שרשור רדיו...

Cm 2004

New member
O.KKKKKKK

WE SHOLD THINK ABOUT IT VERY WELL STEP BY STEP :)))) ואחרי שתרגלנו קצת אנגלית נמשיך קצת עם השפת אם שלנו :) (עברית) קלי נוחתת מחר ב-5! יש לי 2 תחפושות של דיילים נבוא לשדה נשים אותה.. נחכה לה שם ושהיא תבוא נהיה נחמדים ונציע לה שירות בינלאומי כזה שהיא לא תוכל לסרב לו ושנקנה את ליבה ניקח אותה למקום שבו אין אף אחד (למרות שזה יהיה בעייתי) אבל לזה כבר את תדאגי :) לגבי השומרים אין מה לדאוג... היא בטח כבר תסמוך עלינו ככה שלא תהיה סיבה בשומרים. וברגע הראשון שנהיה לבד.. נקח אותה לאוטו נכניס אותה. והיא שלנו! הופעה פרטית רק לנו.. ככה לכל אלה שקנו כבר כרטיסים.. מצטער!!!! תצטרכו לחכות לפעם הבאה! חחחחחחח נכנסתי לזה חזקקקקקקקקקקק! אמא שלי תמיד אמרה לי שאני רואה יותר מידי סרטים! ; )

Cm 2004

New member
של ה-26.3

הכי מצחיק שיש מצב שנראה אחד את השני ואפילו לא נדע חחחח או אולי אפילו נתפלח ביחד כמו שתיכננו ;)

YouFoundMe

New member
חחחחחח

יאללה לילה טוב פרשתי אנחנו היחידים שמחזיקים את השרשור הזה

Cm 2004

New member
חחחח מסתבר שלא רק אני ואת! יש כאן..

עוד חיים מלבדינו! :) אבל לילה טוב מותק! היה נעים לדבר איתך! Beautiful SouI אם את מתכוונת אלי אז התשובה היא לא. למה?

otollo

New member
אם אני לא טועה..הניק שלו זה ליאוריש

מזל"ט לו...כל כך רציתי
לא נורא...אני אסתנן לשם

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifבחלומות הלילה בצאת הכוכבים../images/Emo123.gif

אין לך צ'אנס!

Cm 2004

New member
אהה אז זה כבר מישהו אחר!

לא אני! מישהו או מישהי אחרת הציעו את זה. אני מחוץ לתחום ; ) למרות שהלוואי ויהיה איזשהו מזל בעולם הזה שאני יצליח למצוא את דרכי ומזלי שם באיזושהי צורה... מה קרה??? שפעם אחת ישחק לי המזל בחיים! נס אין רק בקפה או בחנוכה... יש גם בחיים! :)

למעלה