../images/Emo124.gif../images/Emo53.gif

שתי שאלות : א. נכנסתי לתיקיית COOKIES כדי למחוק את תכולתה . בין הקבצים שהיו שם נמצא INDEX.DAT המחשב מודיע לי שאי אפשרות למחוק והגישה נדחת . מה זאת אומרת ? מה זה בדיוק הקובץ הזה ? ב. בתיקייה TEMP נמצא ISDEL.EXE כשניסיתי למחוק את תכולת התיקיה קבלתי הודעה שזו תוכנית ואם אמחק אותה לא אוכל להפעילה מחדש או לערוך מסמכים.......... ( משהו כזה) . מה זו התוכנית הזו ? איך הגיעה לשם ? ועוד שאלה : האם כדי למחוק את התוכנה DEKNOP האם מספיק שאכנס דרך התחל , סייר , פרוגרמפייל לסמן את התיקייה ולמחוק אותה ? או שיש דרך אחרת ? לא לצחוק על השאלות .......
ריקי

שלומי

New member
תשובות...

1.את קובץ האינדקס אי אפשר למחוק! בקובץ הדאטה הזה נרשמים כל האתרים והדפים בהם ביקרת וצפית. יש אפשרות "לראות" את הקובץ ולראות מהם האתרים ההם... (אני לא אסביר איך כי זה עלול להביא לקריסת הדפדפן סופית!!!) קרה לי שנתבקשתי (בזמן טיפול במחשבים), למחוק את המידע הרגיש הזה...
2.כלמה שיש בתיקיית temp, אפשר למחוק גם אם את מקבלת את ההודעה הזאת! לפעמים לא תוכלי למחוק קבצים הנמצאים בשימוש באותו הרגע. 3.מה את רצה למחוק את התוכנה? לא טובה? את מוחקת אך ורק בצורות הבאות: 1.דרך הוספה והסרת תוכניות! 2.בפרוגרם פיילז בתיקיית התוכנה יש בדרך כלל קובץ הרצה (exe) להסרת התוכנה! אסור למחוק בדרכים אחרות!!!

שלומי ידידי ורעי ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תודה על תשובתיך . הדכנופ שמותכנת במחשב היא הגרסה הישנה שקבלנו בזמנו מאלישע . מידי פעם היא "משתלטת" לי על המסך הראשי של המחשב ואז אני מתבקשת להגדיר אותה מחדש . כאילו "תקף" אותה וירוס ?! אחרי שאמחק אותה אעלה מהאתר שלך ( הוא כבר לא מחסן ....הוא מפעל ..חיים) את הדכנופ העדקנית יותר . אז להכנס להסרת תוכנות ומם מה למחוק ? את כל מה שקשור בתוכנה ?

שלומי מחקתי אבל ראיתי שבפוגרםס פייל

נשאר קובץ זיפ של דכנופ . למחוק גם אותו מהפייל (קיצור המילה....) ריקי

אוי ואבוי .........רק עכשיו שמתי לב

לשגיאות הכתיב שלי. בושה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב שזו לא מחברת של תלמיד........ ריקי

למעלה