O omerfru New member 22/3/06 #14 ../images/Emo189.gifעכשיו יש את: A moment like this ----איזה שיר יפהההההההההה
T timtamtum1 New member 22/3/06 #15 טוב, אין גלגל"צ אז אפשר לשמוע רדיוס בינתיים היה: BTHE [נראה לי] Respect AMLT ובין לבין הם אומרים עליה כל מיני עובדות
טוב, אין גלגל"צ אז אפשר לשמוע רדיוס בינתיים היה: BTHE [נראה לי] Respect AMLT ובין לבין הם אומרים עליה כל מיני עובדות