אוף, איזה מציפנים../images/Emo178.gif
= קצת בכללי = שם :
פירסינג : הליקס קעקועים :
גובה : לא יודעת..נמוך... אבל גבהתי
!! מידת נעליים : 37 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 5|אזהרה| בת כמה את נראית : 15.. משקפיים ? יש, אבל לא לובשת.. גשר ?
עבר פלילי :
שפות :עיברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? לא יודעת = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : דמות מספר זה נחשב?
את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג : כן
את/ה אוהבת רכבות הרים :
את/ה הייתם בחו"ל :
= בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי להרוג אנשים :
עישון אצל בני עשרה :
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :
אי פעם בכית על בן :
אי פעם שיקרת : יאפ:$ אי פעם נעצרת : כן
= כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0 נשבר לך הלב :1 שברת לבבות : 1 השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית : מי סופר?
= דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לא יודעת
ממתק : שוקולד וביסלי
סרט מצויר : מלך האריות
קורנפלקס : כריות נחשב? מסטיק : מנטה צבע : אפור
יום בשבוע : חמישי. היום הכי לא מועדף : ראשון:/ תכשיט : צמיד/עגיל חורף\קיץ : חורף
!! בחדר : המיטה שלי
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני:| ראה אותך בוכה : חברה שלי.. הלכת איתו לסרט : חברה.. צעק עליך : אח שלי
שלח לך מכתב :לא זוכרת:X = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?
אהבה ממבט ראשון ?
חיים שאחרי המוות ?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לאמא?XD הופעת בציבור בפיג'מה ? כן
בכית בסרט ?
היית על במה ?
חשבת שאת\ה הולך למות ?
נכשלת במקצוע ?
הורידו אותך כיתה ?
הקפיצו אותך כיתה ?
רצית להיות המין השני ? כשהייתי קטנה
.. דברים אהובים שיר אהוב :יש המון
אוכל אהוב :בשר
תוכנית אהובה : האופנוברים ממאדים
ספורט אהוב : ריצה תחביב : לקרוא,מחשב,מוזיקה,לצייר,לכתוב זמר / זמרת / להקה אהובים : יש הרבה
עיתון אהוב : לא יודעת
= וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:49 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת:0 איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אטריות
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? נופ רעש אחרון ששמעת ? MTV ריח האחרון שהרחת ? אטריות? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין, הוא על שקט כל הזמן
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אבא