Let the games begin

הבחירות שלי :

קרוליינה פנת'רס - אמונה ואהדה יחדיו . אריזונה קרדינלס - הרגשה שוורנר יתפעל את העסק מול הגנת ניו יורק . פילדלפיה איגלס - מקנאב וT.O התחילו לדבר <כלומר לשחרר TD ברצף> . אינדיאנאפוליס קולטס - משחק אטרקטיבי לעיניים ועשיר בתוכן שלו . משחק הבונוס : מעל 37 נק' . בהצלחה ועונה נפלאה !

gsufvi

New member
הניחוש שלי ואני חדש שמי הוא עדו

קרוליינה פנת'רס אריזונה קרדינלס פילדלפיה איגלס אינדיאנאפוליס ולבונוס התוצאה לא תעבור את 37 נקודות

roniway1

New member
הניחוש שלי

1. ניו אורלינס סיינטס 2. אריזונה 3. פילדלפיה 4. א. אינדינאפוליס ב. ניחוש הבונוס - התוצאה תעבור את גבול 37 הנקודות.

ahakim

New member
ניחוש לשבוע 1

איזה כיף להתחיל עונה חדשה: 1- קרולינה 2- אריזונה 3- אטלנטה 4- אינדי מעל 37

ofribecker

New member
הניחושים שלי

המנצחות: ניו אורלינס ניו יורק אטלנטה אינדיאנאפוליס בונוס: התוצאה לא תעבור את ה 37

RoyBehar

New member
הניחושים שלי

1. סיינטס 2. ג'איינטס 3.איגלס 4. אינדי בונוס: מעל 37 נקודות

Jerzet

New member
My Picks

1) Panthers 2) Cardinals 3) Eagles 4) Indianapolis Bonus Game: There will not be more than 37 points scored in the game

gadotmi

New member
מאוד בקיצור

להלן הניחושים שלי לשבוע הראשון (אין יותר מדי הפתעות, לטעמי): 1) נצחון ביתי של קרוליינה פנת'רס (למרות הסימפטיה ומי שחושב שהשופטים לא ישרקו נגד ניו אורלינס) 2) נצחון ביתי של ניו יורק ג'ייאנטס 3) נצחון חוץ של פילדלפיה איגלס 4) נצחון חוץ (לא קל) של אינדיאנאפוליס קולטס במשחק האחרון יהיו פחות מ-37 נקודות הערה: שמתם לב בוודאי שבכל המשחקים של אינדיאנפוליס ב 2004 נקבעו יותר מ 37 נקודות, פרט למשחק אחד שבו נקבעו רק 30 נקודות. תנחשו מול מי שיחקו הקולטס באותה משחק רדוד תוצאה? ניחשתם נכון !!!! הריבנס. במשחק מול יוסטון נקבעו בדיוק 37 נקודות ובכל היתר היו יותר 40..... לעומת זאת, בולטימור סיימה 9 משחקים מתוך 16 עם תוצאה נמוכה מ 37 נקודות, וגם ביתר המשחקים התוצאות לא הרחיקו לכת מעל ומעבר לזה. בהצלחה לכולם במהלך כל העונה.

erantal2000

New member
גם אני רוצה!

פנתרס-סיינטס - בחרתם את המשחק הכי קל של המחזור. הפנתרס. בקלות. עד הסופרבול. בשבוע הבא טום בריידי מגיע לבנק אוף אמריקה סטדיום בשרלוט. אוי, כמה שהנקמה תהיה מתוקה. ג'איינטס-קרדינלס - מלכודת. כולם מנסים למכור את הקרדינלס בתור הפתעת העונה. ויש לי את ארינגטון בפנטזי. אבל אני לא נופל. איליי לוקח. פלקונס-איגלס - עד שויק לא ילמד למסור אין לו מה לחפש נגד האיגלס. מקנאב ואוואנס בקלילות. רייבנס-קולטס - ההגנה של בלטימור השנה כבר לא תהיה כל כך יצוקה מברזל. פייטון. משחק בונוס - ברור שאובר. 45-50 נקודות בקלות. ההתקפה של אינדי תעשה 25-30, ההגנה קקה של אינדי תקבל בערך 20. כמו שאתם מבינים, לדעתי הרייבנס לא ממש רלוונטים במשחק הזה.

videoman

New member
ניחושיי

1. קרולינה. הם הולכים לשחק השנה עמוק בתוך הפליי-אוף. 2. ג'איינטס. איילי הוא לוק סקייווקר??? 3. פילי. הבלאגן בקבוצה (כמעט) לא יורגש במגרש. 4. בולטימור. "פוטבול מנצחים בהגנה" 5. פחות מ-37 נקודות. ראה 4.

tragula

New member
תוצאות השבוע הקרוב

להלן התוצאות לשבוע הקרוב (המילה ניחושים מרמזת על האפשרות שאני טועה - וזה כמובן לעולם לא יקרה). 1) ניו אורלינס סיינטס מתארחים אצל קרוליינה פנת'רס - קרלוניה מנצחת ביותר מ- 14 נקודות. 2) אריזונה קרדינלס מתארחים אצל ניו יורק ג'ייאנטס - אריזונה מנצחת בפחות מ - 8 נקודות. 3) פילדלפיה איגלס מתארחים אצל האטלנטה פלקונס - פילדפיה מנצחת ביותר מ- 7 נקודות. 4)אינדיאנאפוליס מתארחת בבולטימור - בולטימור מנצחת ב -3 נקודות. משחק הבונוס : התוצאה תהיה נמוכה מ- 37 נקודות

dbroncos

New member
ההימור שלי

ניו אורלינס סיינטס מתארחים אצל קרוליינה פנת'רס - קרוליינה. אני מהמר עליהם שיגיעו לסופרבול השנה, אז עם כל הסימפטיה, הם לא אמורים להפסיד לקבוצה שלא ממש התכוננה כמו שצריך (ושגם במצב רגיל לא ניתנת לחזוי....) אריזונה קרדינלס מתארחים אצל ניו יורק ג'ייאנטס אריזונה. זה לא שקורט וורנר יבוא לנקום. הוא יבוא לעבוד, ויש לו את בולדווין ופיצג'רלד שיעו לו את העבודה קלה. פילדלפיה איגלס מתארחים אצל האטלנטה פלקונס פילדלפיה. בשנה שעברה, בלי TO, פילי ניצחו, וזה היה כי ההגנה שלהם חיסלה את ויק. בינתיים אני לא ראיתי ממנו שום דבר שיגרום לי לחשוב שהוא יוכל למסור יותר טוב, ומול ה LB של האיגלס זה מה שהוא יצטרך לעשות. אינדיאנאפוליס מתארחת בבולטימור אינדיאנאפוליס. משחק הבונוס : במשחק בין אינדיאנאפוליס לבין בולטימור, האם התוצאה תעבור את מחסום 37 הנקודות??? UNDER. זה יהיה משחק של statement לפייטון, ומול ההגנה הפחות חזקה ממה שאנשים חושבים הוא ישים 3 TD על הלוח. וזה יספיק בהחלט מול קייל בולר.

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה ניחושים

סיינטס-פנת'רס-פנת'רס קרדינלס-ג'יינטס-אני אלך על אריזונה. איגלס-פלקונס-איגלס. אינדיאנאפוליס-בולטימור-קולטס בונוס-תעבור את 37 הנקודות

Quantum2

New member
guesses...

Carolina over NO Arizona over NY Philly over ATL IND over BAL and I guess it will be under 37 good luck to all! Lior

ESPN

New member
הניחושים שלי

1.קרוליינה 2.אריזונה 3.אטלנטה 4.אינדיאנפוליס אינדיאנפוליס - בולטימור - יותר מ37 נקודות. בהצלחה לכולם!

למעלה