starik היקר......
החלטתי לענות לך על שאלתך לא במסרים אלא דווקא כאן, מקווה שלא איכפת לך
אתה אומר שהמלצתי על הקורס ברדיו ת"א, מצטערת אם אני לא זוכרת מתי זה היה, אבל בכל מקרה, גם אני כמו עופר, שייכת לדור הקודם של בוגרי מכללת רדיו ת"א, בימים בהם מיכל ניב עוד הייתה בחיים, למרות שלא לימדה אותי אישית ואז באמת הלימודים היו ברמה אחרת. קודם כל המורים היו בסדר גודל אחר - החל מדורי בן זאב שהיה המנהל האמנותי, מה שנקרא של הקורס ולימד אותנו על הגשה אישית, ממשיך במרצים כמו רונית כפיר, אברי גלעד, דרור רפאל, רינת רז אבולעפיה, מרב מיכאלי, גל נדיבי ואחרים רבים וטובים שלימדו אותנו הכל, מטכנאות שעדור בסיסית, עריכה מוסיקלית, הגשה אישית, קרוסים מוסיקליים, דיקציה, קריינות לרדיו ופרסומות ועוד ועוד. אני בטוחה שהקרוס היום אינו ברמה של אז, וגם אז לא היו תנאי קבלה, רק ראיון אישי קצר שבסופו שילמת ונרשמת לקורס. מה הקורס הזה נתן לי? - קודם כל גיליתי את האהבה לרדיו, הבנתי שיש לי כשרון ואפילו צוות המורים המליצו עליי לכמה חברות שעשו ג'ינגלים וקריינות וככה התגלגלתי לעולם הזה. אני הייתי הקול שמאחורי פרסומות לא מעטות ברדיו האזורי, אני עדיין אפילו המענה הקולי של מספר לא מבוטל של חברות ואפילו שמעו אותי לא פעם מכריזה על 30 אחוזי הנחה בחנות אינטימה בקניונים המובחרים. ככה התחלתי והמשכתי אח"כ לעשות דברים מורכבים יותר בתחום הקריינות, עד לעצם היום הזה. לגבי רדיו- את הנסיון הכי עצום שלי קיבלתי דווקא בתחנת רדיו שהספיקה כבר להתנדף באינטרנט ושזכתה להצלחה יחסית, שם הגשתי, ערכתי, הפקתי, ניהלתי את לוח השידורים ואח"כ את צוות ההפקה, עשיתי המון ואין ספק שהקורס נתן לי את הבסיס, אבל הנסיון האמיתי הגיע מהתחנה הקטנה והנהדרת הזו ( WFM שמה, ד"א ). על אולפני גבע אני לא ממליצה בשום פנים ואופן, להתרחק כמו מאש. לגבי voicebank, מנסיון עבר, לשלם על אודישן או לעבור קורס בשביל לזכות "אולי" והדגש כאן הוא באמת על אולי בחוזה קריינות? אני לא חושבת
מקווה שעזרתי, אם יש לך שאלות נוספות, אני אשמח לענות. וד"א- עופר, מחפשים מגישים אצלכם?