WAKEE UPP CALLLLL!!!!

mokasosex

New member
../images/Emo124.gif WAKEE UPP CALLLLL!!!!

בנותתתתתתתתתתתתתתתתת !?! איפהההההההה אתן?!?! כל הוותיקותת נעלמו כלא היווווו!! אני יודעת שלא הפסקתן לאהוב את אדם, ואתן פה מתעדכנות!! אז דיי תתחילו להגיב! אני ממש מתגעגעת לריבים איתכן, לצחוקים איתכן, לשיחות הסקס, מה קורה !?!?!? דיי נמאס להכנס לפורום שומם ולהרגיש בפורום גיימבויז או משהו! אז קדימה, תתעוררו .. כבר עצוב לי מדי.

MIDNIGHT SKY

New member
I'm always here for you,darling !../images/Emo24.gif

וגם אני מתגעגעת לכל הוותיקות !!! תחזרו

mokasosex

New member
מושלמתתתתת את ../images/Emo99.gif

ראסמייייי שחסרות לי כל השיחות האלה, בשנה העכורה שהייתה לי, זה היה הדבר הכי מצחחיק שהיה לי באותו יום! נוווווווווו מי רוצה להלחם איתי על ללקק לאדם ת'צוואר? :)

Laply Love

New member
אני רוצה ../images/Emo99.gif

אומנם אני לא ותיקה פה או משו, אבל זה אחד הפורומים ה-כ-י כייפים שיש בעולם
אפשר להיות מטומטמת, ובנות יאהבו אותך על זה
חוץ מזה, אני איתכם.. מתי שנירשמתי לפה בפעם הראשונה הפורום היה שופע, הרבה שיחות, קללות, ריבים
זה למה נירשמתי לפה מלחתחילה... כי זה מועדון חשפנות אחד ענק
ו..כי יש פה בנות מדהימות
אז..למה לא להמשיך עם זה ?

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד על היוזמה....גם לוותיקות

כמונו שעדיין משתדלות לעדכן כל מידע,להצחיק,ולהמשיך את המסורת,נמאס לעיתים.התגובות ממש דלות ולא פעם אנחנו מוצאות את עצמינו עושות את זה לבד
וזה ממש לא כיף....ונכון איפה נעלמו הדיונים הפרועים???הצחוקים??? וה"מריבות" על "ליטל"
.(גם לו בסוף ימאס והוא יעלב ויעלם
)....אז קדימה להתעורר...

Laply Love

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

ME

shani cohen1

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אהה ודרך אגב שחכתי להגיד לכם...איפה אתם משעמם פה בילעדיכם!.... הפורום ניהיה שומם מיום ליום עוד יסגרו לנו אותו....
וואוו יחסית לפעם הפורום די שומם...

shani cohen1

New member
אני בפורום די הרבה זמן...

ניהיה ריק מיום ליום..... (סליחה על החפרנות...
)

shani cohen1

New member
../images/Emo6.gif תעוט במקום הקוונה לתגובה למטה...

אם כן...אני?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?לא הפסקתי להגיב...

mokasosex

New member
חחחחחחחח הוא כבר נעלב, הוא כבר לא קיים פה ../images/Emo7.gif

ואייייייין, איןןןןןןן על הדיונים ההזויים שהלכו פה! אפילו את, מאיה ולי התייאשתן לאחרונה וזה מראה שהמצב קשהההההההההההההההההה !! אז קדימה בנותתתתתתת הגיע הזמן לחזור לזה

RacheLambert

New member
מסכימה. אמנם די זורם פה אבל

הכיף קצת נעלם ולא זורם כמו פעם. אם נלך לשנה שעברה אז היה פה ממש שונה ואני זוכרת שהיינו בין הפורומים הכי פעילים. תמיד הייתי רואה את הפורום שלנו בדף הראשי של תפוז... גם אני מתגעגעת לשיחות הקורעות ושכולן היו מגיבות הרבה והייתה פעילות יותר גדולה.. יש משום מה פחות שיתוף פעולה בכל מיני שרשורים לעומת פעם שהייתה הענות גדולה.

mokasosex

New member
פעילות תמיד תהיה פה, כי זה אדם ותמיד יהיה מי

שיכתוב עליו ויתלהב ממנו
אבל החלק שאני מתגעגעת אליו זה ההווי של הפורום, שהיו לנו תבדיחות שלנו ואת השטויות שלנו וכל שירשור היה מתפתח לדיון על כל דבר בעולם והוא היה מצחיק ושנון .. אפילו לריבים עם כולכן אני מתגעגעת!

RacheLambert

New member
כן יותר התכוונתי לזה, אני ממש מסכימה..

השרשורים האלה חסרים, השיחות OFF והצחוקים והכל.. היה פה יותר מלוכד חממה קטנה של ההגלמברטיות הישראליות אבל זה פחות מרגיש ככה..ותראי, גם בקושי לשרשורי הטור יש יחס כמעט ולא מגיבים וlaply love באה עם שרשורים שיעירו את הפורום יותר אבל אף אחד לא משתתף.. אני מקווה שהשרשור הזה יעזור קצת לדברים להשתנות

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo45.gif גם אני מרגישה ככה

אני מכירה את הפורום הזה עוד בתקופת הקומונה והייתי קוראת נסתרת עד שהחלטתי להצטרף לפורום ולתפוז בכלל ואני זוכרת כמה רציתי להגיב על דברים אבל לא הייתה לי את היכולת. אבל היום שאין לי יותר מידי זמן לבוא ולכתוב כאן למרות שאני תמיד מתעדכנת אין לי את הצורך הנורא הזה לבוא ולהגיב כי אין לי על מה למרות שאני ממש רוצה...משו באווירת הפורום השתנה. הדיונים הענקיים נורא חסרים לי

shani cohen1

New member
גם עצלי זה ככה...גם אני הייתי קוראת סמוייה../images/Emo6.gif

עד שהחלתתי להגיב ולהירשם.... וגם לי זה די חסר אבל כשאנחנו מגיבות פעם ב... (כולל אני
) זה לא ילך...
(לא את ספציפית, פשוט... כול מיני
) וגם אם בנות מסויימות (אהם אהם!) יתחילו להגיב יותר...
חחח...נו יאללה ניהיה שומם....

R o c k s e n

New member
העלתי את הנושא הזה כ"כ הרבה פעמים שזה

כבר מתחיל לייאש..אין מצב שהבנות הוותיקות שנעלמו לא יכולות לכתוב פה פעם ביום או לא פעם ביום, פעם בשבוע בסדר? אבל גם זה לא.. מתחילת הקיץ שהמצב ככה. טוב זאת פעם אחרונה שאני מדברת על זה, מה שיהיה יהיה מעכשיו כבר לא אכפת לי כי אם ככה משקיעים בשבילכם בפורום (שזה חשוב שיהיה פורום מסודר שמאחד את כל המעריצים בארץ ) ולאנשים לא אכפת שזה המצב אז מצידי שיישאר ככה.

shani cohen1

New member
לאאאאאאאאאא!!!!תקשיבו יסגרו לנו תפורום!../images/Emo10.gif

ואף אחת לא רוצה שזה יקרה!...

למעלה