Let the games begin

Yo-man

New member
../images/Emo124.gif Let the games begin

חברים - זה כאן. תחרות הפורום יוצאת לדרך יחד עם עונת ה-NFL לשנים 2005-2006. רשף ישים פה את ההודעה על המשחקים בקרוב, יחזור (בקצרה!!!) על החוקים, ושתהיה לכולנו עונה מוצלחת. אני עדיין עובד על הפרסים, ומאמין שהשנה הם יהיו שווים מאמץ. בהצלחה לכולנו (לא אמרתי את זה קודם, אבל גם אני משתתף בתחרות. במקרה הבלתי סביר שאסיים את התחרות במקום בו מגיע לי פרס, אני אוותר עליו והבא אחרי יקבל אותו)

Reshefgarcia

New member
גבירותי ורבותי...יוצאים לדרך....

הרשו לי לברך את פניכם לרגל האירוע השנתי המרגש מכול... אולימפיאדה? הצחקתם אותי מונדיאל? NO WAY בחירות? משעמם לא!!! זוהי תחרות פורום פוטבול אמריקאי המתקיימת זו שנה שניה ברציפות (כן,כן,בחלקים מסויימים של העולם,גם 2 זה כבר רצף...עזבו שטויות) במשך 19 השבועות הקרובים אתם מוזמנים לקחת חלק מהכיף שבניחוש (אסור לקרוא לזה הימור...כי זה לא חוקי...
) משחקים ב NFL תזכורת קצרה לחוקים: בכל שבוע תתפרסם רשימת משחקים,כל משתתף/פת בוחרים את המנצחת שלהם בין המשחקים בהודעה המתאימה,כל ניחוש נכון של מנצחת מעניק ניקוד ע"ס 0.25 נקודה כלומר 4 משחקים נכונים=1 נקודה. בנוסף,כל שבוע יהיה משחק בונוס שיחול על אחד מהמשחקים הרגילים,לדוגמא ניחוש תוצאה כוללת במשחק בין אריזונה למיאמי,וכ"ו... מומלץ לכל המשתתפים לבחור גם את תשובתם במשחק הבונוס,כיוון שאם ניחשתם נכונה 3 משחקים ואת הבונוס תזכו לתוספת של 0.25 נקודה לאותו שבוע. אם ניחשתם נכונה 4 משחקים+בונוס תזכו ב 0.5 נקודה. בתום 19 השבועות של התחרות יוכרז מנצח לאחר שיקלול כל התוצאות מכל המחזורים. כמה פרטים טכניים : אנא שרשרו ניחושים רק להודעה המיועדת לכך (לאף אחד אין כוח ללכת ולדוג הודעות וניחושים מרחבי הפורום...) כל הודעה שלא תהיה בשירשור המתאים תחשב כפסולה. אנא הקפידו לשרשר בזמן : אנחנו נפרסם את רשימת המשחקים כל שבוע בימים שלישי-רביעי כדי לאפשר מספיק זמן לניחושים,לא יתקבלו ניחושים לאחר תחילת המשחק הראשון (אלא אם הם נופלים תחת היוצא מן הכלל,אבל אל דאגה,כל חריגות מן הנורמה יוסברו בפירוט בהודעה השבועית) חוצמזה... HAVE FUN KICK ASS TAKE NO PRISONERS P-A-R-T-Y!!!!! (בהודעה הבאה יהיו המשחקים לשבוע הראשון)

royfr

New member
הצעה/המלצה

במקרה של משחק בונוס שצריכים לנחש יותר או פחות סך הנקודות במשחק, כדאי, לדעתי האישית, להשתמש במונח המקצועי - Over/Under. לדוגמה, במשחק של השבוע, מי שאומר מעל 37 נקודות יגיד over אחרת Under. והצעה נוספת למשחק הבונוס - תשתמשו בחצאיים, שלא נגיע למצב שהנחוש לאובר-אנדר הוא 37 והמשחק מסתיים 20-17.

Reshefgarcia

New member
משחקי השבוע הראשון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo50.gif

ניו אורלינס סיינטס מתארחים אצל קרוליינה פנת'רס - מה עוד אפשר להגיד על הסיינטס שלא נאמר ב 10 ימים האחרונים? קבוצה שלמה, כמו עיר שלמה,שעולמה חרב עליה...ככל הנראה יאלצו להעביר עונה אחת (אם לא יותר) ללא משחקי בית. בתים של שחקנים ,מאמנים ואנשי הקבוצה נשטפו לחלוטין,קרובי משפחה אבדו והשד יודע עוד אילו צרות קיימות להם...וזה בלי שהגענו לפוטבול בכלל... האם יצליחו הסיינטס לרכב על גלי אהדה ואהבה מכל אמריקה לעונה מוצלחת? האם יצליח אארון ברוקס להחזיק מעמד ולהוביל קבוצה על הגב? ומה עם ג'ו הורן? שאלות רבות...המבחן הראשון יהיה קשה מאוד,מול קבוצת הגנה קשוחה כמו קרוליינה,ועוד "בחוץ"... מה יקרה פה? אריזונה קרדינלס מתארחים אצל ניו יורק ג'ייאנטס - אובי וואן נגד לוק סקייוקר...מי ינצח הפעם? מה יקרה לפאדמה? ולג'אר ג'אר? וברצינות... איליי מאנינג,בעונתו השניה,מתחיל להרגיש את הלחץ,הקבוצה תלויה ביכולתו, יש לו צוות מוכשר של רסיברים,רץ מצוין,והגנה שמסוגלת להחזיק אותו תמיד בטווח פגיעה...אך האם זה יספיק? נגדו עולה הכוכב הותיק קורט וורנר,שיחפש להוכיח שיש חיים מחוץ לתפוח הגדול האם הוא יגלה מחדש את הכושר שהפך אותו ל MVP רק לפני מספר שנים? האם אריזונה תעמוד בתואר שהודבק לה כ "הפתעת העונה"? נחכה ונראה... פילדלפיה איגלס מתארחים אצל האטלנטה פלקונס - משחק המאנדיי נייט הראשון של העונה צפוי להיות מרתק במיוחד מייקל ויק נגד דונובן מק'נאב,שניים מהקווטרבקים המלהיבים בליגה נפגשים ראש אל ראש... האם תעמוד ההגנה של פילדלפיה מול משחק הריצה החזק של אטלנטה? האם ישלים מק'נאב מסירה לאוונס? האם לאוונס יהיה שארפי בגרב עוד פעם? האם מייקל ויק יגרום למישהו להראות כמו אידיוט בהגנה? (כן) נחכה לבוקר יום שלישי ונדע... ועכשיו,בפעם הראשונה בהיסטוריית התחרות : משחק הבונוס !!! (נא לזכור,זהו קודם כל ניחוש רגיל,ורק אח"כ יש לנחש את תוצאת משחק הבונוס) אינדיאנאפוליס מתארחת בבולטימור - משחק מרתק לשבוע הראשון התקפה מדהימה (אינדי) מול הגנה יצוקה מברזל (בולטימור) מנהיג שתקן (מאנינג) מול מנהיג בעל מנוע V8 בפה (ריי לואיס) רוב המומחים מהמרים כי מכאן תצא אלופת ה AFC לעונה זאת...האם? משחק הבונוס : במשחק בין אינדיאנאפוליס לבין בולטימור, האם התוצאה תעבור את מחסום 37 הנקודות??? (עליכם לאמר תגובה להודעה זאת אם התוצאה במשחק הנ"ל תהיה מתחת או מעל ל 37, וזה יחשב כניחוש הבונוס שלכם,לכן,אימרו זאת בבהירות "התוצאה תעבור את 37 נקודות" ולא משהו כמו "לא"..שלא נצטרך לנחש את כוונתכם) ניחושים יתקבלו רק לשירשור הזה ורק עד יום ראשון בשעה 8/20:00 בערב בהצלחה לכוווווולם

Amir BA

New member
ניחושים שלי...בהצלחה לכולם

1. קרולינה פנתרס 2. ניו יורק גיאנטס 3. פילדלפיה איגלס 4. אידינאנפוליס קולטס בונוס: יהיו מעל 37 נקודות.

Reshefgarcia

New member
ואני אפתח את הניחושים...

ניו אורלינס נגד קרוליינה - לסימפטיה וצער יש מקום,אבל המקום הוא לא על מגרש פוטבול...אהדה לא תעזור לניו אורלינס. קרוליינה מנצחת קרדינלס נגד ג'ייאנטס - עם כל הכבוד ל "הפתעת העונה" הפוטנציאלית,עד שהם לא יראו שהם מסוגלים לנצח בחוץ...אני אמשיך להמר נגדם... ג'ייאנטס מנצחים פילדלפיה נגד אטלנטה - סיכסוכים בצד אחד,פוטבול בצד השני. לא משנה מה יקרה ביניהם,מק'נאב ואוונס הם מקצוענים,ושניהם רוצים דבר אחד...סופרבול. מייקל ויק יסבסב ויסבסב בצורה שתבייש את חג החנוכה,אבל בסוף, זה לא יעזור לו... פילדלפיה תנצח אינדיאנאפוליס נגד בולטימור - מה לעשות...לא הצליח בעונה שעברה...עוד פעם אבל השנה,זאת השנה של מאנינג,האריסון,ג'יימס ושו'ת...ואפילו ריי לואיס והגנת בולטמור המצויינת לא יעצרו אותם. הקולטס מנצחים משחק בונוס : למרות הכל,אני מאמין שהצקפה צריכה לנצח,ולכן, סך הנקודות יהיה מעל 37 במשחק הבונוס שלנו. (הערה לכל החדשים שבפורום - ככה בערך אמור להראות הניחוש השבועי שלכם, אתם יכולים לדלג על הפרשנות שלי,או לכלול כל הערה שבא לכם...רק דבר אחד.... לא משנה מה הניחוש שלכם,אימרו אותו בצורה ברורה,שלא יהיו טעויות בהבנה)

DRfeelgoo1

New member
הניחושים שלי

סימפטיה וצער משחקים תפקיד חשוב ולכן יש להם מקום וניו אורלינס תנצח. מאז העונה המופלאה של וורנר שנגמרה עם טבעת אני מחכה לקאם בק לא מאמין שהוא יצליח לנקום בקבוצתו הקודמתת ג'יאנטס מנצחים. פילדלפיה ואטלנטה שתי קבוצות שאינני מחבב, פילדלפיה מנצחת. אינדיאנה מנצחת את בלטימור וסך הנקודות מתחת ל37

lambdeus

New member
והרי התוצאות

1 קרוליינה 2 אריזונה 3 אטלנטה 4 אינדיאנפוליס 5 התוצאה עוברת את ה-37 נקודות.

zipfer

New member
...

1. ניו אורלינס סיינטס למרות הכל אני בטוח שנראה משחק צמוד כי הסיינטס בהחלט ינסו...והמשחק ייגמר בהפרש קטן... 2. ניו יורק ג'יאנטס עם כל הכבוד למננינג ומגיע לו.. הוא כרגע חזר מפציעה וקשה לדעת אם הוא נשאר באותה רמה.. אם הוא לא יתפקד כמו שצריך ההתקפה לא תתפקד כמו שצריך.. 3.אטלנטה פלקונס 4.אינדיאנפוליס קולטס כאן יש מננינג אמיתי.... קבוצת התקפה מדהימה.... בין שתי הקבוצות האהובות עליי.... גו קולטס 5. התוצאה תיהייה מעל 37 נקודות

Yo-man

New member
הערה ל"זיפFר"

קצת קשה להבין מה כתבת פה. אני מתייחס ל-2 כאילו רשמת שניו-יורק מנצחים. פשוט ההסבר שלך נשמע הפוך... אני מבקש מכל מי שרושם - הקפידו להיות בהירים בהחלטה שלכם. קודם תרשמו את שם הקבוצה שתנצח, לדעתכם, ורק אז תנו הסבר. אל תבנו משפטים מורכבים מהם נצטרך לפרש למה התכוונתם. תודה

koroo

New member
הניחוש שלי

1) קרוליינה פנת'רס 2) ניו יורק ג'ייאנטס 3)פילדלפיה איגלס 4) אינדיאנאפוליס קולטס יעבור את ה-37

יש!!! זה מתחיל

סוף כל סוף נגמר השיעמום. 1.) קרוליינה. עם כל הכבוד והסימפטיה, לא נראה לי שהקדושים מרוכזים מידי בפוטבול. 2.)NYG- איך אפשר להמר נגד אהבת חיי. חשוב לציין- איליי לא בטוח משחק כי רק השבוע הוא חזר להתאמן לאחר הפציעה. 3.) אטלנטה (בגלל סעיף 2 למעלה). 4.) אינדי למרות שהמשחק יהיה מתחת ל-37 נקודות.

ranatz

New member
here we go!!!!

איזה כיף שהעונה מתחילה! אני מהמר ככה: הפנתרים ישחטו את הסיינטס האומללים. עם כל הסימפטיה... אני מריח כאן הפתעה והולך עם הקארדינלס שינצחו את איליי ושות' ויק וחבורתו יקרקעו את הנשרים בקרב בין העופות הדורסים אינדי תצא עם ניצחון בשיניים בבולטימור וההפרש יהיה מעל 37 נקודות אני כל כך מתרגש!

alondinur

New member
התוצאות

אהלן - אני די משתתף פאסיבי בפורום - אבל זו הזדמנות טובה להראות לכל ה"אקטיבים" את העשן של האגזוז 1. קרלויינה. לצערי ולצער הסימפטיה. 2. אריזונה. כנגד הזרם ההפתעה תבוא כבר בהתחלה. 3. פילדלפיה. יותר טובים. יותר שלמים. 4. אינדיאנאפוליס. הכי טובים תמיד. עד לפליאוף. - בונוס - פחות מ37 נקודות.

H20Knick

New member
right here....

Game 1: Panthers Game 2: The Big Blue Giants Game 3: Eagles Game 4: Colts

Yo-man

New member
הינני כאן ../images/Emo13.gif

1. ניו-אורלינס סיינטס. כמו שהפטריוטס לקחו את הסופרבול בשנה שהיה אסון התאומים - אמריקה מצפה מהסיינטס להתחזק ולחזק את המסכנים של עירם, ואף אחד לא יעמוד לפני עידוד האומה (למעשה אני חושד שהמשחק מראש מכור) 2. אריזונה. מישהו מעלי כתב שלמרות שעל הניר הג'איינטס... איזה ניר זה היה ? וורנר הפך קבוצה כושלת (דורות של כשלונות) למנצחת סופרבול, בעונה אחת. בניו-יורק לא נתנו לו לפרוח, אריזונה יתנו לו מה שהוא ירצה - והוא יקח. אלי, טיקי והגאנג ישבו רוב המשחק בצד ויראו את וורנר קורע אותם. 3. צמוד מאוד... אני הולך עם פילדלפיה. ורק בגלל ההגנה של פילי. כי ההתקפות יהיו שקולות, ואולי יתרון הביתיות יעשה את המשחק לחזק יותר עבור הפלקונס, אבל ההגנה של פילי תעצור את ההתקפה של אטלנטה (גם אם לא כל הזמן), וההגנה של אטלנטה תוכל רק לחכות לטעויות של מק'נאב. ואין הרבה כאלה. 4. אינדיאנפוליס. הגנה, הגנה - אבל פייטון מהצד השני, זה כמעט אף פעם לא כוחות. בונוס - מעל 37 נקודות. (אני חושב שבולטימור יוכלו לשים 20 נקודות, ואם אינדי מנצחים, זה חייב להיות יותר מ-37
) אח, כמה נעים לכתוב על הדברים האלה...

zipfer

New member
ל- Yo-man

יכול להיות שההסבר שלי לא מובן אבל ליד המספר למעלה כתוב את שם הקבוצה שבחרתי כך שזו הבחירה... ובקשר להסבר.. התכוונתי שאלי מננינג-qb חזר כרגע מפציעה ולא ברור אם הוא עדיין באותה רמה ולכן זה מאין הימור כך שאני לא לוקח אותו אז אני בחרתי בג'יאנטס...

zipfer

New member
ל- Yo man שוב...

עכשיו הבנתי על מה דיברת.... אני בטעות בילבלתי בין שתי הקבוצות.... אני מהמר נגד הג'יאנטס סופית.

למעלה