../images/Emo124.gif

אוקי, מצטערת שאני אהיה עכשיו מאוד מאוד מאוד מגעילה, אבל אני חייבת. כל יום באין לפחות שלוש בנות שעאוברות משברים. שעצובות. שרע להן. ואני שואלת למה לכל ה
אתן שופכות את הלב, אומרות שאנחנו לא חייבות להגיב, ובוכות כל הזמן. הפורום הפך מפורום זהירות, בנות לזהירות, לבנות יש 2 מיליון בעיות. זה הזוי. הפורום עצוב יותר משירי דיכאון של אבי ביטר (לא יודעת מה הקשר
) נתפשר על כל החברה של מוניקה סקס. בחייכם
לא נמאס, לקרוא כל הזמן על בעיות של אחרים
יש לכם בעיות דברו עם פסיכולגית אני יודעת
אני מצטערת שהייתי ממש מגעילה. אבל מצטערת.

שלקע

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איזו חוצפה יש לך להגיד את זה
למה כולנו שופכות ת'עצמנו
כי זה המקום היחידי בו אנחנו יודעות שיגיבו
וגם אם לא יגיבו, לא נורא
לא סולחת
תצטערי כמה שאת רוצה
את לא יכולה לבוא ולומר ש"פה אסור לשפוך ת'עצמנו" ואז להגיד סליחה
סורי האני, זה לא ילך ככה

ווהו!

שמעת על סכות הביטוי? כמו שאנחנו רוצות לבטא את עצמו גם לך מותר לבטא את עצמך. ואם הדרך שאנחנו רוצות לבטא את הבעיות שלנו זה בפורום, מותר לנו ולך אין שום זכות לומר לנו מה מותר ומה אסור. אם מפריע לך ההתבכיינות שלנו יש שתי דברים שאת יכולה לעשות: א) לברוח מפה ולעולם לא להסתכל אחורה!!! מואהאהאהאה! סתם, זה יהיה נורא עצוב אם תלכי בגלל זה. ב)לנסות להחיות בעצמך את הנושאים פה ולא יודעת...לפתוח נושאים מעניינים בעצמך וכאלה.
וד"א, אני שונאת טריגו. כל מי שלא למד עדיין שיידע שמחכות לו שנים של צער.

שלקע

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מי את שתגידי שאסור לנו
את לא רוצה לספר בפורום את הבעיות שלך לא צריך
יש לך ת'זכות לא לקרוא ת'הודעות, יש לך ת'זכות לא להגיב עליהן, אבל סורי- אין לך זכות לומר לנו מה לרשום ומה לא
אם כמה בנות פה ואני מרגישות רע ושופכות את זה פה זאת זכותנו
את לא רוצה לספר מה רע לך לא צריך
אבל לבוא ולומר שהפורום נהרס בגלל זה
לא לא לא. את זה את כבר לא יכולה לעשות. נכון, שהפורום הוא על סד"ר המושלמות והחמודות ועל הקומיקס השולט שלהן, אבל אנחנו גם מרגישות שאפשר לדבר פה על כל נושא
אנחנו מרגישות שאנחנו יכולות לספר פה איך אנחנו מרגישות ומה אנחנו חושבות ואם זה לא עובד בשבילך- סורי, אבל זאת בעיה שלך ורק שלך.

babygrl

New member
את מדברת?!

הכלבה היחידה שאני רואה באיזור זאת את. איככס את גועל נפש של ילדה
.. ועוד את מדברת על שלי.. איך את חיה עם עצמך?! איך יש לך בכלל חברים?!

babygrl

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifwtf

תראי את לא שווה בכלל שאני אדבר אלייך.. יאככ את מגעילה אותי.. רמה כזו של סנוביות וחוסר אכפתיות לא ראיתי הרבה זמן.. גאד... מי את חושבת שאת? סתם ילדה בת 10 11 שחושבת שהיא יותר טובה מכולם אייככ תתבגרי. רציני.. את משווה בכלל בין נשיכה לאופי מחורבן.. את גועל נפש של בן אדם. ממש אבל.. ואל תנסי להעביר את זה על שלי כי היא פי אלף ממך.. לא פלא שהיא נשכה אותך.. תראי איזה אופי יש לך
... בא לי להקיא.

הופ../images/Emo70.gifהופ../images/Emo70.gifהופ../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

את יודעת בת כמה מי שאת מגנה עליה
שלקע
היא בת 11...ואם את לא זוכרת (תזכרי) אז גם את פעם היית בת 11...וזה לא נורא...ואל תיהיי מגעילה בגלל שאת יותר גדולה...זה לא אומר כלום
אני לא רוצה להתחיל איתך ריב,אבל רק שתדעי,שאת תמיד מדגישה את זה שאת יחסית גדולה...
אז דייי
בלי לריב

שלקע

New member
אוקיי

תשמעי כלבה את חתיכת שומרת טינה קטנה
תמיד משתמשת במושגים חכמים כדיי להסתתר מאחורי האמת המרה.. שאת סתם ילדה מתלהבת
עלק כשרבנו עם ריטה (חברה משותפת- לא סליחה, חברה שלי, שאני ברוב טובי שיתפתי אותה בחברות שלנו.) ואני מצטטת-(טוב בערך): יעל החכמה אומרת" בתנ"ך כתוב שאסור לשמור טינה". ומה יעל החכמה עושה בכל החיים האומללים שלה אתן שואלות, שומרת טינה
תקשיבי יעלוש, לדעתי זאת הייתה נשיכה שכ"כ הגיעה לך על כל מה שאמרת במשך השנים ש.. נו, בואי נאמר שאני לא מצטערת עליה כלל וכלל. עכשיו שתבינו בננות: היא תמיד אמרה שיש לי רגל גדולה (כולה מידה 36
) ושיניים קטנות ובלה בלה ואני לא אמרתי לה שלדעתי הריסים שלה יותר מדיי ארוכים או משהו, והיא אומרת שלה (טוב היא לא בדיוק אומרת אבל היא מתכוונת לזה) מותר להמשיך לאמר לי את כל הדברים האלה בריב ולי אסור לאמר לה את כל הדברים שבמשך השנים לא סיפרתי לה כי לא רציתי לפגוע בי בזמן שהיא כל הזמן סיננה שיש לי שיניים קטנות ורגל ענקית אז לה מותר להמשיך לאמר לי את כל זה ואני צבועה כי אני לא אמרתי לה את כל מה שאני חושבת ועכשיו במיוחד אסור לי לאמר את זה ולה מותר
אני לגמרי מסכימה עם חן בעניין.. יש לך אופי גרוע. לבננות של הפורום- תקשיבו אל תאשימו אותי בזה שאני מקללת וזה ותקראו גם את מה שהיא כותבת לי ואני רק אמרתי את האמת בלי שטויות הפעם.

babygrl

New member
36 זה רגל ענקית?? יעל כנסי ../images/Emo87.gif

ווהוו תתבגרי... שמעי יעל- עכשיו אני מדברת איתך רציני כי הקטע של לרדת אחת על השנייה בלי להשמע מתלהבת: מזה לא ברמה שלי
בכולופן.. קטע של שומרת טינה.. את כן, הקטע של לחרוש.. את כן.. בכל הודעה את מכניסה את זה ותאמת זה לא מעניין, הקטע הוא שלא מדובר בזה שאנחנו תוקפות אותך על היותך סנובית קרת לב אנוכית אלא על זה שאת לא מוכנה להודות בעובדה שאת כזאת ומעבירה את זה למישו אחר.. לפחות אני לא נושכת.. כאילו מה לעזאזל הקשר אין לך מה להגיד אז את מכניסה ריב שלא קשור לשרשוק שלא קשור בין שיחה בין שתי ילדות (אני ואת עם לא הבנת) שלא קשורות.. אפילו מילד בן ארבע לא הייתי מצפה לדבר כזה, עכשיו אם לא הבנת (אני משערת שזה יותר מדי קשה לקליטה בשביל מוכך הרדוד (=שטחי) אז אני אציג לך סיטואציה: אני זה יהיה הכוכב את התוכי שלי הדג
(בקיצור) "לא מעניין אותי שיש לכם בעיות בחיים, אל תבואו לכאן לבכות לי זה עושה פורום עצוב.. לכו לפסיכולוג!"
(בקיצור) "סתמי תפה שלך סנובית אנוכית חסרת לב"
לפחות אני לא נושכת.. עכשיו את מחוכמתך עתיקת השנים תסבירי לי מה לעזאזל הקשר בין שלי לבין השיחה שלנו שאפילו לא נכחה בה!!!

למעלה