Let the games begin

shlomys

New member
הניחוש שלי

1. ניו אורלינס 2. ניו יורק 3. פילדלפיה 4. אינדיאנפוליס בונוס - פחות מ 37

geviaz

New member
סופסוף...

1. סיינטס. ברוקס יוביל קבוצה שתשחק עם כל הנשמה לניצחון שהוא הרבה יותר מזה. 2. אריזונה. אילי מנינג חוזר מפציעה, וקורט וורנר ירצה להוכיח לNY שהם טעו. 3. פילי. 4. אינדי. רציתי ללכת נגד הזרם, אבל איאפשר להמר נגד הקולטס. בונוס: פחות מ37. ההגנה של בולטימור תתן שחק חזק.

Ilya T

New member
ניחושים

1. קרוליינה 2. אריזונה 3. פלקונס 4. קולטס בונוס. יעבור 37

BigO4

New member
ניחושים שלי:

1) פאנתרס 2) ג'איינטס 3) פלקונס 4) קולטס בונוס: יעבור את 37 הנקודות

puppi

New member
הניחוש שלי

בלי ששמתי לב החורף נגמר, ומתחילה עונת ה-NFL. אני עדיין עמוק ברוגבי ליג - הפליי אוף מתחיל בסוף שבוע זה, כך שאני מודה שלא כל כך עקבתי אחרי הפרה-סיזן. אבל אני אתאפס על העונה עוד כחודש פלוס מינוס. בנתיים ניזרוק הימור שמבוסס על שנה שעברה: בקצרה: קרולנייה אריזונה פילדלפיה אינדיאנפוליס (ינצחו 28-17) בונוס: 45 זה כניראה גדול מ37... (במילים אחרות יותר מ37 נקודות במשחק)

cwoodson

New member
Let the game begin...

קרולנייה אריזונה פילדלפיה אינדיאנפוליס בונוס: התוצאה עוברת את ה-37 נקודות

royfr

New member
הנחושים שלי

1. ניו אורלינס 2. ג'ייאנטס 3. פילי 4. אינדי והמור הבונוס - יותר מ-37 נקודות.

tkop

New member
ניחושי

ניו-אורלינס (השופטים פשוט לא יישרקו נגדם) אריזונה פילי (אבל יהיה קרוב) אינדי מעל (בכל זאת, מאנינג משחק)

CKYEN1

New member
LET'S GET IT ON!!!!

קרולניה מנצחת ניו יורק ג'ייאנטס E-A-G-L-E-S! EAGLES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא עובר את מחסום ה37

Reshefgarcia

New member
חסר...

חסר לך המשחק בין אינדי לבולטימור...אמרת שלא יעבור 37,אבל לא אמרת מי ינצח...

uri gadot

New member
ההימורים שלי (כן אני חדש)

היי לכולם אני חדש פה ולמי שמכיר אני הבן של גדי ואני חובב פוטבול גם אבל ניגש לעיקר ההימורים שלי הם: 1. כמובן שהפנת'רס מנצחים את ניו אורלינס. 2.הג'ייאנטס לוקחים את המשחק הזה. 3.זה ניחוש די קשה ואני מהמר על האיגלס. 4.גם זה ניחוש לא קל אבל אני חושב שאידיאנאפוליס מנצחת. בונוס-מעל 37 נקודות לדעתי. זהו אלה הם ההימורים שלי ומקווה שהצלחתי

roydenver

New member
football's coming home

1. קרולינה - עם כל הסימפטיה , ניו אורלינס כל שנה מועמדת לפלייאוף בגלל הכשרון ההתקפי שלה ובטח במשחק קשה מול הגנת ריצה מעולה נגד דיוס. 2.אריזונה - נראה כאילו אי אפשר להתעלם מהבאזזזז של המדבר. קבוצה נחמדה וחובת ההוכחה של האח לבית מאנינג עדיין קיימת עליו. 3.פילי - משחק קשה ביותר לחיזוי. ההימור שלי הוא רק בגלל שאואנס הוא ה"פריים טיים" של תחילת המאה והוא יתן משחק גדול - אני מהמר שהוא לבד יהיה כמו היארדים האוויריים של אטלנטה ( בונוס נוסף ?) 4.אינדי - שתי קבוצות שאני אישית לא אוהב , אבל זה לא אומר שלא כיף לראות את אינדי משחקת, אינדי המועמדת שלי לאליפות השנה ( כי רייס פרש - סתם!)והיא תעבור גם את המשחק הזה בונוס - אובר - כל משחק של אינדי למעט משחק בפוקסבורו בינואר יעבור את ה-37 נקודות השנה.

Evil Beast

New member
הניחושים שלי

ניו אורלינס-קרוליינה: לדעתי קרוליינה. אהדה לא אהדה, אסון לא אסון, עדיין לדעתי קרוליינה טובה. קרדינלס-ג'איינטס:ג'איינטס. איגלס-פאלקונס: איגלס. דונובן מקנאב הוא אליל!!~! ולא כי אנחנו חולקים תאריך לידה משותף(או שאני מתבלבל עם בריידי, או עם מישהו אחר
) אינדיאנאפוליס - בולטימור: או, קשה. זה יהיה משחק טוב. אני מהמר על בולטימור..

idosing

New member
בהצלחה לכולם

כמשתמש חדש בפורום, אשמח לתת את הניחוש שלי. קרוליינה ניו יורק גאיינטס אטלנטה בולטימור (score מתחת ל 37) בברכת הצלחה למנחשים עדו

למעלה