M.Z, טיטו...

Tרול

New member
../images/Emo124.gif M.Z, טיטו...../images/Emo124.gif

אני מזמין אותכם לדו קרב. אם אתם גברים, שניכם, תביאו גם את פרוספר ותגיעו היום בלילה, אני מחכה לכם...
אם תאשרו שאתם מגיעים, כבש על האש עלי! (אחרי שאני קורע אותכם) יש בעייה עם כבש???

M.Z

New member
אם לציון טיטו יש מה להתעמת איתי

הוא מוזמן לעשות זאת כאן בכל עת, כן כן ממש כמו אתמול שהוא ניסה להוביל מהלך זופאנה נגד מנהל הפורום בפרט ונגד הקבינט בכלל, וכמו שאני רואה..... קולו נדם משום מה. אני עדיין כאן וממתין לקבל בראש.

אהמ.

אם לשפוט מסגנון ההודעה, הבחור פה מתכוון ל"דו-קרב" בין שנינו לבינו. (כן, "דו-קרב") אם אתה מבין למה אני מתכוון. (ע"ע שיחתינו הפורה אתמול)

M.Z

New member
אהההההה עכשיו הבנתי....

שנינו נגדו... יאללה אני מרים את הכפפה. פה בפורום , אם אתה מסכים,אני קורא לו לתת את יריית הפתיחה אבל תוך כדי טיעונים שיש להם "בשר" מה שנקרא ולא ברמת "אתה מכוער" "אתה טיפש". אם יש בסיס למאבק מילים , אני מקבל עליי את האתגר. ואתה??

Tרול

New member
ירית פתיחה? אוו קיי...

אז תמחק בבקשה את התגובה שלי של השפנים (למרות שאתם שפנים) ותכין את האחוריים שלך, תכין אותם טוב... גם אתה וגם הטיטו הזה הולכים לקבל בראש... מוכנים?

Tרול

New member
הרחבה?

חכה חכה יא טיטו...עוד מעט נראה אצל מי יהיה רחב יותר... אני מציע שתתחיל להתאמן איך יושבים על רוחב כזה, שלא יהיה מאוחר מדי...

YYY חזק אתה אחי! אני מתחיל לחשוב

שנית אם בכלל כדאי להתעמת עם מישהו מבריק כמוך. ממש חד כתער, אה M.Z?

M.Z

New member
באמת מפחיד הא? אולי כדאי שנתקפל?

נראה לי נפלנו פה על גוליית שנותן בראש, ופה לא נראה לי שעם הרוגטקה שבנינו אתמול נצליח לפגוע לו במצח ולהפיל אותו לקרשים. מה אתה אומר? בספירה שלי ל- 3 אנחנו מסתובבים ובורחים כל עוד נפשנו בנו? אני שם לב שהוצב פה רף באמת גבוה, ואני מפחד שהפעם טיפסנו על עץ גבוה מדי. או שאולי נלך עד הסוף? נראה לכל הפורום איך השפילו אותנו אפיים ארצה? אני מציע שבינתיים נשאר,לברוח תמיד נוכל.

M.Z

New member
"אל יתהולל חוגר כמפתח"

ורק בשביל המשפט הזה כדאי לי להשאיר את ההודעה שלך בתור התחלה. אולי יהיה לי שימוש בה בסוף השירשור. ו..... יאללה אנחנו מוכנים.

Tרול

New member
הופה סטופה!!! .

ההוא מפהק (חד כתער, הא?) ההוא רוצה לברוח, אולי נישאר, נראה מה יהיה, תמיד אפשר לברוח... הרשו לי לפחפח.. פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממני אי אפשר לברוח! קפיש? ואל תידאגו, אוטוטו זה מתחיל... איפה הספרנית שתשים לנו כאן איזה אייקון של נעל (או כבשה)
אתם בטוחים שאתם מוכנים? תחשבו טוב...

מוכנים, מוכנים...יאללה נראה לי

שהשקעת מספיק בפרולוג, תתחיל להתקדם, אתה מעייף את הקוראים.

Tרול

New member
אני מריח שפנים? ../images/Emo3.gif

יאללה...דו קרב עד הבית (כל הזכויות שמורות לכספת בערוץ 2) אחד עם ג'אווה, אחד עם M.Z, אני בריצה קורע לכם את הצורה. לא להשתפן לי... יאללה דרבוקה...

Tרול

New member
אז נתחיל עם הטיטו ../images/Emo124.gif

לבית הדין הגבוהה של מעלה (להלן ביתו של הTרול), הגיעו בתקופה האחרונה טענות רבות על תיפקודו של הטיטו. לא, לא מדובר בתיפקודו המיני (בתחום זה לחשה לי ציפור קטנה כי הטיטו לא מתפקד מזה ימים ימימה...) כי אם בתיפקודו כרוכב. הטיטו מתפאר ביכולת הרכיבה המופלאה שלו, מספר סיפורים (על כRמלה), משחק אותה נותן בראש לפומי ומנדל (טוב, אולי גם ל- M.Z) וכל זה בו בזמן שהדביל רחוק מלדעת לרכב. אז בימים עברו, הייתה אחת בשם כRמלה, היא האדירה ופיארה את שמו של הטיטו שכן כל איש שראה אותה התאהב בעורה השחור ובחמוקיה הסקסיים. הטיטו, במקום שישמור על זו שבזכותה הוא קיים העדיף לפנטז על ה- GPZ המעפן שהיה לו, ובזמן רכיבה כאשר הרהר בתוך קסדתו בשעת לילה מאוחרת זרקה אותו היפיפה מעליה ומאז נפרדו דרכיהם. לא נח הטיטו לרגע, מיד העמיד ג'אווה מפוארת לתיפארת מדינת ישראל וחברי הפורום. ניקה אותה, שיפץ אותה, (בימים אלו ממש מחפש לה סירה), מפנטז על צביעת "רפליקת טיטו) ועדיין רוצה לתת בראש לפומי ולמנדל. הציפורים עדיין ממשיכות ללחוש באוזני הTרול וממשיכות לספר את מעללי טיטו האגדי. הTרול בעל לב רחום וחנון והחליט לתת לטיטו הזדמנות אחרונה לפני שהוא ממשיך ומראה לכל העולם, קבל עם ועידה, איזה דביל הוא הטיטו. אז מה אתה אומר יא טיטו? שנמשיך איתך או שנעבור למנהל הפורום?

פשששש.. ממש סרט טורקי ../images/Emo7.gif

אך הטיטו נותר עומד מאחורי דבריו בפרט ודברי הימים בכלל, ומוכן ללא כל היסוס לקחת את ה-"GPZ המעפן שהיה לו" שעדיין נמצא בהישג יד, ויודע מה, למה ללכת רחוק, אפילו הג'אווה, ולתת בראש לפומי ולמנדל ביחד, בכל כביש טכני שיחפצו. אם כי בנוסף לאמור, חייב הטיטו האגדי להביע את חששו הכבד ופחדיו שאינם נותנים מנוח על גבי הפורום, בעניין הטענות הרבות שהציפורים מלחששות באוזניותיו של הטרול(...) ולכן החליט הוא בשלב זה ועד להודעה חדשה שלא די שאינו מעז לצאת את פתח ביתו מחשש לחייו, אלא מעדיף הוא במצבו הנוכחי והעגום שאליו נקלע לשכור את שירותיהם של כמה שומרי ראש שימתינו לכל מפגע העתיד להופיע בפתח דלתו. ועכשיו אם תסלחו לי, אני אץ-רץ להחליף זהות. אנא ממך טרול רחום וחנון, אנא, אל תפגע בי לרעה, תראה, אני כבר רועד.

Tרול

New member
תראה...תשמע...

ביקשת כל כך יפה, אתה כל כך רועד, כבר מחליף זהות, אז אין מצב שאני לא נענה לבקשתך האומללה לעזוב אותך לנפשך. גם כך כבר התעלל בך מספיק אלוהינו שבשמים, לא חראם? אני חייב לברר את הסוגייה עם פומי ומנדל, אני שם שקל שהם נותנים לך בראש, הא?
שבת בבוקר, תאם מרוץ, אם אתה לוקח את פומי, הסירה עלי! איך? מנדל זה סיפור אחר...

שניה לפני שאני נעלם ללא שוב

אני חייב לציין, שמרגע לרגע אתה פשוט מצטייר בעיני כיותר ויותר מבריק וחד-לשון. אני ממש חושש שאני ו-M.Z לא יכולים עליך. שמע, לך תברר את הסוגיה עם מי שאתה צריך, ותחזור עם סירה. בעניין השקל, וואלק אני מוכן לתת לך אחד ככה, עלי, בלי תמורה. כמו שאני נותן לפעמים לשאר חבריך מוכי הגורל שיושבים על חתיכות פוליגל דהוי ברחוב וכותבים עליו "אולוהים לא אוזר לי, עולי תאזור לי אתה?" יודע מה, במחשבה שניה, לא נותן לך שקל. מצידי תמות.

למעלה