It's Sofash Time, Bitchesו

TheImpactBoy

New member
../images/Emo124.gifIt's Sofash Time, Bitchesו../images/Emo66.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אימו- מה מה מה אוונסנס אופנה אלטרנטיבית פאוור מטאל TOP 10 (75) Nights Unseen (76) ZuLi90 (85) אזירפאל (91) The Girl Who Lived (92) ImNOTokay1 (124) TheImpactBoy (127) Fairywitch (154) Ice Queen 7 (160) אטומיק בייגל (210) מגרש השוודים חביבי הפורום: (28) bachner1 (30) המכשפה ה ק ס ו מ ה (31) phrizer (36) Learn To Fly (39) Lily SonataArctica (50) Endogenisis (54) Euterpe (61) The phantom of opera (63) Liquid Dreams (68) Brombit אמיר, מס' ההודעות שלך פשוט מביך!! ועוד עד שחזרת לעצמך... =\ התעשת! אופצית סטטיסטיקה חדשה: מס' ההודעות בפורום מאז ינואר 07- ינואר - 2007 0 פברואר - 2007 1238 מרץ - 2007 1169 ו... השאלון! שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין לכולם! אפריל - 2007 1495 מאי - 2007 1474 יוני - 2007 1572 יולי - 2007 1792 אוגוסט - 2007 2793 ספטמבר - 2007 1442 אוקטובר - 2007 1736

TheImpactBoy

New member
אגב, אני חייב לשאול,

הכנתי סוג של ניתוח שיר לCAGED... ואני רוצה להעלות אותו לפורום, אבל פאדיחות. הרמה של הניתוח שלי לא מגרדת את הניתוחים האחרים שעלו פה. אז... תיהיו נחמדים? :O

Liquid Dreams

New member
../images/Emo2.gif אומייגאד.

אתה רק מזכיר לי כמה אני מתגעגעת לענברי.
ואביעד, תעלה P:

Brombit

New member
אני בחביבים! ../images/Emo2.gif ../images/Emo115.gif

טוב, עכשיו אני באופן רשמי חלק מהפורום
שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אני אבחר כמה: Epica - Run fo a Fall, Fools of Damnation Tori Amos - General Joy Tarot - Tides אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: משהו בטלויזיה דבר טוב שקרה השבוע: משהו כלשהו שהתלהבתי ממנו הרבה יותר מדי... דבר רע שקרה השבוע: לא זוכרת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין אתר השבוע: תפוז אני מניחה מאכל השבוע: אין משהו מיוחד, אז סלט ירקות כמו תמיד ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

Brombit

New member
כבר התרגלתי להיות פה ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

אבל בעמקי נשמתי אני עדיין לא שייכת לפה

הופה מוקדם הפעם.

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH וג'יליאן. ובעצם גם קייג'ד ודארק ווינגס. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: draconian-seasons apart lacuna coil-fragile, devoted,fragements of faith sirenia-lithium and a lover, voiced within, in my darkest hours
אלבום השבוע: sirenia-an elexier for existance מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום, באופן מפתיע בהחלט. דבר טוב שקרה השבוע: כלום!
אה בעצם 100 במבחן בהיסטוריה
כאילו שאכפת לי מהמקצוע הזה >< דבר רע שקרה השבוע: לימודים
קיבלתי בסביבות ה-70 בפיזיקה, שזה מעאפן בהתחשב בזה שביזבזתי כל כך הרבה זמן וכסף על שיעורים פרטיים לפני >< וגם היום במבחן באלקטרוניקה תקבילית יש לי מלא טעויות
לפחות במתמטיקה הולך טוב בינתיים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה מגניב כזה
אתר השבוע:http://www.lovesite.co.il/game/start.htm# די זה פשוט כזה משחק ממכר
מאכל השבוע:פיצה עם אננס (תשתקו כולכם. זה באמת טוב. ולא! שום מילה על הרגל הקרושה!!
) ספר השבוע: אנטיגונה (במיוחד בגלל ההצגה, שהייתה די טובה) סרט/סדרת השבוע: אבודים!! הפרק השלישי בעונה הרביעית
תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

דרקוניאן../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

ו..פיצה עם אננס?XD נאור, מישהו צריך ללמד אותך איך לאכול

איפה אני אמצא פיצה ואננס?XD../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

במפגש שיהיה [כי יהיה
], אם אתה משיג לי פיצה עם אננס אני טועמת!

אז יאללה, תארגן מפגש../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

ואני חייבת להודות שאני ארגיש טיפה מוזר ללכת לפיצרייה ולשאול אם יש להם פיצה עם אננסXDD

למעלה