L Lady_Voldemort New member 2/12/10 #20 ../images/Emo77.gif לא בחנוכה אני בדיוק בלימודים וממש בא לי להשתתף :<
S string chan New member 30/11/10 #4 ../images/Emo133.gif זמן ביום ../images/Emo133.gif גם כאן, תסמנו אם אתם מסכימים עם מישהו, כדי לחסוך בהצבעות.
../images/Emo133.gif זמן ביום ../images/Emo133.gif גם כאן, תסמנו אם אתם מסכימים עם מישהו, כדי לחסוך בהצבעות.
S Serf SaN New member 1/12/10 #10 הייתי מציע לקראת הערב יותר.. ממ הבעיה בזה: אור. :X אבל תמיד אפשר להתחיל בפנים, לצאת טיפה החוצה, לחזור פנימה. זה דווקא מגניב..
הייתי מציע לקראת הערב יותר.. ממ הבעיה בזה: אור. :X אבל תמיד אפשר להתחיל בפנים, לצאת טיפה החוצה, לחזור פנימה. זה דווקא מגניב..
S Serf SaN New member 1/12/10 #11 או למשל: פתאום להכנס לתוך החדר קריוקי, לקלוט מלא אנשים שרים, ואז לצאת XDDD
C coral chan New member 2/12/10 #15 ../images/Emo210.gif בתור המארגנת אני יכולה "להדליף" ש יש פעילות רציפה מ-12:30 ועד הערב (שאז כבר אי אפשר לצלם טוב). אבל המתחם לרשותנו מ-11:00.
../images/Emo210.gif בתור המארגנת אני יכולה "להדליף" ש יש פעילות רציפה מ-12:30 ועד הערב (שאז כבר אי אפשר לצלם טוב). אבל המתחם לרשותנו מ-11:00.
S string chan New member 6/12/10 #27 ../images/Emo124.gif אז ככה ../images/Emo124.gif על פי החלטת אממ... רוב, זה לא יתקיים בחנוכה. והוצעו שירים טובים, אבל אני מניחה שיהיה אפשר לעשות את ההצבעה הזו יותר קרוב לזמן שאם וכאשר נארגן את הליפ דאב. תודה למי שהביעה דעה, הציעה והשתתף.
../images/Emo124.gif אז ככה ../images/Emo124.gif על פי החלטת אממ... רוב, זה לא יתקיים בחנוכה. והוצעו שירים טובים, אבל אני מניחה שיהיה אפשר לעשות את ההצבעה הזו יותר קרוב לזמן שאם וכאשר נארגן את הליפ דאב. תודה למי שהביעה דעה, הציעה והשתתף.