The Silent Weekend

Euterpe

New member
אם יהיה שרשור ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כמו בנייטוויש

זה מה שיימלא את כל הפורום כל הזמן, כמו בפורום נייטוויש
אבל באמת צריך להוסיף עוד פינות.

אני דווקא בעד הפינה הזאת..

רק אפשר לפתוח אותה פעם-פעמיים בשבוע ולא 342534 פעם כמו בנייטוויש

אנחנו פותחים אותה פעמיים בשבוע../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

ביום ראשון ביום רביעי בשביל שיקפוץ... פשוט בכל יום יש צרות חדשות

EK007

New member
נתחיל?

שיר/י השבוע של ווית'ין: Aquarius שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna coil - The game אלבום השבוע: nightwish - Dark passion play מה את/ה שומע/ת עכשיו: nightwish - bye bye beautiful דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת [= דבר רע שקרה השבוע: כשנגמרה היומולדת ]= משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציונים טובים במבחנים הלחוצים. אתר השבוע: ויקיפדיה מאכל השבוע: הוופל האמריקאי שאכלנו כולם ביומולדת שלי P: ספר השבוע: כבר שבוע מיליארד שהוא נמצא אצלי בתיק ואני קורא אותו בשיעורי ספרות, רודף העפיפונים של חאלד חוסייני. סרט/סדרת השבוע: פעם בחיים 3 תמונת השבוע: -----

Learn To Fly

New member
../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Cat power - sea of love *שיר קסום* אלבום השבוע: Delain - Lucidity מה את/ה שומע/ת עכשיו: Tuxedomoon - In a manner of speaking דבר טוב שקרה השבוע: ממ...לא זוכרת דבר רע שקרה השבוע: נכשלתי בבוחן בתנ"ך>< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פסטיבל הזהב יהה ספר השבוע: "הבטיחי לי" של הרלן קובן, הפסקתי באמצע בגלל מבחן ענקי בהיסטוריה. ספר ממכר סרט/סדרת השבוע: תלמה ולואיז, הסוף טוב אבל עדיין כ"כ עצוב

Liquid Dreams

New member
סופ"ש מגניב לשם שינוי ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: איינג'לס, ממוריז, אקוואריוס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש מלא
הרבה טורי איימוס וסית'ר אלבום השבוע: TSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי את הדיסק של ג'קו XDDD קניתי דיסק של טורי, וקיבלתי דיסק של רד הוט צ'ילי פפרז
דבר רע שקרה השבוע: מחר נוסעים לסבא וסבתא ~_~ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין XP ספר השבוע: עיניים ירוקות מוזרות סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי
תמונת השבוע: אין

סופ"שארון!

שיר/י השבוע של ווית'ין:
- שיר/י השבוע לא של ווית'ין:
- אלבום השבוע:
שמעתי היום 6-7 פעמים ברצף את קרמינה מאו של אמה שפלין ועד עכשיו כבר איזה 6 פעמים את קומהלייז של לאקונה XD הממ... מה את/ה שומע/ת עכשיו:
סוואמפד של לאקונה
ובזמן שעניתי התחלף כבר להבנ'ס אה ליי P: דבר טוב שקרה השבוע:
עברתי בוחן 10 דקות ריצה, 91 במתמטיקה, עשיתי היום מייקאובר לתיק הצד שלי D: ותפרתי כפתורימים סגולים לתיק ביה"ס ^^, לא למדנו אתמול בגלל סדנת ההתמודדות, שהייתה מאוד מצחיקה כשהיינו בקבוצה של חצי כיתה XD וגם היה כיף בסינמה סיטי, וממ זהו נראה לי XD דבר רע שקרה השבוע:
בגלל הסדנה פספסנו יום רביעי :{ ויש מבחן בצרפתית ביום רביעי הבא והיו לנו רק שני שיעורים, בהפרש של שלושה שבועות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
הופעה של מגמוזיקה ביומראשון :] אתר השבוע:
- מאכל השבוע:
הממ... מיני-עוגות שוקולד כאלו
ושוקולד קרח
ומנגו מיובש XD (זה טעים! P:) ספר השבוע:
אין :{ סרט/סדרת השבוע:
באפי
+שנות ה70 תמונת השבוע:
http://i16.photobucket.com/albums/b32/Zoharitush/IMG_2541.jpg צולם ביומשבת מהחלון בחדר שלי :)

../images/Emo110.gif.

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH וכל TSF שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פלסטיק מן- סית'ר. סליפ, פיימוס לאסט וורד, דיסנצ'אנטד - מיי כמיקל רומנס. ניו בורן - מיוז אלבום השבוע: אוריג'ין אוף דה סמטרי - מיוז, אובר דה הילס - נייטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: סליפ - מי כמיקל רומנס דבר טוב שקרה השבוע: צופים, וסדנה כזו של צביעת כדים בביתספר :ם דבר רע שקרה השבוע: השרירים בכפות רגליים נתפסו לי ס.ס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד חזרות לת"ס ++ אתר השבוע: גוגל מאכל השבוע: לחם שום ספר השבוע: מכשפה סרט/סדרת השבוע: לא ראיתי טלויזיה תמונת השבוע: תגובה מהירה

ככה זה שאני במשך כמה שעות

כל יום הולכת כמו חיילת בניסיון צולע להשמיע קול חזק תוך כדי הליכה.

SheWillBeLoved

New member
what have you done now?../images/Emo10.gif

שלהלה. ^^ שיר/י השבוע של ווית'ין: יו, בושה, בקושי שמעתי אותם השבוע שיר/י השבוע לא של ווית'ין: החדש של בריטני [תחסכו סקילות
] אלבום השבוע: בלאקאאוט
אה אה, והמ. אנטר מיי רליג'ן. הודות ללינטוכפרעליה
D: מה את/ה שומע/ת עכשיו: די מובן מהנושא, לא?
דבר טוב שקרה השבוע: המ, המ. לא יודעת דבר רע שקרה השבוע: אה, המ. לאמשנה D: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חרא שבוע, טוב בטח לא יהיה בו
אתר השבוע: לאסט אףאם כמובן:] מאכל השבוע: עוגת גבינה עם פירוריםםםם אעאעאע ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: הישרדות. נועם
תמונת השבוע: נחסוך. ומחררררררררר יום שבת D:

למעלה