Veronica Mars-2x22.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif222

היה פרק טוב. ממש נהנתי. אבל הבעיה שהיא בגלל שבעונה הראשונה ההפתעה שהרוצח זה אהרון אקולס הייתה כל כך טובה, בעונה הזו כבר די ידענו שכל אחד יכול להיות הרוצח ככה שלא ממש הופתעתי שביבר הוא הרוצח, גם ככה הוא היה אחת האפשרויות הבולטות. (וסתם כדרך אגב לפרק האחרון של העונה הראשונה קראו leave it to beaver יכול להיות שיש קשר?) ונחמד לראות שדאנקן עשה משהו מועיל בסדרה סוף סוף (חוץ מלברוח למקסיקו כמובן) הסוף... קצת מוזר.. אני מקווה לפחות שנראה את כריזמה עוד בעונה הבאה :) צריך להפוך את מאק לדמות קבועה שנה הבאה. למה לאמב לא היה על המטוס? (איך בכלל ביבר שם פצצה על המטוס?) והקטע של החלום! ידעתי שהוא יהיה וקראתי שלא יכלו להביא את השחקנית של לילי ככה שמאוד הופעתי לראות אותה.. בכלל נחמד שהחזירו הרבה שחקנים אפילו לסצנה אחת. לא יודע היה פרק טוב אבל משהו היה חסר לי :/ חשבתי שיהיה וואוו, וקיבלנו פשוט פרק טוב (וגם קצת חוסר אמינות עם כל הקטע של ביבר אבל חפיף..)

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

פאק!!! פאק!!! פאק!!!!!!!!! טוב, דבר ראשון - אהרון מת!! ייאי! סוף סוף החרא הזה קיבל את מה שמגיע לו! אחרי שהראו את הירי, ולקח להם חצי שעה להביא את המצלמה לפרצוף של היורה, לכמה שניות טובות הייתי בטוחה שזה קית'!
ואחרי שראיתי את קלרנס ישר חשבתי שג'ייק שלח אותו ובגלל זה הוא גם לא היה במשפט, הוריד פרופיל או משהו למקרה הצורך... וחוץ מזה, שהוא נשבע ב122 שהוא יגרום לו לשלם... אני חייבת לציין שאף פעם לא שמחתי כ"כ לראות את דאנקן!
ורוניקה ולוגן - מה נסגר?? עונה שלמה פאקינג חיכיתי לאיזה שיחה קורעת לב שלהם (סטייל epic 220) רק שהפעם היא מסתיימת בנשיקה סוערת שבאה משום מקום, לא אחרי שהם חזרו offscreen וקצת שכחו להגיד לנו. אותי זה אכזב, אבל בכל זאת, אני שמחה לראות שרוב תומס יודע מה טוב בשבילו!
איזה יופי שראינו שכל אחד מהם מוכן לסכן את חייו בשביל השני!
??is that LoVe or what
מאוהב|
ג'קי - אמא? זה מסביר את הדאגה האמהית בנשף ההוא שהיא הזמינה את הבחור המוזר לבוא איתה. מצד שני, זה לא מסביר למה היא הייתה כזאת כלבה בהתחלה. אבל ידעתי שיש משהו מאחורי הסיפור שלה, מסכן וואלאס...
ועכשיו - ביבר! הרבה כבר אמרו שהייתה פה בעיה בבימוי, אני לא יודעת מה הייתה הבעיה, אני רק יודעת שהיא הייתה. הוא היה עצמו עד לרגע שקרא את הההודעה של ורוניקה למאק. ואז, אני יכולה להשבע שתווי הפנים שלו השתנו לחלוטין! כאילו, לא רק ההבעה אלא ממש תווי הפנים! פתאום הוא נראה ממש אחר, והמעשים שלו מאותו רגע היו חסרי הגיון לחלוטין! ממתי הוא בכלל מסתובב עם אקדח?
והקלות הבלתי נסבלת שלו פתאום לפוצץ את המטוס, לירות בלוגן, לחשמל את ורוניקה... זה היה במקום, אבל פאק! תראה קצת מהביבר שאנחנו מכירים ו.. אוהבים? תהיה לפחות קצת מעונה, משהו... מה השתנה בעצם, שכבר לא אכפת לו? שכולם יודעים אז הוא יכול לרדת מהחזות המתוסבכת שלו? מי יודע, אולי הוא בכלל לא היה מתוסבך כ"כ אף פעם, אלא רק התחזה? ואז להתאבד בהחלטה של רגע? מאוד מוזר... הפיצוץ במטוס, וואו! כמה מחשבות רצו לי בראש! הם לא יכולים להרוג את קית', אבל שמעתי ספוילרים... (לעזאזל עם הספוילרים האלה!) אבל.. זה קית'! ואז כשראו את לוגן בבוקר במטבח, לרגע חשבתי שזהו, אבל אז אמרתי לעצמי שבטוח קית' יצוץ פתאום בדלת או משהו, והוא באמת צץ!
אגב, זאת רק אני או שורוניקה נראתה מעולפת כשהיא שכבה על לוגן בסלון? אי אפשר היה לעשות את זה קצת פחות מוזר? מה שכן, זה בהחלט מחווה ל 201 כי ככה בדיוק לוגן שכב עליה אחרי שהוא חזר מהגשר כולו מוכה... מה לעזאזל היה לקנדל במזוודה שגרם לקית' להבריז לבתו יחידתו? ערמות של כסף? זה אומר שקנדל חוזרת?.. ארר לא סבלתי אותה כל העונה וכשכבר חשבתי שנפטרנו ממנה...
חסר לה שהיא תגרום ללוגן וורוניקה להפרד שוב!!! אכן, דרך קצת מוזרה לסיים עונה, חבלך שלוגן לא הצטרף אליה בשדה התעופה! בכל מקרה, אם לסכם את זה - היו כמה דקות שלא נשמתי...

rds15

New member
../images/Emo58.gif222

פאק פאק פאק פאק פאק פאק פאק פאק פאק!!!!! אוקיי, הדופק שלי קצת עלה טיפה אחרי הפרק הזה. וזה אומר שפשוט היה פרק מעולה. סצנת החלום - כל כך כל כך לא. זאת לא ורוניקה מארס, זה הפקצה שלבשה את העור שלה בפלאשבקים בעונה הראשונה. זה אומר שהמוות של לילי הפך את ורוניקה למי שהיא? זאת אומרת, זה היה ברור שזה שינה אותה, אבל בצורה כל כך דרסטית שאם הרצח לא היה קורה היא סתם היתה עוד אחת מהo9er's? עוד פרחה פוסטמה? ודאנקן היה נהיה לדיק 2? כל כך לא. וזה לא שאני אוהב את דאנקן במיוחד, או אכפת לי ממנו, זה פשוט היה רע. אז ביבר אחראי להכול. הוא אנס את ורוניקה, הוא פוצץ את האוטובוס כדי שלא יגלו שוודי הטריד אותו, הוא זה שכתב את השם של ורוניקה על היד של מה-שמו, והוא זה שכמעט רצח את קית'. לא צפוי, אבל כל כך OOC בשביל ביבר. נראה כאילו הכותבים רצו ליצור סוף מפתיע בכל מחיר, שלא משנה להם אם הם יהרסו את האופי של הדמות ככה. מילא, אם בסצנה על הגג ביבר היה נשבר קצת, אז זה היה אמין. אבל כמו שכבר אמרו פה, הוא נראה כאילו הוא נהנה מזה יותר מדי. במיוחד אחרי שורוניקה מבינה שהוא אנס אותה, והוא מחייך ואומר שדיק עוד חושב שהוא בתול. מה שכן, המשחק שלו בסצנה שבה הוא קופץ מהגג היה מעולה. הצעקה שקוראים לו קסידי, היאוש כשלוגן לא יכול לתת לו סיבה לא לקפוץ. אם היו רואים יותר מקסידי הזה לאורך כל הסצנה על הגג, זה היה יותר טוב. לאורך כל הסצנה של קנדל ואהרון, ובמיוחד שקריזמה נעלמת מהמסך, פשוט צעקתי לכיוון המחשב שתתקע לו כדור בראש, וכשהופיע האקדח חשבתי שמגניב, מקשיבים לי
לא ממש משנה שזאת לא קנדל/פרסיליה שלחצה על ההדק. האם זה אומר שהעלילה בעונה 3 תהיה מי רצח את אהרון אקולס? אם כן, שיגלו שזה דאנקן, ושניפטר מהדמות הזאת. ובקשר לאהרון - אני ממש מקווה שיש אוידאו במעלית, ושקלטו את הווידוי שלו. רק מה שלא ברור, אם הוא אמר לורוניקה שהוא רצח את לילי עם מאפרה, מה הקשר לפסלון אוסקר שמצאו עם השערות של דאנקן עליו והדם של לילי? אז לוגן ו-וורניקה חזרו להיות ביחד, oh well. לפחות רואים שהוא אוהב אותה. מעניין באיזה פרק בעונה 3 יפרידו ביניהם
וואלס וג'קי כל כך לא מעניינים. כשעברן לקטע שג'קי מספרת לו את האמת פשוט צעקתי על המסך שזה לא מעניין, ושיעברו לקטע שבו מגלים שקית' בחיים[כי זה היה כל כך צפוי]. למען האמת? הקליפהאנגר לא ממש מעניין... גם הקליפהאנגר של העונה הראשונה לא היה כזה חשוב. מה שכן, הצילום של הקטע האחרון, של ורוניקה עומדת ליד השער והמצלמה מתרחקת ממנה, היה נהדר. גם אם חרא של סוף לפרק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 222

האוסקר עם השערות של לילי, היה עבודה של קנדל/פרסיליה עבור אהרון אקולס. בפריוויוסלי של הפרק רואים את הקטע שבו קנדל מוציאה שערות מפתח הביוב במקלחת של דאנקן.

rds15

New member
../images/Emo58.gif222

כן, אני הבנתי את זה. אבל על הפסלון גם מצאו את הדם של לילי. אז איך הגיע דם של מישהי שמתה לפסלון שלא היה כלי הרצח?

Charmed Gal

New member
בקשר לאתם יודעים מי.../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

כולכם אומרים שזה לא היה אמין וחבל שזה היה כל כך קיצוני וחבל שזה לא ביב שהכרנו. אבל אני לא מסכים עם זה. לא יודע, הרבה פעמים נתקלים במעריצים שבכח מחפשים על מה לנטפק סידרה, אולי אני ההפך, אבל אני פשוט כל כך נהנתי ואני לא מבין איך אפשא לא לאהוב משו.
אני גם אהבתי את ביבר, ממש. זה קצת מפחיד, הזדהתי איתו תמיד וראיתי דמיון ביני לבינו. אבל זה לא כל כך קשור. בכל מקרה, אולי הביבר שראינו כל השנה או שנתיים האלו היה סתם הצגה? זיוף? מאיפה לכם שזה לא האופי שלו? בכל זאת, אל תשכחו, הבנאדם היה מסוגל לאנוס, לרצוח ולהתאבד. הוא לא בדיוק היה שפוי או נורמלי. כל מה שראינו היה אולי סתם העמדת פנים. שהוא אנס אותה, אני בטוח שהוא נהנה מזה כמו חיה מסריחה. כמו ביבר שראינו היום, אותו אחד שצחק ונהנה מהכל. אם הוא נהנה מאונס אז הוא יכל להנות מזה היום. ומה שעידו אמר, גם אני שמתי לב לזה, השם של הפרק האחרון היה "LEAVE IT TO BEAVER" ולא הבנתי למה. הוא לא היה כל כך חשוב שם עם כל מה שקרה. אולי מראש חשבו על זה וזו הייתה הכוונה. נחמד.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222 אז בקשר לזה...

זה מה שאני אמרתי!
יכול להיות שהוא באמת היה כזה כל הזמן וכל הילד המעונה הזה היה סתם הצגה. אבל מצד שני, הוא סיפר לורוניקה שכשדיק השאיר אותו איתה הוא לא יכל לעשות כלום, וברח והקיא על הנעליים של לא זוכרת איך קוראים לה. ואז כשורוניקה תחקרה אותה, היא באמת אמרה שביבר הקיא לה על הנעליים. אז מצד שני, לא בטוח שהוא כ"כ נהנה כשהוא אנס אותה כי עובדה שאח"כ זה גרם לו לבחילה (אני מניחה שהוא לא הקיא קודם ואז חזר לבצע את זממו) ועוד דבר, זה לא שהיא הייתה בהכרה כשהוא אנס אותה (היא אפילו לא הייתה מודעת לזה), אז הוא לא ממש התנהג כמו אנס אמיתי שתוקף וכופה את עצמו בכוח ונהנה מזה, והוא אפילו לא זה שסימם אותה . כמובן שמבחינת ורוניקה זה אונס לכל דבר, אבל מבחינתו של ביבר, אם הוא באמת היה פסיכופט כזה כל הזמן אז הוא לא בדיוק "זכה" להתנהג איתה כמו הפסיכופט שהוא.

inbalinbal1

New member
אני גם חושבת ../images/Emo58.gif 2X22

שביבר הוא מקרה ענק של סוציופת אמיתי שמרגע לרגע כל החשיבה שלו משתנה כל הבעות הפנים שלו משתנות חשבנו שהוא ילד מתוק עם בעיות של אח יותר מדי פעיל מינית וקיבלנו את הסיבה האמיתית לשריטה שלו ואני חושבת שהסצינה על הגג הייתה אמינה רק שהיא הייתה יותר מדי קצרה בשביל להכי לדברים שהיוו עניין גם בעונה הראשונה!!!!

inbalinbal1

New member
עשיתי תמונה בפלנטריום ../images/Emo58.gif 2X22

של ד"ר ביבר ומיסטר קסידי אני חושבת שהוא סוציופת מושלם והמשחק שלו היה ענק

SuperGirl82

New member
בידיוק ../images/Emo58.gif 222

גם אני לא מבינה את חוסר האמינות לטענתכם של ביבר. הבנאדם פסיכופת. הוא מסוגל להכל. פסיכופתים מסוגלים להשתנות מקצה לקצה ברגע... דיי ברור שההתעללות של וודי בו בילדות דפקה אותו, הוא כל חייו רק חשב כיצד לנקום, בטח הכעס בו גאה במשך שנים, עד שהוא לא יכל לשאת את זה יותר ולא היה אכפת לו כבר מכלום. הוא רק לא רצה שיחשבו עליו בתור קורבן, ולא היה אכפת לו להרוג בדרך את כל הכיתה שלו. ד"א - הוא הרג גם את מג!!! לא נראה לי שבנאדם שמתעסק עם חומרי נפץ בזמנו הפנוי, דורס אנשים להנאתו, צריך לבכות כשהוא צריך לעשות עוד מעשה דומה. נראה לי שהוא נהנה לראות אנשים אחרים כ"קורבנות", לכן הוא צחק כשורוניקה גילתה שהוא אנס אותה. וחוצמזה, הוא באמת מת? האם מצאו את הגופה שלו ברחוב וסתם לא שמתי לב?

LemonLimeLilach

New member
הבעיה היא ../images/Emo58.gif

שכאילו הם ישבו וחשבו "אוקיי, מה יהיה הכי מפתיע? הו! ביבר!" ואז כאילו... זה היה ביבר. היום במשרד הייתה לי שיחה עם חבר על הפרק הזה... בסוף פשוט הגעתי למסקנה שהייתי מעדיפה שזה יהיה כל אחד, רק לא ביבר. הייתי מעדיפה שזה יהיה אהרון. הייתי מעדיפה שזה יהיה וויבל. הייתי מעדיפה שזה יהיה לוגן!! אבל ביבר לא. אני לא מסוגלת להסביר את עצמי במילים למה בדיוק אני אנטי ביבר אשם, אבל פשוט לא. לא מתחבר לי. לא מתאים לי. זה לא טוב.

guysahaf

New member
../images/Emo45.gif

גם לי. אפילו וודי, למרות כל מה שקרה בפרקים האחרונים - היה טיפה פחות מאכזב אותי. או לפחות איך שזה קרה. כבר כתבתי פה שעם בימוי אחר זה היה מתקבל על הדעת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 222

אני כבר לא זוכרת איך זה הלך בדיוק ב-122, אבל לביבר היה תפקיד קטן, אבל מרכזי, בפענוח של הרצח. כנראה צריך לראות את זה שוב.

inbalinbal1

New member
פרק 1X22

ביבר בא לורוניקה בתחילת הפרק ואומר לה שלוגן היה בנפטון בזמן הרצח ולא כמו שהוא טען שהוא היה בטיחואנה

SuperGirl82

New member
רוב תומס תותח ../images/Emo58.gif222

עוד מישהו חושב כמוני? אז קצת הרסתי לי כשחשדתי שזה ביבר, אבל לא ממש עליתי על הסיבות. חוצמזה, אני לא חושבת שהוא שכב עם מאק, כי הייתה סצנה שהיא אמרה לו ש"זה בסדר" וש"הם cool" ושיש להם את כל הלילה... נראה לי שהוא לא הצליח. ואם כן, אז גם למאק צריך להיות קלמידיה
סבתא של וויבל לא זכתה לראות אותו מסיים את בי"ס. קצת עצוב. נראה לי שאחת העלילות בעונה הבאה (מחזיקה אצבעות) תהיה קשורה אליו. אולי ורוניקה תנסה לעזור לו לצאת מהכלא... כי תכלס הוא רק "הלשין" לפיצפטריקס על ת'אמפר ולא ממש רצח אותו. קנדל בטוח חוזרת בעונה הבאה. היא קצת נמאסה עליי, היא סתם ביצ'ית. במזוודה בטוח היה איזה חלק מה-8 מיליון דולר שלה... השאלה למה בידיוק ביבר השאיר לה את זה? או שזה לא ממש היה מתוכנן? ועוד יותר חשוב - מה היא רוצה מקית'? הנה לנו העלילה הראשונה לעונה הבאה (עדיין מחזיקה אצבעות). לוגן וורוניקה
קצת היה מאכזב. למרות שהאמנתי לורוניקה כשהיא סיפרה לקית' שהוא מקפיץ אותה לשדה התעופה בשביל "שיחה"! הסצנה על הגג הייתה מעולה. לוגן מציל את ורוניקה כמו בפרק של הנשיקה הראשונה שלהם
ואף אחד לא מזכיר את זה שגם בחלום שלה היא הייתה עם לוגן ולא עם דנקן? גם כשהיא עדיין פלוצה ורודה? חשבתי שנראה יותר את דנקן, אבל זה היה ממש אחלה, ממש במקום. אהרון קיבל את מה שמגיע לו, בעיקר אחרי הוידוי הנוראי הזה במעלית! ציפיתי שדנקן יתקשר לV בפרק הזה וזה לא קרה. האם השאירו לו פתח לחזור בעונה הבאה? הייתה חסרה לי קצת תקשורת וואלס-ורוניקה. החלום לא נחשב, וגם זה היה מעפן. חבל שרק בפרק האחרון נתנו לג'קי סיפור קצת יותר מעניין. לא הייתי עולה על זה בחיים... מסכן וואלס, אבל יהיה לו יותר טוב בלעדיה, אלא אם כן היא תכנס להריון גם ממנו
וודי מת. טוב, נו. מעניין מה יהיה על ג'יה עכשיו. נראה לי שזהו... היה פרק ממש טוב. אהבתי.

inbalinbal1

New member
אני חושבת ../images/Emo58.gif 2X22

שהוא לא אנס את מאק ולא שכב איתה הוא לא הצליח לדמיין שהיא וודי או משהו כזה כשהוא אנס את ורוניקה לא הייתה לו בעיה כי היא לא הייתה בהכרה מאק פשוט לא הבינה למה הוא לקח את כל החפצים שלה!!!! וביבר לא הוריש לקנדל את ה-8 מיליון פשוט היא רשומה כבעלת החברה בפועל לכן הכסף שייך לה!!

רועי123456

New member
פרק מדהים../images/Emo58.gif

אבל זה היה קצת ברור לי שזה ביבר,בגלל שקראתי שהיוצר של הסדרה אמר שזאת דמות קבועה ואז חשבתי על דמות קבועה שבחיים לא הייתי חושב שזאת היא אז נשארתי עם ביבר וג'קי אבל אחרי פרק 21 שגילו על שלושת ילדים שוודי התעלל בהם אז זה היה ברור שביבר הוא הילד השלישי ושזה הוא שהפיל את האוטובוס כי: גם הוא לא רוצה לשכב עם מאק[טראומה מהילדות] וגם ראו שהוא מוזר כזה אז זה היה די ברור אבל עדיין הופתעתי שהוא אנס את ורוניקה ושהוא שכר אותה בפרק 3 כי הוא ידע שהיא תגלה על אבא שלו. ועכשיו לדמויות המשניות: וייבל-איזה מסכן!!!! עוד שניה הוא היה מסיים את התיכון ואז לאמב הבן ז*** הזה לקח אותו. ג'קי-יותר מידי בובה פראית[טלנובלה ספרדית מטומטמת עם נטלייה משהו] דנאקן-ישששששששששששששששש הוא הרג את אהרון,טוב זה לא בדיוק הוא אבל בזכותו אז דאנקן קבל ח"ח. ורוניקה ולוגן-סוף טוב הכל טוב קית-היה ברור שהוא לא מת ושהוא לא עלה על המטוס איכשהו. אה,ולא יפה להבריז לורוניקה ועוד בגלל קנדל הכלבה המזליסטית הזאתי. אז בקיצור היה פרק מדהים והייתה עונה מדהימה ו... רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!רוצים עונה שלישית!!

למעלה