It's Sofash Time, Bitchesו

אזירפאל

New member
הפרק השלישי היה ממש גרוע (../images/Emo58.gif ללוסט)

כל הסיפור עם סעיד וההיא מגרמניה (אלזה?) היה כזה מצוץ מהאצבע, וזה סתם מרגיש כאילו הם מאכילים אותנו בעוד ועוד לוקשים. באמת, זה כזה שטויות.

תפסיק כבר../images/Emo3.gif

העונה בקושי התחילה, אין לאף אחד מושג איך העלילה עוד הולכת להתפתח ואיך זה הולך להתקשר למה שקורה בהווה
ובכל אופן, אני אהבתי את זה

Fairywitch

New member
גם אני../images/Emo45.gif

הזוי זה טוב, כי זה תמיד מפתיע. אני אף פעם לא יכולה לנחש מה הולך לקרות ונשארת בפה פעור. אבודים

לדעתי זה היה רק../images/Emo58.gif

כדי להראות את הקטע עם בן (וד"א - וטפ), לא נראה לי שזה באמת היה חשוב הקטע עם הבחורה והבוס שלה ובלהבלהבלה.

SheWillBeLoved

New member
אנטיגונה.../images/Emo99.gif

ההצגה!!!@#$%%^&* [בהצלחה בפיסיקה! איזה שאלון אתה עושה? מכניקה? חשמל?]

A t a s h i

New member
מכניקה. אח, הימים הטובים. ../images/Emo99.gif

כאילו, לא, כי פיסיקה בכלל זה די איכ
, אבל אחרי אופטיקה, אני באמת מתחילה להתגעגע למכניקה. :X במכניקה היה לי 92 סופי, באופטיקה הממוצע שלי כרגע לא מתקרב אפילו לחצי מהציון הזה.

Jilian

New member
../images/Emo99.gif Sirenia.. האלבומים הראשונים מעולים

מאוד אהבתי גם את אופוריה

תמונה יפה../images/Emo99.gif

אענה על השאלון מחר או מחרתיים כשבאמת יגמר השבוע
אבל באמת די להיכנס לפורום אימו, מה יש לכם לחפש שם? חבל להכתים את שמנו הטוב.

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: קייג'ד שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Fantasmic אלבום השבוע: Wishmaster
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הרצליה דבר רע שקרה השבוע: הרצליה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים סוף סוף את הציור הראשון של הפרוייקט
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטהעםטונה ספר השבוע: צופן דה וינצ'י סרט/סדרת השבוע: מכושפות תמונת השבוע: נא להתעלם מהעקימות של הדלת, אני אתקן את זה. וגם את הרגליים המעוותות. העיקר זה הקיר והמטוטלת שסיימתי היום P:

ZuLi90

New member
אנינכנס לאימו מה הבעיה של כולם?

סתם. אניווי: שיר/י השבוע של ווית'ין:
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אוהו כל הדיסקוגרפיה של רדיוהד , דיפ פרפל , ודרסדן דולס . אלבום השבוע: הד משין של דיפ פרפל מומלץ. מה את/ה שומע/ת עכשיו:
Deep Purple - Lazy דבר טוב שקרה השבוע: נגמרה תקופת המבחנים אז הלכתי לתרפיה בים ככה היה אחד הדברים הטובים... כן נכנסתי למים באמצע פברואר D: דבר רע שקרה השבוע: נההה :p משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ שיהיה טוב =] אתר השבוע: תפוזון. מאכל השבוע: קינואה עם עדשים
ספר השבוע: הארי פוטר השישי.... , כן אני מאלה שהפסיקו לקרוא את הסידרה בספר הרביעי ועכשיו חוזרים. סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
חלמתי חלום על שארון :{

ואני פגשתי אותה בו, והיא הייתה אצלי בחדר וחיבקה אותי בלי סוף [ואז כשהיא ראתה שאין לי פוסטר שלהם היא הביאה לי אחד חתום D:] ]: ר/י השבוע של ווית'ין: אממ... היו כמה, רק שאני לא זוכרתXD נגיד ש A Dangerous Mind שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Beauty Of The Beast וBeauty & the Beast של נייטוויש :) אלבום השבוע: CC וWM מה את/ה שומע/ת עכשיו: Wishmaster - Nightwish דבר טוב שקרה השבוע: הכרתי הרבה אנשים ששומעים נייטוויש מהביצפר D: דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה מלא זמן משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני מקווה שיצא לי להפגש עם מור או מישהו :{ אתר השבוע:
מאכל השבוע:
ספר השבוע: לא קראתי ממש XD סרט/סדרת השבוע: אממ.. רטטוי, זה כזה סרט חמוד^^ וגם החופשה של מר בין XD תמונת השבוע: שארון

לי היה חלום יותר טוב!../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

חלמתי שאני שארון
$#@!$#@!$! זה היה כ"כ כייף

למעלה