WAKEE UPP CALLLLL!!!!

RacheLambert

New member
../images/Emo45.gif

את בת 12?? תתאפסי על עצמך קצת תראי מה שאת רושמת.. אפילו שזה אולי בצחוק אני לא מאמינה איך את מדברת.. ועם כל הרצון הטוב שלך את לא יכולה סתם להציף את הפורום.

../images/Emo45.gifכל הכבוד בנות על ההערה...זה אפילו מטריד

לחשוב שבנות 12 כותבות בצורה כזאת...עצוב ברמות..ואני באמת לא חושבת שהפורום הזה מתאים להן אם זה מה שהן מחפשות..

Laply Love

New member
סורי, אני יודעת זה היה מעריד

מיצטערת עם זה פגע שמישהו :) זה לא יחזור על עצמו =]

Laply Love

New member
בקיצור, תהרגו אותי !!!

אני מטומטמת מיום ליום, מה שרשמתי פשוט לא נוח לכן..ואני מבינה. לכן יש דעה אחרת, וגם לי.. עם זה לא נוח לכן, אני פשוט יפסיק וזהו !!!! :)

mokasosex

New member
שמעי את מוזמנת להתבטא חופשי

הפורום גם דוגל בעקרונות הדמוקרטיה, אבל הצורת דיבור שלך מביכה אותך ואותנו, אז את לא באמת יכולה לצפות מאיתנו לשתף פעולה. תעברי על ההודעות שלך ותביני. לא מנסות לפגוע רק להסביר.

sivan1996

New member
אני עדיין לא הבנתי ממה נפגעתן?

מה היא כבר אמרה?. יש פה מישהי שכן מתנגדת לסצנת סקס של אדם?!!!! חחח אני לא חושבת! XD

אוי תרגעו בנות....

חחח זה בגדר הצחוק...... פשוט כול כך משעמם ... חחח וכאילו שאתם הייתם מתנגדות לראות את זה .. טוב בקיצור תרגעו עם זה הכול בסדר
נכבד אותכם ולא נדבר על זה
(לפחות אני ...

music again

New member
אם אנחנו מדברים פה על סקס אז:

מה ההבדל בין דיבור בפורום על סצנות סקס לבין הדיבור על "ליטל"? או לשים תמונות של "ליטל"? שאת זה עושים פה הרבה. גם זה אני חושבת שמבריח אנשים... לי אישית זה נראה אותו הדבר. אני בכלל חושבת שצריך לצמצם פה את כמות ה-
שמדברים עליו.

nini18

New member
ואני חושבת שהפורום הכיפי הזה והאהוב עליי

הפך למקום לא מוכר שלא כיף להיות בו. אז יש לי רעיון מעולה את תמשיכי להיות פה ולדבר פחות על סקס ואני פשוט יעלם.
[אני גם ככה לפי דברייך מבריחה אנשים מפה.] כי האמת שנמאס לי אני לא יכולה להמשיך להיות פה בכוח [למרות שאני מתה על אדם] וגם ככה האנשים שאני אוהבת עזבו. אז שיהיה לכולם סוף שבוע נעים וביי
ורוקסן אני באמת אוהבת את הפורום ועשיתי הכל להשאיר אותו פעיל אבל גם אני כבר מרימה ידיים.

music again

New member
אל תסלפי לי את הדברים

אני לא אמרתי שאת מבריחה אנשים אני אמרתי שאם את יוצאת נגד "סצנות סקס", אז את צריכה לצאת גם נגד הדיבור על סקס בכלל. כולל "ליטל" כי תהרגי אותי, אבל אני לא רואה שום הבדל בין שני הנושאים האלו. ואני לא מבינה מה יש להרים ידיים פה בכלל. כל אחת מדברת פה איך שנראה לה. אני אף פעם עד היום לא אמרתי לאף אחת לדבר או לא לדבר על נושאים מסויימים. אבל מרגיז אותי לראות שעושים פה לינ'ץ על אנשים שיש להם דעה אחרת. אפשר להסביר שזה מפריע, או לא מכובד. וזה אפילו רצוי לדעתי, אבל בצורה יפה. וניני,אני חושבת שיש לך מספיק חברות בפורום בשביל להישאר פה ולדבר איתם על נושאים שאת רוצה לדבר. אם את חושבת שאנשים לא מדברים בצורה שאת רוצה שידברו, פשוט אל תתערבי בשיחות. זהו פורום ציבורי ויש פה מכל הגילאים. אין לאף אחד פה אפשרות לקבוע על מה ידברו . וצריך להגיד תודה שיש פה בכלל אנשים שמגיבים. אם את רוצה להפוך את הפורום למשהו אחר, תביאי אנשים לפה. אנשים שאת מכירה ושאוהבים את אדם. ואז תוכלו לדבר על דברים שאת רוצה. ואני חושבת שאת מבין היחידות שמחיות פה את הפורום. ואם את תעזבי, הפורום יסגר. לכן אני לא בעד להרים ידיים.

nini18

New member
להגיד תודה על מה בדיוק?? משהו מגיב על דברים

שקשורים לאדם?? מישהו מעדכן את הפורום? אני לא צריכה להביא אנשים לפה כשאני הגעתי התחברתי עם מי שהיה פה אף אחד לא היה חבר שלי מהבית. בקשר להבדל בין דיבור על ליטל לבין ילדות בנות 12 שמדברות כל היום על סקס בלי קשר לכלום אני מצטערת אבל אם את לא יודעת את ההבדל קטונתי מלהכנס אפילו לויכוח על זה. המשפט האחרון שלך כן מפריע לי אם אני אעזוב, הפורום יסגר אז אם הפורום כל כך חשוב לך למה שלא תהיי גם פעילה בו כדי שהוא לא יסגר . למה שלא תעדכני, תשתתפי בדיונים בעבר אני לא הייתי היחידה שמעדכנת אותו היו פה מלא אנשים שעדכנו, בהווה זה מה שקורה. אבל אל תפילי עליי את סגירת הפורום.

למעלה