WAKEE UPP CALLLLL!!!!

למרות שאני דיי חדשה פה ...../images/Emo250.gif

כשרק מצאתי את הפורום (למזלי הרב!! אז הייתי דיי קוראת סמוייה פה חחח עד שהחלטתי להצטרף רשמית :) בקיצור קראתי גם את העמודים הקודמים של הפורום ... ושמתי לב שבאמת התגובות שם היו יותר תוססות חחח בואו נגיד שהיו יותר שיחות סקס על אדם
והיום אני שמה לב שכמעט לא... לדעתי זה גם גרם לריבים שלכם עילו חחחחחח
בקיצור יש לי שאלה אלכן : (שאני מקווה שתגרום לנו לדבר עוד קצת על אדם .... מה הדבר הכי קיצוני ומופרע שהייתן מוכנות לעשות בשביל לראות את אדם בסצנת סקס (דבר שיכול לקראות אם ילהקו אותו לסרט כזה
אמן
)

sivan1996

New member
חחח אדם בסצנת סקס יכולה להיות מעניינת XD

מאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד מעניינת ^^

אני למשל ...

הייתי מוכנה :
להסתפר לקרה קצר (ויש לי שער ארוך
או
לעשות שתי פסים בצבע ירוק בשער (ואמא שלי הייתה הורגת אותי
או
לעבוד על כולם שאני לס (ויש לי את האומץ לזה
(כמובן שיום אחרי זה הייתי מוצאת חבר ומסבירה לכולם שזאת הייתה מתיחה חחח
) בקיצור הייתי עושה את הדברים האלו רק בשביל לראות סנצת סקס עם אדם

SLEPPY

New member
מממממממ.....

שאלה יותר מעניינת - מה הייתי מוכנה לעשות בשביל לראות את אדם בסצנת סקס עם טומי??? :D אני הייתי מוכנה ללכת ללכת לאירוע משפחתי שכול כלי מכוסה בשוקולד :)))))

ואוו עם טומי ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

רק המחשבה על זה חחחחחחח
מעניין עם הם עשו את זה או לא??? מה את חושבת? אמממ מה הייתי מוכנה לעשות בשביל לראות את זה ?? וואי אני צריכה לחשוב על זה ... אממ הייתי מוכנה לבוא לביית ספר מאופרת כמו ליצנית עם לחיים אדומות מאוד ואודם וצלליות צבעוניות !! למרות שהמורה שלי תקבל התקף לב ותעיף אותי הבייתה בשביל לראות את אדומי ... זה שווה את זה ואפילו יותר...

SLEPPY

New member
באמת באמת נראה לי

שהמקסימום שהם הגיעו אליו זה Second base אבל ברור (אולי רק לי ?::) ) שיש משהו באוויר.. איך שטומי מסתכל עליו.. איך שאדם משחק איתו... זה מטריף פשוט !!!!!! כמה הייתי רוצה לראות את אדומי.. כמה כמה..

RacheLambert

New member
האמת שאני התחלתי קצת לרדת מהעניין של אדטומי

בהתחלה ממש הייתי מתלהבת מזה וממש חיכיתי לסקס טייפ, אבל לא יודעת זה כבר פחות מרגש ומעניין..בהתחלה היה איזשהו מתח מיני ביניהם והיה קראש וזה היה משעשע, נחמד ו
אבל עכשיו זה כבר לא נראה ככה.

SLEPPY

New member
אני מסכימה איתך שאין התקדמות

הייתי רוצה לראות הרבה יותר אקשן בהופעות האחרונות.. אבל לפעמים את יודעת.. הציפייה משתלמת ;)

InbarKiii

New member
אוף יללללדה ...

את מבטיחה לצעוק עליי להכנס יותר? \: במקום נגיד... לדבר איתך שעות במסנ?
זה יעזוווור . והייייי פורום גיימבויז שוללללללללללטטטטטטטטטט :)

Laply Love

New member
אתן יודעות מה ?

נימאס לי
, חייבים להקפיץ את הפורום !
אבל פשוט..ח-י-י-ב-ים ! מי באה איתי לחפש סירטוני סקס של אדם אהההה ???!!! קדימה בנות, אנחנו חייבות לעשות משו ולא סתם לדבר על זה
איפה כל תגובות ה:
אני חושבת שצריך להתחיל ליפתוח שירשורי
של אדם, כמו שהיה לכן בתחילת הקמת הפורום !
אני הולכת ל הפציץ את הפורום, לא אכפת לי כמה אני יחפור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלכתי לחפש את אדם בערום (
)

../images/Emo249.gif הלוואי שתמצאי ../images/Emo249.gif למרות...

שלא נראה לי שהוא ילך רחוק כול כך ויצטלם בערום חחח אפילו חלקי לא נראה לי.... הוא ממש צנוע כשזה מגיע לחשיפת עור
חחחחח

Laply Love

New member
הוא נשי, והוא לא אוהב להתחשף !

>< " וזה ממש מעצבן ! כאילו, אז מה שי לך נמשים (זה סקסי לדעתי :p) ואתה לא אוהב אותם (הא לא אוהב את הנמשים) כשזה נוגע למעריצות, הן אוהבות אפילו צלקת אם היא על זמר שהן אוהבות :p

nini18

New member
לא רציתי להגיב עד עכשיו. אבל, אולי תרגעי קצת.

זה לא מצחיק והאמת מבריח את כולם מפה.

למעלה