The Silent Weekend

:] ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian, Jane Doe
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Poison של טאריה
, Garbage - Only Happy When It Rains. אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום P: דבר טוב שקרה השבוע: מבחן בצרפתית - יעלה לי את הממוצעXD דבר רע שקרה השבוע: הפסדתי בוחן בביולוגיה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ, זה לא ממש טוב...אבל מבחן במת'. אתר השבוע: מאכל השבוע: סושי, עוגת שוקולד של סבתא D: ספר השבוע: Harry Potter and the Deathly Hallows
סרט/סדרת השבוע: דקסטר [איזה קוקי הוא
] תמונת השבוע: מצטערת על החפירות, אבל התמונה הזאת פשוט לא מפסיקה להצחיק אותיXDDD

Amir Noy

New member
שיהיה P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Queen - The show must go on / Pearl Jam - Jeremy אלבום השבוע: הממ Opeth - Damnation מה את/ה שומע/ת עכשיו: Seether - Fine Again דבר טוב שקרה השבוע: תל אביב :) דבר רע שקרה השבוע: 53 במתמטיקה X___X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח בשלושת המבחנים שתקעו לי את שלושתם יום אחרי יום O__O אתר השבוע: ישראבלוג?XD מאכל השבוע: נחשי גומי .___. ספר השבוע: לא יצא לקרוא השבוע :/ סרט/סדרת השבוע: לא יצא לראות טלוויזיה כ"כ השבוע X__X תמונת השבוע: דמיינו את שארון מחוסרת בגדים P:

A t a s h i

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Bittersweet. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Three Days Grace - Over and Over, Flyleaf - Fully Alive. אלבום השבוע: Three Days Grace - One-X. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Seether - FMLYHM. דבר טוב שקרה השבוע: 88 בספרות על במבחן שלושה ספרים שלא קראתי אף אחד מהם.
דבר רע שקרה השבוע: Epica ו-After Forever בהפסקה. :[ והדיסקים שלי עדיין לא הגיעו, גרר. >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אע. אתר השבוע: Last.fm? תפוז? לאדעת. XD מאכל השבוע: אין ממש. ספר השבוע: 'וורוניקה מחליטה למות'. סרט/סדרת השבוע: 'האוס', 'CSI: NY'. תמונת השבוע: נה.

ZuLi90

New member
סופ"ש מעולה =]

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המון קרן פלס , רדיוהד , דמיאן רייס
אלבום השבוע: "O" של דמיאן רייס מה את/ה שומע/ת עכשיו: damien rice - women like a men דבר טוב שקרה השבוע: קרה? :\ דבר רע שקרה השבוע: הכל : קיבלתי 64 בחיבור (איך אפשר להיות כ"כ גרוע) , הלך לי חרא בספרות , התבטל לי שיעור גיטרה ושיעור שחמט והפסדתי את כל משחקי השחמט התחרותיים שלי השבוע... יותר מזה? :( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמממ מצר רוח כללי יותר טוב אתר השבוע: מאכל השבוע:תפו"א ברוטב צ'ילי חריף. ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

Endogenisis

New member
עונה:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: גת'סמן של נייטוויש אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: - דבר טוב שקרה השבוע: למדתי לנגן את גת'סמן עד הסוף :} דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע :{ אתר השבוע: - מאכל השבוע: אוראו וגלידת אוראו במקדונלדס ספר השבוע: ה"פ ואוצרות המוות ;;;;;;;;;; סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

Euterpe

New member
שהלהלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice queen [שלא תדעו איזה עיבודים עשיתי לו!] שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Poet And The Pendulum Wish I Had An Angel Eva Wish I Had An Angel Beauty Of The Beast קיצור, הרבה נייטוויש. אלבום השבוע: DPP
מה את/ה שומע/ת עכשיו: DTTW (יענו, דד טו דה וורלד) דבר טוב שקרה השבוע: הכנתי פסטה טעימה.
דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הצגה של חברות שלי אתר השבוע: ישראבלוג מאכל השבוע: שניצל תירס! ספר השבוע: ספרי שירים של לאה גולדברג

METALHEART1

New member
והנה זה בא

שיר/י השבוע של ווית'ין: AQUARIUS שיר/י השבוע לא של ווית'ין: SCORPIONS - HUMANITY אלבום השבוע: DREAM THEATER - SYSTEMATIC CHAOS מה את/ה שומע/ת עכשיו: את האתיופים צורחים אחד על השני מתחת לחלון שלי...... דבר טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר דבר רע שקרה השבוע: דפקו אותי במשכורת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אשכח מהשבוע הקודם מאכל השבוע: בירה ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא משהו סרט/סדרת השבוע: וגם סרט לראות..........ןאין לי כבלים גם ככה תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
שבוע טוב ../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ לא נראלי שהיה. דה פרומיס, נראלי. וRUTH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ, SOW של נייטוויש. אלבום השבוע:CC!! מה את/ה שומע/ת עכשיו: פרשת השבוע מהטלוויזיה של הסלון ++ דבר טוב שקרה השבוע: אממ, נשארתי בבית, לא הלכתי לספינינג, מסיבתהפתעה לחברה, אני מתחילה ללמוד פסנתר שבוע הבאD: דבר רע שקרה השבוע: חליתי, נפלתי על עצם הזנבX_X אממ.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני מתחילה ללמוד פסנתר D: אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע: במרחק נגיעה - קרטיס סיטנפלד
סרט/סדרת השבוע: אממ, שנות ה70!!
תמונת השבוע: ציירתי את מאט ממיוז

theEscapist

New member
אני כותבת אחרי הפסקה ממממממש ארוכה../images/Emo3.gif

פשוט כי אין לי שניה לנשום
שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the poet and the pendulum אלבום השבוע: כל הדיסקוגרפיה של נייטוויש בערך
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. אני בחדר מחשבים בבצפר\= דבר טוב שקרה השבוע: היה ערב כיתה, והיה משעשע
ייאי, לרקוד עם מטאטאים!
דבר רע שקרה השבוע: היו כמה ימים עם חרא מצברוח משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תעודות? אתר השבוע: - מאכל השבוע: - (פיכ, חדר אוכל) ספר השבוע: האזרח הראשון ברומא. פשוט ספר טוב! סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

../images/Emo183.gifעונה באיחור.

שיר/י השבוע של ווית'ין: Stand My Ground
,ללא ספק,אחד הטובים! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני שירים סתמיים כאלה[מהסוג שאתם שומעים ברחוב] שלא מתקרבים אפילו לריס של שארון
אלבום השבוע:
The Heart Of Everything. כמה חרשתי אותו. האלבום הכי טוב שאי פעם שמעתי.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כל מיני שירים חדשים[חדשים בשבילי,הכוונה] של וית'ין,כדי להכיר אותם קצת יותר ולהרחיב את הפלייליסט שלי. חוץ מזה שאני רואה להגיע להופעה מוכנה D: דבר טוב שקרה השבוע: קרה בדיוק לפני כמה דקות. התבשרתי על בואה של הלהקה האהובה עליי ארצה
מספיק טוב בשבילכם?
דבר רע שקרה השבוע: כל מיני מבחנים שצריך ללמוד אליהם,כל מיני מבחנים שהלכו לי לא טוב,בלשון המעטה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא משהו מיוחד. סתם להיות רגועה ולא להיות מוטרדת משום דבר
אתר השבוע: תפוז זה האתר היחיד שאני נכנסת אליו בזמן האחרון. הכל פתאום משעמם אותי. אה,אולי לאסט אף אם. אחלה אתר. מאכל השבוע: הו הו,נשנשתי השבוע בלי הפסקה,מכל הבא ליד. אבל אני חושבת ששוקולד. זה פשוט ממכר!
ספר השבוע: "שומרת אחותי",השבוע התחלתי לקרוא אותו עוד הפעם. פשוט ספר מושלם. סרט/סדרת השבוע: השרדות! זו פעם ראשונה שאני רואה תוכנית ישראלית ואין לי טענות
[עכשיו תגידו שהכל העתק של השרדות האמריקאי,ושאין בה טיפת מקוריות. נו,בסדר,זה לא שולל את מה שאמרתי למעלה..] תמונת השבוע: לא היה לי כוח לפתוח תגובה בחלון נפרד. כן,אני יודעת שאני עצלנית

למעלה