שאלוןן

danduuu

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo88.gifשאלוןן ../images/Emo9.gif

כי הפורום ממש ממש מת!! מה זה??
[זה היה בציניות למי שלא הבין
] וזה לקוח מאיזשהו פורום אין לי מושג מאיפה
אז אל תתקפו אותי אם יש שאלות מטומטמות XD = קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?

Shusho

New member
וואי באת לי בטוב עם השאלון הזה :)

אני מתה משעמום ואין לי מה לעשות = קצת בכללי = שם : מיכל שרון פירסינג : רק לובים כרגע קעקועים : קאםףעןויחקןםאועק98א3957ו6 גובה : 169 ס"מ מידת נעליים : 41 צבע שיער : חום אגוז נוטה לג'ינג'י O_O אחים/אחיות : אחות אחת בת כמה את נראית : לא יודעת, תגידו לי אתם משקפיים ? יש, לא מרכיבה גשר ? היה פעם
עבר פלילי : לא שפות : עברית אנגלית וספרדית שמספיקה כדי להבין כשמדברים עלי ואת כל הקטעים בנמלטים שהם מחליטים שהם מדברים ספרדית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אנערף, עיניים? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? חלקים מסויימים באופי = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן, אבל אי אפשר מה שאני רוצה כי אני מתגייסת עוד חודשיים את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
להרוג אנשים :
עישון אצל בני עשרה : אין בזה בעד ונגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : אם לא אני נוהגת מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : מספיק נשבר לך הלב : גם שברת לבבות : אחת יותר מדי השם שלך הופיע בעיתון : ח פעמיים התחרטת על דברים שעשית : שמונים אלף פעם = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ציצי ממתק : שוקולד? סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : רגיל כזה של תלמה מסטיק : אפרסק-מנגו :) צבע : סגול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : איזה משהו מוולווט חורף\קיץ : חורף דהה. בחדר : המיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : עידן ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : עידן צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : עידן (עוד מישהו שם לב לפאטרן?) = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? המון פעמים = וסתם = מה השעה עכשיו ? 11:09 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לישון קצת, ישנתי רע בלילה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? סנדוויץ' מלחם שיפון עם ממרח חציל בטעם כבד. וואי זה נשמע מה זה רע. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן, בכלל זה אני עונה על השאלון רעש אחרון ששמעת ? ערוץ 11 פתוח אצלי אז זה ריח האחרון שהרחת ? מישהו מסריח באוטובוס. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? תלוי מי מצלצל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ענבר

Shusho

New member
מה ../images/Emo12.gif חצילים זה השטן בהתגלמותו

הדרך היחידה פחות או יותר שאני מוכנה לאכול אותם זה כשהם מעוכים לחלוטין ולא דומים לעצמם אפילו בטעם.

Shusho

New member
יום אחד הם ישתלטו על העולם ויאכלו אותך מטוגנת

ואז תחשבי לעצמך, "מיכל באמת אמרה משהו על זה, חבל שלא הקשבתי"
.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifחצילים זה טעים! אבל רק מטוגנים../images/Emo99.gif

אני לא אוהבת סלט חצילים למשל

Super Alonit

New member
אני אוהבת בכל מצב../images/Emo3.gif

אני אוהבת אוכל בכללי, זה נפלא ממש

Prophet Of God

New member
אה אני מחבב שאלונים.

= קצת בכללי = שם :רועי שרמן פירסינג :בתיכנון קעקועים :כנל חחח גובה :מטר שבעים ושמונה בערך מידת נעליים :משתנה, אבל בנוכחיות זה בערך 43 צבע שיער :חום כהה אחים/אחיות :2 אחיות בת כמה את נראית : למה בנקבית? :< הכי גבוה שקיבלתי היה 25, אבל הרבה פשוט אומרים לי שאני נראה גדול יותר משקפיים ? יאפ :( גשר ? לא ברוך הש עבר פלילי : רשום או לא רשום? :פ שפות :עברית, אנגלית, מבין חלקים ביידיש ובערבית[של טריפולטאים] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הממ, לא יודע >< הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?משקפיים, חלק מהתכונות, רוע >< = האם... = את/ה דלוקה על מישהו :חח זה הרבה מעבר לדלוק... את/ה רוצה לגור במקום אחר :ממש לא. רק לטייל :) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא כלכך. את/ה רוצה עוד פירסינג :אני רוצה פירסינג בודד את/ה אוהבת רכבות הרים :מאוד את/ה הייתם בחו"ל :כה = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :תלוי בבני זוג, אם הם יכולים להסתדר עם זה ולהתמודד עם זה. להרוג אנשים :רק במידה והם מנסים לפגוע באחרים. עישון אצל בני עשרה :נגד עישון בכל מקרה. נסיעה במכונית אחרי ששתית :ממש נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :שיהיה להם בכיף מכפת לי = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :כה >< אי פעם בכית על בן :המ, כה, לא בקטע רומנטי אבל אי פעם שיקרת :בטח אי פעם נעצרת :חחחח כמה פעמים כמעט ו.. = כמה פעמים... = היית מאוהבת :אחת ויחידה ונוכחית, ברוך השם נשבר לך הלב :הממ, לא חושב. שברת לבבות :חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השם שלך הופיע בעיתון :הממ, נראלי שבערך פעמיים התחרטת על דברים שעשית :הרבה חח = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה, חופש ממתק : טוויקס! סרט מצויר :לוני טונס! קורנפלקס :כריות! מסטיק :די עם הסימני קריאה! צבע :כחולל יום בשבוע :שישי נראלי היום הכי לא מועדף : אין כרגע ספציפי תכשיט :צמידים ושרשראות חורף\קיץ :גם וגם בחדר :שלי. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני :p ראה אותך בוכה :חחח האופטימסטריסטית חחח בבדיקת הדמעה :p הלכת איתו לסרט :שירלי =) ברוך השם צעק עליך :אבאמא כנראה או אחותי שלח לך מכתב :הצבא = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא בדיוק. אהבה ממבט ראשון ?סוגשל חיים שאחרי המוות ?כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?חחח ממש לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?ברור. הופעת בציבור בפיג'מה ?כה בכית בסרט ?לא נראלי היית על במה ?כה חשבת שאת\ה הולך למות ?כה נכשלת במקצוע ?לא חושב, אבל יש מצב השנה זה ישתנה. הורידו אותך כיתה ?לא חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה ?לא :p רצית להיות המין השני ?ממש\ אבל ממש לא. :p דברים אהובים שיר אהוב :יש כלמיני אוכל אהוב :כל דבר אכיל בערך, בעיקר בשר ופירות. תוכנית אהובה :דברים מצחיקים ספורט אהוב :מכות חח, מוזיקה :p תחביב :מוזיקה זמר / זמרת / להקה אהובים :או , יש הרבה. עיתון אהוב :אין משו ספציפי = וסתם = מה השעה עכשיו ?11:14 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?גם וגם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?נראלי לאכול אבטיח איזה ארוחה אחרונה אכלת ?איזה חלק מסנדוויץ' שחבר נתן לי בבצפר תיכון או אוניברסיטה ? אנערף אתה משועמם/ת ?לא, מאותגר חיימית. רעש אחרון ששמעת ?כנסיית השכל, אני מאמין. ריח האחרון שהרחת ?הצחנה של החדר הסגור שלי לפני איוורור? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?I LIKE TO MOVE IT MOVE IT YOU LIKE TO.....MOVE IT! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?שירלי...ברוך השם מה כבר נגמר? היה חביב.

Super Alonit

New member
האאא גם אני רוצה רינגטון כזה!../images/Emo99.gif

מדגסקר
ואיזה פירסינג אתה רוצה לעשות? ~סקרנית~ :]

The Cat Woman

New member
מהאתר של הרשת הסלולרית שלך...

רק צריך לבדוק אם הצלצול תואם לסוג הפלאפון (מבחינת פולי)

BlackCandle

New member
עונה

= קצת בכללי = שם : ואל פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 167 מידת נעליים : 40, נראה לי צבע שיער : נע בין בלונד לג'ינג'י אחים/אחיות : אחות גדולה בת כמה את נראית : אני יודעת? 16-15?
משקפיים ? שמש
גשר ? אין עבר פלילי : קנס על חציה במקום שאין בו מעבר חציה. שפות : עברית, רוסית, אנגלית, נמנמ וכו'... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?אין הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אני שמנה -_- = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : אולי לעבור עיר... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים : מאוד את/ה הייתם בחו"ל :נמ... בערך = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא להרוג אנשים : תלוי, בד"כ כן עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : מאוד מאוד נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן, הרבה אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : ברור נשבר לך הלב : יותר מידי שברת לבבות : אולי השם שלך הופיע בעיתון : תאמת, הבלוג שלי הופיע נראה לי במעריב לנוער או ראש אחד
התחרטת על דברים שעשית : no regrets = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : FUCk ממתק : שוקולד סרט מצויר : סאות' פארק קורנפלקס : כריות מסטיק : בזוקה צבע : שחור יום בשבוע : חמישי/שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : שרשרת פנטרגם חורף\קיץ : חורף בחדר : מחשב, מיטה, גיטרה. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : בני ראה אותך בוכה : בני,נראה לי הלכת איתו לסרט : - צעק עליך : אמא שלח לך מכתב :- = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא נראה לי, אבל היה לי סיוט כזה :-S בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?כן הקפיצו אותך כיתה ?לא -_- רצית להיות המין השני ? לפעמים, אני חושבת על זה
דברים אהובים שיר אהוב :lamb of god - the subtle art of murder and persuasion אוכל אהוב :בשר, בשר והרבה בשר תוכנית אהובה :סאות' פארק, רובוט צ'יקן, פמלי גיי. ספורט אהוב :אופניים תחביב : מאגיה/מיסטיקה, כתיבה, נגינה, מחשב, ציור, זיוני מוחAKA פילוסופיה.. וכו' זמר / זמרת / להקה אהובים :נכון לעכשיו lamb of god עיתון אהוב :אין = וסתם = מה השעה עכשיו ? 11:41 תפוח או בננה ? בננה כמובן כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אסבול עוד 5-4 שעות של שיעמום במקום המסריח הזה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בוקר, אקטימל תיכון או אוניברסיטה ? 0ם יש בחירה בין השניים? אתה משועמם/ת ? הו! הוהוהו! ועוד איך
רעש אחרון ששמעת ? פקס ריח האחרון שהרחת ?קפה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין משהו מיוחד, הוא חדש ובתול. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?נמנמ..:-\ אלעד ושקסי. תמונה: כי בא לי להוסיף תמונה.. בסדר??! זהו, תודה שהעברת לי את הזמן יום טוב

Itay Simons

New member
ארג, נו טוב..

= קצת בכללי = שם : איתי. פירסינג : יש. קעקועים : אין. גובה : 1.76 מידת נעליים : 45? צבע שיער : לא סגור על זה..משו שמתיימר להיות בלונדיני.
אחים/אחיות : אח. בת כמה את נראית : אחרי צבא. משקפיים ? יש. גשר ? לא. עבר פלילי : לא. שפות : ערבית, אנגלית, קצת ערבית ומבין קצת פורטוגזית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? את העיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הכל בערך. P: . = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : נראה לי שכבר לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כרגע לא
הוא עושה מספיק צרות, הממזר. :X את/ה אוהבת רכבות הרים : לא זוכר האמת.
את/ה הייתם בחו"ל : יאפ. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא יודע, זה תלוי. :X להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה : נגד. אבל שיעשו מה בראש שלכם.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : יאפ. אי פעם בכית על בן : לא. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : נופ. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא יודע..אני חושב ש2..אבל לא בטוח.. נשבר לך הלב : פעמיים שברת לבבות : לא יודע אם זה היה כזה רציני, אבל פעמיים \= השם שלך הופיע בעיתון : פעם במעריב לילדים כשהייתי קטן...כתבתי חמשיר.
התחרטת על דברים שעשית : מספיק.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : רציתם שנכתוב אהבה, אה?! אז לא! תפוח! דפקתי את המערכת.
ממתק : שוקולד.
סרט מצויר : מלך האריות.
קורנפלקס : קלוגס.^^ מסטיק : "עלמה"- הפסיקו לייצר אותו מזמן.
אז כרגע שיהיה סתם מסטיק תפוח או משו.. צבע : לבן. יום בשבוע : חמישי. היום הכי לא מועדף : מממ ראשון.. תכשיט : שרשרת זה מגניב. :) חורף\קיץ : אמממ לא יודע. נראה לי שקיץ. בחדר : מיטה.
זה בערך כל מה שיש לי שם
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אחי- החלפנו בחדרים ביום שישי.
ראה אותך בוכה : לא זוכר...לא נראה לי שמישהו ראה. הלכת איתו לסרט : מממ חברים. צעק עליך : אמא. :X שלח לך מכתב : צה"ל.
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אמממ חתול שחור וסולם וכאלה.. אהבה ממבט ראשון ? לא. חיים שאחרי המוות ? לא יודע.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא אבל זה סתם מצחיק אותי.
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לא שזכור לי.
הופעת בציבור בפיג'מה ? לא.. בכית בסרט ? ירדה לי דמעה ב"בופור".. היית על במה ? מסיבת סיום יסודי נחשב? XD חשבת שאת\ה הולך למות ? יאפ לפני כמה זמן. :X נכשלת במקצוע ? בתעודה? לא. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? חחח גאד לא! דברים אהובים שיר אהוב : יש הרבה...עזבו'תי.
אוכל אהוב : עירקי. ^^ תוכנית אהובה : "אחים ואחיות" (ג'ים, שב בשקט
). ספורט אהוב : הליכה.
תחביב : ציור. זמר / זמרת / להקה אהובים : נייטוויש.
עיתון אהוב : בלייזר.
= וסתם = מה השעה עכשיו ? 11:58 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להוציא את השירשור ההוא מנעיצה. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ערב אתמול- פסטה בת זונה שהכנתי . :) תיכון או אוניברסיטה ? תיכון.
אתה משועמם/ת ? לגמרי. רעש אחרון ששמעת ? אמא מנסה להעיר אותי
זה לא עבד אז שוב לא הלכתי לבצפר.
ריח האחרון שהרחת ? אלכוהול (חיטוי, מה
) איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? נימו.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אנשים שאני אוהב, יש הרבה כאלה, אני לא אתחיל לספור.

למעלה