../images/Emo58.gif 222
פאק!!! פאק!!! פאק!!!!!!!!! טוב, דבר ראשון - אהרון מת!! ייאי! סוף סוף החרא הזה קיבל את מה שמגיע לו! אחרי שהראו את הירי, ולקח להם חצי שעה להביא את המצלמה לפרצוף של היורה, לכמה שניות טובות הייתי בטוחה שזה קית'!
ואחרי שראיתי את קלרנס ישר חשבתי שג'ייק שלח אותו ובגלל זה הוא גם לא היה במשפט, הוריד פרופיל או משהו למקרה הצורך... וחוץ מזה, שהוא נשבע ב122 שהוא יגרום לו לשלם... אני חייבת לציין שאף פעם לא שמחתי כ"כ לראות את דאנקן!
ורוניקה ולוגן - מה נסגר?? עונה שלמה פאקינג חיכיתי לאיזה שיחה קורעת לב שלהם (סטייל epic 220) רק שהפעם היא מסתיימת בנשיקה סוערת שבאה משום מקום, לא אחרי שהם חזרו offscreen וקצת שכחו להגיד לנו. אותי זה אכזב, אבל בכל זאת, אני שמחה לראות שרוב תומס יודע מה טוב בשבילו!
איזה יופי שראינו שכל אחד מהם מוכן לסכן את חייו בשביל השני!
??is that LoVe or what
מאוהב|
ג'קי - אמא? זה מסביר את הדאגה האמהית בנשף ההוא שהיא הזמינה את הבחור המוזר לבוא איתה. מצד שני, זה לא מסביר למה היא הייתה כזאת כלבה בהתחלה. אבל ידעתי שיש משהו מאחורי הסיפור שלה, מסכן וואלאס...
ועכשיו - ביבר! הרבה כבר אמרו שהייתה פה בעיה בבימוי, אני לא יודעת מה הייתה הבעיה, אני רק יודעת שהיא הייתה. הוא היה עצמו עד לרגע שקרא את הההודעה של ורוניקה למאק. ואז, אני יכולה להשבע שתווי הפנים שלו השתנו לחלוטין! כאילו, לא רק ההבעה אלא ממש תווי הפנים! פתאום הוא נראה ממש אחר, והמעשים שלו מאותו רגע היו חסרי הגיון לחלוטין! ממתי הוא בכלל מסתובב עם אקדח?
והקלות הבלתי נסבלת שלו פתאום לפוצץ את המטוס, לירות בלוגן, לחשמל את ורוניקה... זה היה במקום, אבל פאק! תראה קצת מהביבר שאנחנו מכירים ו.. אוהבים? תהיה לפחות קצת מעונה, משהו... מה השתנה בעצם, שכבר לא אכפת לו? שכולם יודעים אז הוא יכול לרדת מהחזות המתוסבכת שלו? מי יודע, אולי הוא בכלל לא היה מתוסבך כ"כ אף פעם, אלא רק התחזה? ואז להתאבד בהחלטה של רגע? מאוד מוזר... הפיצוץ במטוס, וואו! כמה מחשבות רצו לי בראש! הם לא יכולים להרוג את קית', אבל שמעתי ספוילרים... (לעזאזל עם הספוילרים האלה!) אבל.. זה קית'! ואז כשראו את לוגן בבוקר במטבח, לרגע חשבתי שזהו, אבל אז אמרתי לעצמי שבטוח קית' יצוץ פתאום בדלת או משהו, והוא באמת צץ!
אגב, זאת רק אני או שורוניקה נראתה מעולפת כשהיא שכבה על לוגן בסלון? אי אפשר היה לעשות את זה קצת פחות מוזר? מה שכן, זה בהחלט מחווה ל 201 כי ככה בדיוק לוגן שכב עליה אחרי שהוא חזר מהגשר כולו מוכה... מה לעזאזל היה לקנדל במזוודה שגרם לקית' להבריז לבתו יחידתו? ערמות של כסף? זה אומר שקנדל חוזרת?.. ארר לא סבלתי אותה כל העונה וכשכבר חשבתי שנפטרנו ממנה...
חסר לה שהיא תגרום ללוגן וורוניקה להפרד שוב!!! אכן, דרך קצת מוזרה לסיים עונה, חבלך שלוגן לא הצטרף אליה בשדה התעופה! בכל מקרה, אם לסכם את זה - היו כמה דקות שלא נשמתי...