The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif The Silent Weekend ../images/Emo186.gif

אז... מה היה לנו השבוע בפורום? כלום כמעט. באסה.
נתחיל מהפורומים המועדפים על גולשי הפורום: נייטוויש הארי פוטר - הספר אוונסנס מיי כמיקל רומנס רד הוט צ`ילי פפרס ועשרת המציפנים (אם אפשר לומר שיש בפורום הזה בכלל מציפנים
): (44) Liquid Dreams (50) Endogenisis (57) אזירפאל (62) Nights Unseen (66) Fairywitch (71) ZuLi90 (91) Ice Queen 7 (96) The phantom of opera (111) אטומיק בייגל (237) מגרש השוודים והשאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשובע מצויין לכולם ומזל טוב לנאור!

Nights Unseen

New member
להלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא נראלי שהיה. אה בעצם, דה פרומיס. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: סהרה, BTC וDTTW של נייטוויש. אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו:
כלום אבל פלאנט הל תקוע לי בראש:] דבר טוב שקרה השבוע: יום רביעי היה יום נחמד דבר רע שקרה השבוע: יום שלישי>< והמחשב מת |: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיבת הפתעה לחברה D: אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע:
במרחק נגיעה - קרטיס סיטנפלד סרט/סדרת השבוע: שנות ה70
תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
../images/Emo64.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - The Poet and the Pendulum אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: POD - Will You דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: כלמני משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: DA מאכל השבוע: ניוקי ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות, הבור והמטוטלת סרט/סדרת השבוע: מכושפות, שנות ה70, מלון בבילון תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
לא אשמתי ../images/Emo69.gif

הם ישנים, והשאלתי אותם הרבה, ויש אנשים שלא יודעים לשמור כמו שצריך על ספרים של אחרים >_>

Liquid Dreams

New member
אוי אני שונאת את אלה ><

בגלל זה אני לא משאילה ספרים כ"כ ++ כי תמיד הם חוזרים מקומטים וקורעים וזה מעצבן אותי ><

Learn To Fly

New member
לפחות שלכם חוזרים אליכם../images/Emo6.gif

רק קניתי את הלוחש לסוסים, השאלתי לחברה ואחרי חצי שנה הפנמתי שאני כבר לא אזכה לראות אותו שוב

SheWillBeLoved

New member
נמנמ.

שיר/י השבוע של ווית'ין: יו, לבחור אחד? לא
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אם כבר,אז דיסק שלם! ברייקאוואי של קלי המלכהכפרעליה
וגם מיי דצמבר שלה D: אלבום השבוע: נו. מה את/ה שומע/ת עכשיו: פילד אוף אינוסנס - אוונסנס :] דבר טוב שקרה השבוע: הודיעו לנו שבפברואר אילת
. וגםגם, מבול של קרן ייצא כסינגל. אני כלכך אוהבת את השיר הזה, והסינגל שלי
דבר רע שקרה השבוע: קיבלנו לוח מבחנים
אאוץ'. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לאדעת O: אתר השבוע: תפוז
מאכל השבוע: עוגיות שוקולד
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: סתם כי קרן יפה כלכך):

Liquid Dreams

New member
סופ"ש נעים ^__^

שיר/י השבוע של ווית'ין: איינג'לס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דיפ סיילנט קומפליט וקיידנס של נייטוויש אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת, אבל שרה לעצמי את Halo של בת'אני ג'וי D: דבר טוב שקרה השבוע: הגורימים הפוצימים ;; והשיער שלי. XP דבר רע שקרה השבוע: לאדעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נזכרתי עכשיו שיהיה מבחן בגיאומטריה ואני אכשל בו כי אני לא אעשה כלום. יאי אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: יומני הנסיכה 8 סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי
תמונת השבוע: אין

theEscapist

New member
מזל"ט נאור!D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: נמנמ... האמת שדווקא השבוע לא היה. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: sleeping sun-nightwish
ו... כלמיני של אפיקה. וeverybody wants to be a cat
אלבום השבוע: oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: the gathering-delain
דבר טוב שקרה השבוע: ציונים ממש טובים
(85 במתמטיקה- שיפור של 35 נק', או 40, אם סופרים את טעויות החישוב של המורה במבחן הקודם..
ו103 בביולוגיה:O ) וחתולים בצמרת שהוקרן בבצפר!!!!11
דבר רע שקרה השבוע: כלום
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממממ... אין מבחנים?
אתר השבוע: - מאכל השבוע: חדר אוכל. פיכ.
ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: חתולים בצמרת! D: תמונת השבוע: ומלא ציטוטים, לקוחים בקופי-פייסט מפורום נייטוויש
~שיעור ביולוגיה~ ~יש על הלוח תמונה של חתך רוחבי של.. איבר מין זכרי~ תלמיד אקראי: אווץ'!!!!! ~מתקפל~
~על הלוח אותה התמונה... יש כזה שני צינורות שמתמלאים בדם בזמן זיקפה, ועוד איזה ציונר מתחתם, כנראה כלי דם או משהו כזה~ מישהי: "זה נראה כמו פרצוף" המורה: "יותר כמו מיקי מאוס" מישהי אחרת: "אבל האוזניים שלו גדולות מדי" המורה: "הגודל לא קובע"
!!! ~המורה שלנו מחפש דרך... עדינה לנסח דברים מסוימים..~ "אז ככה. כשבני זוג.... אמממ..... מתקשרים גנטית... אה, נכון מילה יפה מצאתי?" ואחרון משיעור ביולוגיה: המורה: "כשהייתי עם אשתי בקורס הכנה ללידה, מישהי שאלה עד כמה זה כואב. אז המדריכה אמרה שזה כמו לחרבן אבטיח"
ועוד! ~מצטערת על החפירה, היה עמוס השבוע~
המורה למתמטיקה במספר ציטוטים... לקוח ממדור הציטטות של העיתון הבית ספרי, למרות שזה היה בכיתה שלי וכאלה.. נחום מדגים לוגיקה מהי: "אף פעם לא אמרתי שאם אני אומר משהו אז הוא טוב, אבל אם אני לא אומר משהו אז הוא רע" נחום ברגע של מודעות עצמית: "אני באמת נראה כאילו אני אוכל ילדים קטנים...." ואחרון: "לאלו מכם שיגיעו לאוניברסיטה.... ולא בשביל לנקות אותה.... אתם בטוח תיתקלו במושג הזה.." המורה ללה"ב (שידוע כאיש מטריד) חנך אותנו לדבר יפה: "כוס עמק! אי אפשר להגיד בבקשה?" המורה לפיזיקה, אחרי שמישהי איחרה לשיעור כי מישהו לחץ על כל הכפתורים במעלית.. "סליחה, זאב, ~מישהו~ תקע אותי במעלית" זאב: "בזמן אחר, היית נהנית מזה...."

EK007

New member
אמ...

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice quuen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל שיר של שרית חדד XD הוא דיי נחמד.. אלבום השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Our solemn hour - Within temtation דבר טוב שקרה השבוע: מקום ראשון בכיתה בתחרות של מכונית ניוטון דבר רע שקרה השבוע:
זה נגמר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת ביום שני :) 14.1 אתר השבוע: www.nana.co.il מאכל השבוע: ספגטי עם גבנ"צ ספר השבוע: מחוסר זמן, עדיין "קורא" את רודף העפיפונים של חוסייני. סרט/סדרת השבוע: דני הוליווד תמונת השבוע:

למעלה