שאלוןן

en li shem 7

New member
../images/Emo34.gifאני!!

שם : הדר פירסינג : טראגוס והליקס
תראו את העגיל החדש-מגנוב שלי!..(עכשיו אני שמה לב שזה אדום
) קעקועים : אין
גובה : 1.68 וחצי!!!
מידת נעליים : 41-_- צבע שיער : חום אחים/אחיות : 3 אחים בת כמה את נראית : אוו..אני נראת גדולה. 17. זה מה שאומרים
משקפיים ? אממ.יש. אבל אני שמה עדשות
גשר ? לא! עבר פלילי :כן
שפות :עברית..ואנגלית (?) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?אוזניים:] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?רגליים:S.. שומנים מיותרים
= האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אמ, לא את/ה רוצה לגור במקום אחר :כן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג :כעעעעע!!!
אני רוצה דאיית' את/ה אוהבת רכבות הרים :כןכןכן
את/ה הייתם בחו"ל :לא. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :אממ..אני לא בעד ולא נגד להרוג אנשים : בטח שבעד. עישון אצל בני עשרה :שכל אחד יעשה מה שבראש שלו נסיעה במכונית אחרי ששתית :אני לא בעד.
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :שכל אחד יעשה מה שבראש שלו = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :כן אי פעם בכית על בן :לא אי פעם שיקרת :לא, בכלל לא.. אי פעם נעצרת : לא
= כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב :לודעת שברת לבבות :אני מקווה שלא שברתי
| השם שלך הופיע בעיתון : כן התחרטת על דברים שעשית :כן = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : טאקי ממתק : דוריטוס סגול סרט מצויר :חתונת רפאים קורנפלקס : דליפקאן מסטיק : הובה בובה צבע : כחול כהה
יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : אני מניחה שרביעי תכשיט : פנינים חורף\קיץ : חורףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!
|סגידע| בחדר :בארון = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני ראה אותך בוכה : אני לא זוכרת..אה.הרבה אנשים:| הלכת איתו לסרט :דנה צעק עליך : אמא שלח לך מכתב :הרב יסדי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?אממ..אני לא
אהבה ממבט ראשון ?לאלאלאלא חיים שאחרי המוות ?אולי
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן. הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ?כן היית על במה ?כן חשבת שאת\ה הולך למות ?היו מקרים נכשלת במקצוע ?כןן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?ברור. אני עדיין דברים אהובים שיר אהוב :karma police-radiohead אוכל אהוב :אפונה תוכנית אהובה :חברים ספורט אהוב :כדורסל
תחביב :לישון
לשמוע מוזיקה.. זמר / זמרת / להקה אהובים :רדיוהד, קולדפליי, אפיקה, ברייקינג בנג'מין, סאא"ד עיתון אהוב :אני מניחה שידיעות? = וסתם = מה השעה עכשיו ?19:17 תפוח או בננה ?תפוח, ושיהיה ירוק כחול או אדום ?כחולP: סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?אתקלח, אתלבש ואצא איזה ארוחה אחרונה אכלת ?דייסה
תיכון או אוניברסיטה ?תיכון אתה משועמם/ת?אני מניחה שכן רעש אחרון ששמעת ?BOTB ריח האחרון שהרחת ?קינמון:] איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?אממ..צ'ופ סוי של סיסטם אוף א דאון...ו...311 מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?לוי

Super Alonit

New member
יו! תתחדשי על הטראגוס!../images/Emo24.gif

מה יש לאנשים עם תפוחים ירוקים קיבינמט?!?!?!?!???????!!!!!!!111~ מה רע בתפוח אדום?! מה זו הקטנויות הזאת???!!!!

הינה גם לי משעמם!

= קצת בכללי = שם : גבריאל פירסינג : לא קעקועים : בקרוב גובה : 1.80 משהו כזה לא בטוח מידת נעליים : 45 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אח ואחות בת כמה את נראית : מאיפה אני יודע? משקפיים ?לצערי גשר ? נופ עבר פלילי :שדדתי זקנות למחייתי (נו באמת) שפות :עברית,אנגלית, ואני מצליח להבין פחות או יותר צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?הנגינה שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?עצלנות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : על מישהו לא על מישהי פחות או יותר את/ה רוצה לגור במקום אחר : יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :אני נראה לכם חיי במעבורת חלל רוסית? את/ה רוצה עוד פירסינג : נופ את/ה אוהבת רכבות הרים :יאפ את/ה הייתם בחו"ל :יאפ = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :בעד להרוג אנשים : תלואי... עישון אצל בני עשרה : עישון בכללי זה מחורבן נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :מה הכפת כל עוד הומואים לא מנסים לגעת בי ולסביות שיהנו מה אני יגד להן = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : על בן אדם שנפטר נחשב? אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : מאיפה אני יודע נשבר לך הלב : יש פה שאלות קשות שברת לבבות : כן זה תחביב (ציניות) השם שלך הופיע בעיתון : פעם אחת אולי התחרטת על דברים שעשית :לא ספרתי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : בלאט! ממתק : סינקרס או אוריוס סרט מצויר : אלדין קורנפלקס : אין משהו ספציפי מסטיק : שאפשר ללעוס צבע : כחול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף :שני תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : חורף בחדר : מה? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני ראה אותך בוכה : האקסית שלי נראה לי הלכת איתו לסרט : חבר צעק עליך : מורה שלי למתמטיקה שלח לך מכתב :ידידה שלי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?יש מצב חיים שאחרי המוות ?שאלה קשה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן למה לא? בכית בסרט ? כן היית על במה ? המון חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?חס וחסה דברים אהובים שיר אהוב :לא משהו ספציפי אבל אם כבר Sonata arctica- Letter To Dana אוכל אהוב : מאכלי ים תוכנית אהובה :מועדון לילה ספורט אהוב :דייג..חחח תחביב :נגינה זמר / זמרת / להקה אהובים :כבר ממזמן אין משהו ספציפי עיתון אהוב :אין = וסתם = מה השעה עכשיו ?9:11 תפוח או בננה ?תלואי במצברוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?לא יודע.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ?סנדביץ' תיכון או אוניברסיטה ? כשאני אהיה באוניבסיטה תבואו תשאלו אותי אתה משועמם/ת ?עכשיו מאוד רעש אחרון ששמעת ? אופנועים מעצבנים מהכביש ריח האחרון שהרחת ?הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?vivaldi-the four seasons מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אין מישהו ספציפי יש מתנדבות?

Amir Noy

New member
nvm

= קצת בכללי = שם : Amir פירסינג : אין קעקועים : איו גובה : 1.68?~ מידת נעליים : 41/42 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : אחות בת כמה את נראית : 11? XD משקפיים ? אין גשר ? היה P: עבר פלילי : לא כפי זכור לי XD שפות : עברית,אנגלית,צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שוםדבר הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הכל? P: = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כןןןן D: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא,לא,אממ....לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן ^^ סיידליפס ^^ את/ה אוהבת רכבות הרים : כן :] את/ה הייתם בחו"ל : יאפ...אנגליה ואיטליה :] = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : תלוי מי ^^ עישון אצל בני עשרה : אממ....אין לי צד בזה P: נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין לי צד בזה XD = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן >< אי פעם בכית על בן : כן >< אי פעם שיקרת : יותר מידי >< אי פעם נעצרת : כמעט :( = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אפשר להגידד נשבר לך הלב : אמממ..."אפשר להגיד" XD שברת לבבות : מקווה שכן? XD השם שלך הופיע בעיתון : לא כפי שזכור לי ><" התחרטת על דברים שעשית : כל יום אני מתחאט על משהו אתמול XD = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : BFMV ^^ ממתק : לא אוכל ממתקים S: סרט מצויר : מלך האריות? :] קורנפלקס : קראנץ!!! D: מסטיק : מנטה :] צבע : שחור/כחול יום בשבוע : שישי? D: היום הכי לא מועדף : שלישי :/ תכשיט : אין >< חורף\קיץ : חורףףףף בחדר : לישון = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני X: ראה אותך בוכה : אמא שלי >< הלכת איתו לסרט : 2 ידידות שלי,לפני שבועיים :] צעק עליך : אבא שלי,היום ><" שלח לך מכתב : חבר שלי P: = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא מאמין P: אהבה ממבט ראשון ? גם לא >< חיים שאחרי המוות ? עדיין צריך לחשוב על זה..P: יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לאאאא >< = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? נראה לי שכן P: הופעת בציבור בפיג'מה ? לא... בכית בסרט ? כן ><" היית על במה ? כן ><" חשבת שאת\ה הולך למות ? יותר מידי XD נכשלת במקצוע ? יותר מידי גם XD הורידו אותך כיתה ? לא קרה... הקפיצו אותך כיתה ? גם לא >< רצית להיות המין השני ? גם לא... דברים אהובים שיר אהוב : אממ...Opeth - Windowpane / Bullet For My Valentine - Tears Dont Fall / Delain - Pristine / Panic! At The Disco - Time To Dance / Within Temptation - The Truth Beneath The Rose אוכל אהוב : אממ...מעדיף לא לאכול XD תוכנית אהובה : Death Note!!! ספורט אהוב : כדורגל ^^ תחביב : מוזיקה,מחשב,לצאת לבלות עם חברים :] זמר / זמרת / להקה אהובים : למעלה...-> עיתון אהוב : הארץ? XD = וסתם = מה השעה עכשיו ? שומע Within Temptation- The Truth Beneath The Rose ומגיב לשאלון המפגר הזה ><" תפוח או בננה ? תפוח!! אדום D: כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להתקלח..P: איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בוקר? S: תיכון או אוניברסיטה ? תיכון ^^ אתה משועמם/ת ? כרגע,מאוד..לא רואים? X: רעש אחרון ששמעת ? Within זה לא רעש!!!!!! ריח האחרון שהרחת ? לא יודע XD איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? יש יותר מידי ><" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ידידה שלי D: תם ונשלם!!!!!!!

Super Alonit

New member
איזו תמונה סקסית../images/Emo3.gif

ואתה יכול להמשיך לומר שאין לך שום חלק במע' יחסים הומולסבית עד מחרתיים, אנחנו לא קונים את זה
אתה מצחיק, שאלו אותך מה השעה ואתה עונה שאתה שומע מוזיקה
איך רואים שהפוני-אימו שלך חסם לך את כל שדה הראיה וחשבת שזה 'מה עושה?'

Amir Noy

New member
תודה ../images/Emo140.gif

כה...הייתי בשוונג פשוט קראתי רק חצי שאלה
והפוני לי עדיין לא עובר את העין

אלאנקה

New member
אוף, איזה מציפנים../images/Emo178.gif

= קצת בכללי = שם :
פירסינג : הליקס קעקועים :
גובה : לא יודעת..נמוך... אבל גבהתי
!! מידת נעליים : 37 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 5|אזהרה| בת כמה את נראית : 15.. משקפיים ? יש, אבל לא לובשת.. גשר ?
עבר פלילי :
שפות :עיברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? לא יודעת = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : דמות מספר זה נחשב?
את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג : כן
את/ה אוהבת רכבות הרים :
את/ה הייתם בחו"ל :
= בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי להרוג אנשים :
עישון אצל בני עשרה :
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :
אי פעם בכית על בן :
אי פעם שיקרת : יאפ:$ אי פעם נעצרת : כן
= כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0 נשבר לך הלב :1 שברת לבבות : 1 השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית : מי סופר?
= דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לא יודעת
ממתק : שוקולד וביסלי
סרט מצויר : מלך האריות
קורנפלקס : כריות נחשב? מסטיק : מנטה צבע : אפור
יום בשבוע : חמישי. היום הכי לא מועדף : ראשון:/ תכשיט : צמיד/עגיל חורף\קיץ : חורף
!! בחדר : המיטה שלי
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני:| ראה אותך בוכה : חברה שלי.. הלכת איתו לסרט : חברה.. צעק עליך : אח שלי
שלח לך מכתב :לא זוכרת:X = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?
אהבה ממבט ראשון ?
חיים שאחרי המוות ?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לאמא?XD הופעת בציבור בפיג'מה ? כן
בכית בסרט ?
היית על במה ?
חשבת שאת\ה הולך למות ?
נכשלת במקצוע ?
הורידו אותך כיתה ?
הקפיצו אותך כיתה ?
רצית להיות המין השני ? כשהייתי קטנה
.. דברים אהובים שיר אהוב :יש המון
אוכל אהוב :בשר
תוכנית אהובה : האופנוברים ממאדים
ספורט אהוב : ריצה תחביב : לקרוא,מחשב,מוזיקה,לצייר,לכתוב זמר / זמרת / להקה אהובים : יש הרבה
עיתון אהוב : לא יודעת
= וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:49 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת:0 איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אטריות
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? נופ רעש אחרון ששמעת ? MTV ריח האחרון שהרחת ? אטריות? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין, הוא על שקט כל הזמן
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אבא

למעלה