Veronica Mars-2x22.

snoop cat

New member
לא אל תוסיף כלום! זה מושלם כמו שזה!

וכל המוסיף גורע, לא?

snoop cat

New member
גל זה מדהים!!!

שמחה לראות שנכנסת לקטע של LoVe כ"כ עמוק! ממש יפה! וגם הפרשנות מדהימה!

../images/Emo58.gif

מאכזב. ברגע שסיימתי לראות את הפרק, הייתי בטוח שהתכנה נתקעה.. כל-כך הרבה דברים לא סגורים נדחסו ובסופו של דבר הרבה מהם נשארו כאלה.. זה נורא מאכזב אחרי עונה מלאת פרטים ואירועים חשבתי שיבוא משהו שיסגור את הכל, ובמקום זה צפיתי בפרק מינימלי ולא יותר מזה.. הרבה יותר נהניתי מהפרק של העונה ה-1, וכשהוא הסתיים באמת אפשר לראות שזה מוצה.

shira245

New member
רגגגגגע../images/Emo58.gif

זה אומר שלאמב מת? כי הוא היה על המטוס לא?

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif פרק 2X22 ועונה 3

לאמב לא היה על המטוס הוא התקשר להגיד שלא יתנו לקית' לעלות על המטוס וחוץ מזה רוב שיחרר הצהרה שמייקל מהוני יהיה חבר קאסט קבוע בעונה השלישית וחוץ מזה מעניין אם הוא יפסיק להיות אידיוט בעונה השלישית!!!!

A n g e l u s

New member
OMG! ../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

איזה פרק מעולה! אז ביבר גם אנס את ורוניקה, גם פיצץ את האוטובוס וגם הוא התאבד.
קית' במדי שריף (שזה הדבר הכי מצחיק שיש!
), רואים שוב את לילי קיין (רק חבל שזה חלום)! וגאד, איזה יפה ורוניקה בשמלה הזאת!
דאנקן והפנים השמנות שלו חזרו, שזה מעצבן לאללה.
ורוניקה מסיימת בית-ספר, איזה פלאשבק מטורף לפרקי סיום העונה השלישית של באפי ובנות גילמור (פתירת העלילה העונתית וסיום בית-ספר), התפאורה הייתה קצת עלובה ורגילה כזו (?), השריף בא ונראה שעומדים לעצור את ורוניקה (או לפחות ככה חשבתי.
) ובסוף זה אילי. וזהו, מאק עשתה אהבה עם ביבר והוא לא בתול (הוא אנס ורוניקה!
)... והוא שלף את האקדח שלו! והתאבד! התאבד!
ואז דאנקן, הוא באוסטרליה ושכר את ה- CW (אהמ) להרוג את אהרון אקלס, והוא מת, לתמיד!
ג'קי נפרדת מהסידרה לתמיד? וקנדל מקבלת 8 מיליון דולר, מסתבר שלהיות יפה ולשתוק עובד. ועכשיו ורוניקה ולוגן חזרו (גרר!
) וקנדל צריכה משהו ואולי אם באמת יהיו כמה תעלומות עונה הבאה זאת תהיה אחת מהן... חבל שנגמר.
(העונה, לא הסידרה, חסר ל- CW אם הם מבטלים את הסידרה!!
)

Charmed Gal

New member
יפה, לשתוק ולזיין...../images/Emo58.gif

אל תשכח.
עם מי היא הייתה? אקולס האב, אקולס ג'וניור ולוגן. ואבא של קסידי, ברח לי שמו. היא לא סתם שתקה. אלא אם היה לה משו בפה שהשתיק אותה, אם אתה מבין למה אני מתכוון.
אני גם לא מעריץ דאנקן, אבל החזרה שלו הייתה קצרה בדיוק כמו שצריך והוא מילא תפקיד חשוב בעלילה, זה טוב שזה היה. ועכשיו שלא ישוב, שישאר לו עם לילי באוסטרליה. רק שלא יעלה על איזו טיסה של חברת "אושיינה" או משו.
או שכן.
מה רע בורוניקה ולוגן? LoVe.
ואני לא הטיפוס שמתענין במערכות היחסים של דמויות, אף פעם, אפילו פייפר וליאו לא הטרידו אותי יותר מידי. אבל לוגן ו-ורוניקה זה מיוחד.

A n g e l u s

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

אקולס הבן זה לא לוגן? אולי הכוונה לדאנקן? והחברה זאת אושיאניק ויהיה נורא מגניב לראות קרוס-אובר בין ורוניקה לאבודים.
(משהו כמו דאנקן בא לבקר ב- NY\משהו אחר ומגלה שהטיסה שלו נדחתה ובינתיים רואה את אחד האבודים עולה על המטוס!) ומה מיוחד בלוגן וורוניקה? יש ללוגן חיוך כל-כך מציק והציניות שלו כל-כך מעצבנת! אבל כן, חוץ מהקטע של לוגן אני בעד Ve.

Charmed Gal

New member
LOL. וכן...../images/Emo58.gif

התכוונתי לכתוב "אקולס האב, אקולס ג'ונייר(AKA לוגן) ודאנקן" אבל הייתי בראש עם LoVe אז כתבתי פעמיים את לוגן.
אני דווקא ממש אוהב את לוגן. כי הוא לא דמות הגיבור הטיפוסי. הוא לא מלאכי, הוא לא ליאו, הוא לא דין(של רורי), הוא לא אנג'ל שעזב את באפי בשביל העולם... הוא בחור רע. הוא לא מושלם. הוא שוכב עם מישהי כמו קנדל בשביל הקיקס. אבל בכל זאת, הוא הירואי. הוא מציל את ורוניקה. הוא אנושי. בגלל זה הוא אחלה דמות וזה חלק מכל הגאונות של הסידרה. היא יודעת איזה גבולות אפשר לשבור ואיזה לא. וזה מתקשר לי ללמה אסור לדעתי היה לורוניקה לרצוח את קסידי וטוב שלא עשו ככה והתכוונתי להרחיב על זה בתגובה לבנדלה אבל שכחתי אז אעשה זאת עכשיו כדי להגיב בהתאם לכל הודעה.

למעלה