שלקע

New member
להבין את זה?!

איך אפשר להבין את זה? סתיו, תגידי.. איך הבנת את זה? לא רגע... היא לא הבינה את זה! מבינה יעל ה"חכמה".. היא לא הבינה! היא רק אמרה את דעתה בלי צעקות וירטואליות ובלה בלה.. היא לא מסכימה איתך

שלי, להבין את זה-

להבין שאני מעוצבנת (וכתבתי את זה ברור מאוד), וחוץ ממיצי מיאו, הקיפודה וסתיו, כולן התחילו לצרוח עלי

שלקע

New member
מממ... מעניין..

כשאת מרגישה רע ורוצה קצת צומי ואז באה ומספרת בפורום לא היית רוצה שאיזו פקצה תקפוץ ותגיד :איי אובג'קט
(אני מתנגדת)" נכון
כי זה בערך מה שאת עושה.. בלי הקטע של הפקצה.. את יותר סנובית מפקצה.

שלי את מכירה אותי 11 שנה

אני לא סנובית. ראשית, אני לא באתי ושפכתי את עצמי בפני הפורום ואם עשיתי את זה, עשיתי את זה פעם אחת - ונחשי מה, לא הגיבו לי. אני לא קופצת וצועקת אובג'קשין, אני כותבת את דעתי, חוץ מזה זה פקצ"ע ולא פקצה. ואת לא תחליטי מה אני
עכשיו אומרים שאת בוגרת, את יושבת ומחפשת תמיכה בפורום. "ריטה היא חברה משותפת, סליחה חברה שלי שברוב טובי הנסתי אותה לחברות בינינו" לאן הלכת
היא נכנסה לחברה ביחד. מאוד יפה מה שאת עושה, אין לך חברות אז את מביאה אותי בתור הדמות הרעה וכולן באות נגדי בריב שלנו. אבל מה שאתך עשית לי
מישו יודע
לא. כי חות מהנשיכה לא פתחתי ת'פה כי אני יודעת שזה לא יהיה לך נעים.

וחוץ מזה

את לא יותר משומדבר בשבילי, אז לא אכפת לי מה את או התומכת שלך כותבות עלי. ואת יודעת מה שלי - את תדפקי עוד שנה אם האף אחד שלך, ושתינו יודעות שבלי עשרים השעות שישבתי והסברתי לך מה לעשות (מקובלות, חרא (יר...)) לא היית מצליחה, וגם עכשיו לא תצליחי. אז פשוט 'סתמי ותפסיקי לנצל את הפורום בשביל זה.

שלקע

New member
יעל!

אני לא מתכוונת שאת סנובית ברמה של :"חומה
" אלא שיש סנוביזם אחר
אנשים שלא מדברים יפה ולא עונים יפה ובלה בלה.. אוי יעל.. שומדבר שתגידי לא ישנה לי... תפתחי ת'פה הגדול שלך נראה מה כבר ייצא ממנו
אני לא מחפשת תמיכה.. אני רק אומרת את מה שאני חושבת.

שלקע

New member
ידעתי../images/Emo70.gif

ידעתי! ידעתי! ידדדדדעעעעעעעעתי!!!אין לך כלום עליי! סתם מאיימת..

שלקע

New member
לי אין חברות?! לייי?!?!?!

להזכירך אני לא מסתובבת ואומרת שריטה היא כפוית טובה. חוצמזה, ההיא מהבצפר שלך? לא נראה לי שאת תפגשי איתה... ממ..תעשי חשבון: שלי-4 יעל-1 ואפילו 2 שאת לא שמה עליהן.

יוהו...את כל כך מטומטת../images/Emo70.gif

דבר ראשון, מאיפה את יודעת אם אני שמה עליהן או לא
הא
את אמרת שריטה היא כפוית טובה לא פחות ממני
חוץ מזה כמה פעמים לומר לך - אני עוברת לבצפר חדש, ואני לא מכירה אף אחד. זה למה יש לי פחות חברות
ומה בדיוק ידעת

שלקע

New member
אני מטומטמת.. לפחות לא כמוך../images/Emo70.gif

יופי לך שאת עוברת לבצפר חדש (בצפר מטומטמם, תזהרי שלא תהפכי לנרקומנית ותשתי בירה כשהמורה לא מסתכלת) ולמה את אומרת שאין לי חברות כשאת יודעת שיש לי? הא? ידעתי שאין לך שומדבר לומר עליי כמו שאמרת :"חוץ מהנשיכה עוד לא אמרתי כלום כי אם כן יהיה לך לא נעים" או משהו כזה! אל תשקרי לעצמך
אין לך שומדבר שאת יכולה לומר עליי

אני שונאת אותך../images/Emo70.gif

הבצפר הזה הוא בין הטובים בארץ, שלי, את יודעת טוב מאוד שיש לי מלא מה לןומר עליך אבל אני שותק כי יש לי רחמים ומצפון, מה שלך אין
את יודעת טוב מאוד שבעוד לא הרבה זמן ייהיה לי חברים, תאמיני לי שאני לא אהיה נרקומנית. בכל אופן שלי - אם יש לך משו לומר תתקשר (רק לא על הבוקר כי אני לא רוצה להתחיל את היום בהקאות, גם לא בערב כדי שלא יהיה לי סיוטים, ובצהריים גם לא כי אני אוכל ואני לא רוצה להקיא, לפני הצהריים גם לא כי יש מכושפות ואני לא רוצה שתהרסי לי את הצפייה, ואחר הצהריים ממש אין לי כוח לשטויות שלך - אז אל תתקשרי אף פעם כי אני שונאת אותך ואת מעניינת לי ת'זין (ואין לי...אז את לא מעניינת אותי בכלל). אוף איזה באסה!)

שלקע

New member
אה כן?

מה בדיוק יש לך להגיד עליי? כלום!! בגלל זה את שוב מסתתרת מאחורי האמת ואומרת ש"כי יש לי רחמים ובלה בלה"!!!

babygrl

New member
יעל כנסי..../images/Emo87.gif

אני מציעה לך שתקראי ותפנימי, ואני לא יורדת עלייך פה.. א. זאת זכותך להגיד מה שאת רוצה שמפריע לך, אבל זכותנו להגיד לך שאת סנובית לפי מה שכתבת- זה מה שנקרא זכות הדיבור והביטוי. ב. בקשר לשלי, בטחי בי הקטע הזה של הכן פרגנה לא פרגנה, או של הריסים והמידת נעליים, לא שוה לכם לריב בגלל זה, ואני אומרת לה את זה עכשיו באייסיקיו, אתם חברות 11 שנה, באמת את חושבת שהריסים או מידה 36 זה מה שיכול להפריד חברות של 11 שנה, תאמיני לי כדאי לכם לעשות הפסקת אש ולבדוק אם זה שווה את זה, אני לא יודעת מה אתכם אבל יש לי חברה מכיתה ב' ואני לא הולכת לאבד אותה בעד שומדבר שבעולם (ובלי קטע של התנשאות) אני כבר עולה לי' ואני לא הכי בוגרת פה אבל מה שכן אני יודעת זה שכל הריבים שעכשיו נראים לכם משמעותיים בכלל לא יהיו כאלה שתגדלו עוד קצת ולא כדאי לכם לאבד אחת את השנייה בגלל שטויות, אני משוכנעת שכל מי שכבר עלתה לחטיבה תבין כמה הבעיות שלכם כל כך יהפכו לקטנות, לא כדאי לכם לריב, סמכו עלי. ואין לכם גם מה לערב את כל הפורום במריבה שלכם, זה לא מעניין מי יודע מה, הסיבה היחידה שהתערבתי היא ששלי חברה שלי ואכפת לי ממנה! ג.בקשר לזה שתקפו אותך.. אל תשחקי אותה תמימה כי את תקפת ראשונה את הבנות המסכנות שבאו לבכות על הבעיות שלהם.. אז תרגיעי קצת כי להם יש חיים קשים, וזה שאת ילדה קטנה ומפונקת שהחיים שלה מושלמים ומשתעממת מאנשים שסובלים לא אומר שכולם כאלה.

שלקע

New member
חן!

אני חשבתי שאני מכירה אותה! אבל אני לא! לא ידעתי שהיא חושבת עליי את כל מה שהיא אמרה באייסיקיו! זה לא משהו שאפשר לסלוח עליו! כל ה-11 שנים המרירות האלה היא השתלטה והתנהגה בחוצפה ובסנוביות
יעל, לכי ואל תחזרי
אני לא רוצה לראות את הפרצוף שלך יותר בחיים
את שומדבר.. פעם עוד חשבתי שאת חברה שלי אבל עכשיו אני יודעת.. את סתם ילדה נצלנית וסנובית.

שלי...זאת את שהסתרת הכל

אני אמרתי לך תמיד את האמת בפרצוף, את לא. וחוץ מזה את הכרזת שאנחנו צריכות לומר אחת לשניה את האמת. אז אני אמרתי ואת לא. עלק 11 שנים מרירות. שלי את זונה שלא מהולם הזה, את ביצ'ית, פשוט חתיכת חרא. אני שונאת אותך. חן - תאמיני לי, שאני ההפך המוחלט ממפונקת, סנובית ובלה בלה. מצטערת לומר לכן - אבל אתן פשוט לא מצליחות להבין כלום. אני אומרת לכן שאני מצטערת והתעצבנתי. חוץ מזה אחרי כל מה שעברתי בשנה שעברה אני יודעת מה זה סבל. בכל אופן, אל תקראי לי מפונקת, כי אני לא. ועם שלי אני לא אשלים בחיים שלי. ואת יודעת לא בגלל הסיבה שרבנו, בגלל מה שהיא אמרה עלי, ובגלל מה שהיא אמרה עכשיו - 11 שנים מרירות. ניש לך מושג מכמה ביצות אני הוצאתי אותה
יש לך מושג בכמה סכנות הצלתי אותה
שלי, מה עם דנה וההורים שלך
ושאר דברים אחרים
שני ידיים ושני רגליים לא יספיקו כדי לספור לכמה ביצות נכנסת ואני הוצאתי אותך משם, לכמה ביצות בגללך נכנסתי

MiTzi Miau

New member
stfu a.llready! ../images/Emo181.gif

מי נתן לך את הזכות לקלל? מה את בכוח מחפשת לריב? מה את בגן??? שאני אבין?? בהינתיים מי שפה מוציאה דיפרסיות וגורמת לעכירות כאןזה את ולא אפחת אחרת אם את לא שמה לב אז תעשי לי טובה אני לא רוהצ לשמוע אפילו הודעה אחת יותר בנושא הזה - בייחוד לא ממך כי אחרת אני באמת באמת אצתעצבן ואני לא מאיימתץ ולא כלוחם אבל כמו שאני מאכילה את ענת בירידות את לא רוצה שנתחיל להאכיל גם אותך נכון? יופי, עכשיו שלום!

MiTzi Miau

New member
הגבתי לך לא??!?! ../images/Emo181.gif

בלאט כמה טיפש יכול להיות בנאדם אחד. ולא אמרתי לך לא להגיב לי ולא להגיב יותר בשרשור הזה? מילה שלי זה מילת קודם תפנימי! למה שכתבתי היה מופנה להודעה האחרונה שלך, תחשבי שוב. FUCK...

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אוףףףףףףףף

נו בבקשה תפסיקו לריב! ואני לא אומרת את זה כי זה מעצבן (וזה כן) פשוט אתם מקללות ויורדות לרמה שלא מתימאה לכן! ok רבתן הייתם חברות משהו קרה (אין לי מושג ממש מה אבל אני ישמח לדעת) ונפרדתן לא נורא! עשיתם אחת לשניה רע? אתן שונאות אחת את השנייה? 220ה אתן לא צריכות להתקרב אחת על השנייה באמת! ממה שאני מכירה אתכן (ואני לא מכירה אתכן הרבה כי אני בפורום יחסית מעט זמן......) אתן עושות רושם של ילדות נפלאות!!! אתן לא צריכות לסלוח אחת לשנייה ואתן לא חייבות לריב אבל בבקשה תעשו את זה בצורה מתורבתת

למעלה