M.Z, טיטו...

Tרול

New member
הטיטו כועס??? ../images/Emo12.gif

לא כועסת ציונה, כן?
לג'אווה...

M.Z

New member
אני נאלץ להסכים איתך טיטו

אכן נתקלנו באוייב קשה מבעבר, נראה לי שגדול עלינו הבחור, אולי כדאי שנכנע כבר עכשיו? או שמא אתה מציע שנמשיך עוד הודעה או שתיים לראות מה קורה, למרות שלא נראה לי שנצליח להציל את כבודנו הרמוס. אם במקרה אנחנו נתקלים בדרך ללא מוצא איתו, בוא נברח דרך הדלת האחורית, יש פה סמטה חשוכה שממנה יוצאים לכיכר הומה אדם, ככה אף אחד לא יצליח לתפוש אותנו בבושתנו.

M.Z

New member
אני חושב שאפשר לעבור למנהל

אכן אין מה לומר, הראית את בושתו ברבים, הלבנת פניו לעיני כל, השפלת קומתו עד עפר. אכן עם עובדות כה קשות ובלתי מתקבלות על הדעת (עד שאני נאלץ לראות בטיטו אדם שלילי ביותר) אני לא חושב שיש אפשרות להעלות טיעון והקטן ביותר להצדקת המעשים שלא נאמר "אינקוויזיציים". לכן נראה לי שניתן לפתוח בנקודה זו חזית נוספת שלא תרד ברמתה המקצועית, המנומקת והכל כך בעלת עומק כשם שהפגנת נגד הטיטו. יאללה שחק אותה סם... (ומאוד הייתי רוצה לדעת מי אתה כדי שנוכל להעלות טיעוני נגד, או שאתה מעדיף ש"נייצר" טיעוני נגד שכל עוד לא יוכח אחרת יתפסו גם כלפיך).

כפי שניתן להבחין,

מדובר בעוד אחד מיני טרולים רבים שצצים כפטריות אחרי הגשם ונעלמים כלעומת שבאו. M.Z - לדעתי ניתן לחזור לשיגרה.

M.Z

New member
מדווח : "חזל"ש".

אכן מאתמול אני כוסס ציפורניים בעצבים ומחכה להתקפה. כמו שראית כבר לא יכולתי לחכות וקראתי לו לתקוף אותי לגאול אותי מיסורי הציפיה. אני מכירז על הטרול הזה כטרול חרטטן עד שיוכח אחרת. ואני מציע לבדוק מי מהחבר'ה שלנו במקרה גם לא גולש בפורום הרגיל או בסאגה כדי שנוכל לאתר מי הוא אותו פוחז המתחזה לטרול.

כחחחחחחחח משנה לקודקוד

קיבלתי, במידה וימצא הפוחז, קבל א' הרטבה במיידי. רות סוף. כחחחחחחחחח

Tרול

New member
חזל"ש???

נראה לכם באמת? טיטו, אתמול התחננת, ממש ירדת מתחת לגובה הדשא שאעזוב אותך, נהיית גיבור לפתע? מה קרה? הגיע אוהב הכבשים ההוא ועושה עלינו פוזות ואתה מצתרף לחגיגה? אז תקשיבו לי טוב שניכם, לעולם לא תדעו מי אני, אתם לא עד כדי כך חכמים. ואדון M.Z, תודיע לי שאתה מוכן, כן? רק שלא תיבכה לי אחר כמו הטיטו... ולרגע של רצינות: הכל בחברות, כן? שלא תתחילו להעלב לי כמו הרבי וסיפור הלוטרה...

יש לי הצעה ידידותית.

אנחנו לא נעלב כמו הרב, ואתה לא תשלח לכולנו מסרים היסטריים של "נסיגה" במידה ויתפספס לך שוב הניק. מה אומר?

M.Z

New member
טוב יאללה, עוד מעט סוף שבוע ויש לי

עוד לא מעט עיניינים לסגור לפני שבאה השבת. יש לי להשכין שלום במזרח התיכון, יש לי לסגור כמה פינות שנותרו פרומות בין בריטניה לאירלנד בהסכמי השלום, ועוד כמה דברים קטנים, אתה יודע, איש עסוק מנהל הזופאפנה. אז יאללה , האיומים נזרקו כבר לאויר, הגבנו והגבנו באורך רוח, יאללה כנס בנו כמו בשק איגרוף. אתה יכול לפתוח את הזופאפנה נגדי. אני מוכן...

שבוע טוב M.Z מקווה שעבר עליך

סופ"ש נעים למרות הזמן הלחוץ שהיה, מדווחים מהשטח שהטרול שרצה לפגוע בשלום המזרח התיכון כניראה נדרס על ידי משאית זבל.

למעלה