Veronica Mars-2x22.

hennir

New member
??.

ברור שיש קשר בין אבודים לורוניקה מארס הרי בפרק 11 של ורוניקה (הפרק שדאנקן ברח עם התינוקת) ורוניקה שמה על המראה פתק ובו כתוב "ליפורי אהבה אמיתיים אף פעם אין סופים" ומתחת לזה היה כתוב 4 8 15 16 23 42 (המספרים הידועים של אבודים!!!)

inbalinbal1

New member
נכון אני מסכימה ../images/Emo58.gif 2X22

הם הכי הכי הכי הכי מיוחדים!!!! הנשיקה שלהם הייתה כל כך מדהימה אמנם קצרה בשביל אלו מאיתנו שחיכו לזה עונה שלמה אבל היא גרמה לי להפסיק לשנוא את רוב תומס (ואני כל כך שמחה שהוא שיקר כשהוא אמר שלורוניקה יהיה מישהו חדש) אז זו התקדמות רצינית ואני שמחה שהבנת סוף סוף למה אנחנו מתרגשות מהם כל כך וקנדל אמרה ללוגן וורוניקה בדיוק מה שלוגן אמר לורוניקה ודאנקן לפני שהם עלו לטיול הגורלי oh young LoVe

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 222

גל אני ממש שמחה לראות שהצטרפת למועדון ה LoVe
! חבל שאירנה לא פה עכשיו כדי לראות את זה..

אני דווקא לא אהבתי את הפרק ../images/Emo58.gif

כל הקטע עם ביבר (איזה שם של בחורה זה קסידי) מופרך בטירוף... לא אמין בכלל. מזכיר לי את הסוף של הספר "הנעלמים". אין הרגשה של סופונה, ממש מעט דברים נסגרו. הרגיש כמו סתם עוד פרק וחבל. ורוניקה סדרה מעולה, אבל הסופי עונה שלה ממש לא משהו.

A n g e l u s

New member
זה נכון מה שאת אומרת ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

הפרק לבד לא בתור פרק סוף עונה הוא פרק מעולה אבל מהסוף עונה (ומהטריילר ומ- 221 המעולה) ציפיתי לקצת יותר.

inbalinbal1

New member
אני חושבת ש.. ../images/Emo58.gif 2X22

שאם שמים פרק מול פרק לא קשור לסדר כרונולוגי אז שני הפרקים מעולים אבל בתור פרק סיום עונה עונה 1 לוקח אבל לא בגדול ואני גם חושבת ואמרתי את זה כמה פעמים בשרשור שאם זה היה פרק סיום כפול זה היה נראה לכולם אחרת תחשבו שבעונה 2 היה לה הרבה דברים לפתור כולל דברים שהיא חשבה שהיא יודעת מה קרה (כמו האונס שלה) וזה לא התפרס מספיק טוב לא היה לאן להתפרס 41 דקות זה ממש לא מספיק

snoop cat

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי לגבי פרק סיום כפול

במיוחד בעונה מתוסבכת כמו העונה השנייה שהפתרון לא כ"כ פשוט ונקי כמו בעונה הראשונה...

למעלה