מזל"ט נאור!D:
שיר/י השבוע של ווית'ין: נמנמ... האמת שדווקא השבוע לא היה. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: sleeping sun-nightwish
ו... כלמיני של אפיקה. וeverybody wants to be a cat
אלבום השבוע: oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: the gathering-delain
דבר טוב שקרה השבוע: ציונים ממש טובים
(85 במתמטיקה- שיפור של 35 נק', או 40, אם סופרים את טעויות החישוב של המורה במבחן הקודם..
ו103 בביולוגיה:O ) וחתולים בצמרת שהוקרן בבצפר!!!!11
דבר רע שקרה השבוע: כלום
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממממ... אין מבחנים?
אתר השבוע: - מאכל השבוע: חדר אוכל. פיכ.
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: חתולים בצמרת! D: תמונת השבוע: ומלא ציטוטים, לקוחים בקופי-פייסט מפורום נייטוויש
~שיעור ביולוגיה~ ~יש על הלוח תמונה של חתך רוחבי של.. איבר מין זכרי~ תלמיד אקראי: אווץ'!!!!! ~מתקפל~
~על הלוח אותה התמונה... יש כזה שני צינורות שמתמלאים בדם בזמן זיקפה, ועוד איזה ציונר מתחתם, כנראה כלי דם או משהו כזה~ מישהי: "זה נראה כמו פרצוף" המורה: "יותר כמו מיקי מאוס" מישהי אחרת: "אבל האוזניים שלו גדולות מדי" המורה: "הגודל לא קובע"
!!! ~המורה שלנו מחפש דרך... עדינה לנסח דברים מסוימים..~ "אז ככה. כשבני זוג.... אמממ..... מתקשרים גנטית... אה, נכון מילה יפה מצאתי?" ואחרון משיעור ביולוגיה: המורה: "כשהייתי עם אשתי בקורס הכנה ללידה, מישהי שאלה עד כמה זה כואב. אז המדריכה אמרה שזה כמו לחרבן אבטיח"
ועוד! ~מצטערת על החפירה, היה עמוס השבוע~
המורה למתמטיקה במספר ציטוטים... לקוח ממדור הציטטות של העיתון הבית ספרי, למרות שזה היה בכיתה שלי וכאלה.. נחום מדגים לוגיקה מהי: "אף פעם לא אמרתי שאם אני אומר משהו אז הוא טוב, אבל אם אני לא אומר משהו אז הוא רע" נחום ברגע של מודעות עצמית: "אני באמת נראה כאילו אני אוכל ילדים קטנים...." ואחרון: "לאלו מכם שיגיעו לאוניברסיטה.... ולא בשביל לנקות אותה.... אתם בטוח תיתקלו במושג הזה.." המורה ללה"ב (שידוע כאיש מטריד) חנך אותנו לדבר יפה: "כוס עמק! אי אפשר להגיד בבקשה?" המורה לפיזיקה, אחרי שמישהי איחרה לשיעור כי מישהו לחץ על כל הכפתורים במעלית.. "סליחה, זאב, ~מישהו~ תקע אותי במעלית" זאב: "בזמן אחר, היית נהנית מזה...."