The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif The Silent Weekend ../images/Emo142.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo143.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kamelot - Eternity אלבום השבוע: Kamelot - Eternity מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הצלחתי לצייר את קירסטן דאנסט ואת הדר ועוד משהו לא קשור ++ והסורק חזר לעבוד D: חבל שהוא תפוס כבר שעות ואי אפשר לסרוק את קירסטן והדר
דבר רע שקרה השבוע: בי"ס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים הסטוריה אתר השבוע: http://icequeen77.deviantart.com/
מאכל השבוע: פסטהעםטונה ספר השבוע: שפת הסימנים של סיינפלד, המיתולוגיה הבריטית סרט/סדרת השבוע: שנות ה70, חברים, מלון בבילון תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
שלי

חוץ מהתנוחה של הגוף, זה מציור שלו ++ ולמה "הצייר המוזר הזה"?
רנה מגריט

TheImpactBoy

New member
TOP 15 של הפורום:

TOP 15 (28) feel the revenge (30) bachner1 (33) Learn To Fly (33) Cry For The Moon (38) TheImpactBoy (39) Liquid Dreams (40) Nights Unseen (44) Endogenisis (46) Fairywitch (68) אזירפאל (71) ZuLi90 (84) Ice Queen 7 (87) The phantom of opera (87) אטומיק בייגל (211) מגרש השוודים חבר'ה, כ"כ קצת הודעות?

מיום שני לא הייתי במחשב בצורה מסודרת :{

(כי העדפתי להתבטט מול הטלויזיה או מול באפי XD אבל חוצמזה ביומשלישי סיימתי ב4 והיה לי פסנתר ב5 וחצי עד 6 וחצי, ביום רביעי סיימנו את הסדנה באיזה 5 ואתמול בסביבות 4)

bachner1

New member
אל תיקחו קשה זה היה בצחוק../images/Emo11.gif

ו... לא נראה לי שהבעיה של הפורום היא חוסר פעילות... עובדה שכשנפתח שרשור עונים לו תוך מעט זמן המון אנשים. הבעיה היא שלא נפתחים הרבה שרשורים. יש חוליה חלשה, דיבוב תמונות, שרשור סופ"ש, לפעמים OFF וזהו בערך... לדעתי פשוט צריך לעשות יותר פינות, משחקים, ניתוחים וכו', או שרשור
שבועי כמו בנייטוויש. ואל תצפו ממני לבוא עם רעיונות
פשוט תבקשו הצעות מכל הפורום.

למעלה