It's Sofash Time, Bitchesו

Nights Unseen

New member
למה, תארחו לי קצת חברה :{

ותביאו קצת עוגיות בדרך, נגמר לי פה האוכל

../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אייס קווין בגירסה אקוסטית, Running up that Hill שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Over The Hills and Far Away אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: Running up that Hill
דבר טוב שקרה השבוע: ת"א, מפגש, 92 בבוחן בביולוגיה.
דבר רע שקרה השבוע: מבחן במת' S: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"א, שבוע אופקים
אתר השבוע: תפוז..? מאכל השבוע: סושי
ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: פאמילי גיי. תמונת השבוע: XD

זה לא טעים בכלל../images/Emo3.gif

אני כל הזמן שואל אנשים שאוהבים את זה מה הקשר בדיוק בין אורז לאבוקדו, ובאמת, מה הקשר לעזאזל?
>< דווקא היום אחד ענה לי על זה "סויה"
, אבל גם הסויה המלוחה מגעילה ><

זה פשוט טעיםP: ../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

גם אין קשר בין אבוקדו לקטשופ, אבל זה טעים
חוץ מזה - הוכחה!! יש סמיילי של סושי בתפוז. אתה רואה פה סמיילי של רגל קרושה או פיצה עם אננס? לא|אף|.

It Snow In Hell

New member
שבוע מצויין!

שיר/י השבוע של ווית'ין:Mother Earth,Ice Queen,Caged,The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין:After Forever-De-Energized Slipknot - Before I Forget אלבום השבוע:Mother Earth
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Ice Queen דבר טוב שקרה השבוע:סוף כל סוף התאהבתי ב Ice Queen דבר רע שקרה השבוע:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:הרבה מאוד דברים אתר השבוע:YouTube.com מאכל השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:

אזירפאל

New member
איך ירדתי במספר ההודעות ../images/Emo10.gif

ועוד שבוע וחצי אני מתגייס, אז בכלל.
שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Opeth - Windowpane Opeth - Weakness Porcupine Tree - Blackest Eyes Porcupine Tree - Trains Porcupine Tree - Lips of Ashes Porcupine Tree - The Sound of Muzak Porcupine Tree - Gravity Eyelids Porcupine Tree - Wedding Nails Porcupine Tree - Collapse the Light Into Earth Radiohead - Videotape וקצת Nightwish - Ghost Love Score אלבום השבוע: In Absentia של Porcupine Tree. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Trains של פורקיופיין. דבר טוב שקרה השבוע: טיול בגולן, סוויני טוד. דבר רע שקרה השבוע: הצטננתי והגיוס מתקרב בצעדי ענק.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבוע אחרון לפני הגיוס?
אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: אין משהו מיוחד. ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: סוויני טוד! איזה סרט מדהים.
וגם שר הטבעות (שלושתם), וסדרה - הישרדות, אני מניח. תמונת השבוע:

למעלה