יעל כנסי..../images/Emo87.gif
אני מציעה לך שתקראי ותפנימי, ואני לא יורדת עלייך פה.. א. זאת זכותך להגיד מה שאת רוצה שמפריע לך, אבל זכותנו להגיד לך שאת סנובית לפי מה שכתבת- זה מה שנקרא זכות הדיבור והביטוי. ב. בקשר לשלי, בטחי בי הקטע הזה של הכן פרגנה לא פרגנה, או של הריסים והמידת נעליים, לא שוה לכם לריב בגלל זה, ואני אומרת לה את זה עכשיו באייסיקיו, אתם חברות 11 שנה, באמת את חושבת שהריסים או מידה 36 זה מה שיכול להפריד חברות של 11 שנה, תאמיני לי כדאי לכם לעשות הפסקת אש ולבדוק אם זה שווה את זה, אני לא יודעת מה אתכם אבל יש לי חברה מכיתה ב' ואני לא הולכת לאבד אותה בעד שומדבר שבעולם (ובלי קטע של התנשאות) אני כבר עולה לי' ואני לא הכי בוגרת פה אבל מה שכן אני יודעת זה שכל הריבים שעכשיו נראים לכם משמעותיים בכלל לא יהיו כאלה שתגדלו עוד קצת ולא כדאי לכם לאבד אחת את השנייה בגלל שטויות, אני משוכנעת שכל מי שכבר עלתה לחטיבה תבין כמה הבעיות שלכם כל כך יהפכו לקטנות, לא כדאי לכם לריב, סמכו עלי. ואין לכם גם מה לערב את כל הפורום במריבה שלכם, זה לא מעניין מי יודע מה, הסיבה היחידה שהתערבתי היא ששלי חברה שלי ואכפת לי ממנה! ג.בקשר לזה שתקפו אותך.. אל תשחקי אותה תמימה כי את תקפת ראשונה את הבנות המסכנות שבאו לבכות על הבעיות שלהם.. אז תרגיעי קצת כי להם יש חיים קשים, וזה שאת ילדה קטנה ומפונקת שהחיים שלה מושלמים ומשתעממת מאנשים שסובלים לא אומר שכולם כאלה.