I'm Back

QueIronia

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo42.gifI'm Back../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

היה מדהים
ומלא מלא מלא Get Right
לא נרגעו מהשיר הזה (6 פעמים ב- 10 דקות באחד הערבים
) פירוט מלא מחר

QueIronia

New member
../images/Emo42.gifעלילותיי באיה נאפה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

הגענו ביום שישי בלילה לקפריסין וישר הלכנו לישון, כי במבט ראשון בלילה היה די לא נעים... קמנו בבוקר והתחלנו להסתובב בעיר. זה מקום ממש קטן שמכסים בחצי שעה. הבעיה היא שהחום שם מטורף. הטמפרטורה עצמה לא נוראה, בערך כמו בארץ, אבל הלחות מטורפת: 90-95% לחות
ביחד, זה שילוב קטלני. לזה מתכוונים כשאומרים "למות מחום"
הלכנו לבריכה. כל התיירות שם כמעט (אבל לא הישראליות) משתזפות טופלס. הבעיה היא שגם לכולן כמעט יש כרס
והבריטיות מכוערות
לא סתם אומרים שהישראליות הכי יפות, זה נכון
והתיירות שנראות טוב יודעות את זה ולא מראות את עצמן לכולן...
מה שהכי מצחיק זה שבכל מקום מנסים לדחוף לך פליירים למועדוני חשפנות כשאת אותו דבר אתה יכול לראות ב- 100 ש"ח פחות בים... בערב יצאנו להסתובב ב- Square שזה מרכז הבילויים באיה נאפה. מ-ט-ו-ר-ף. המקום מהמם, מלא בברים (שפתוחים עד 1:30) ומועדונים (שפתוחים מ- 1:30...). כמעט לכל המועדונים אפשר להשיג חינמים, חוץ משניים (שלא רק שהם לא נותנים חינמים דרך הברים, אלא גם עולים 70-100 ש"ח
). כמו שכתבתי, בכל מקום שם משמיעים את Get Right. הם פשוט קרועים על השיר הזה בצורה מטורפת. בערב השלישי או הרביעי שם, יגאל ואני הלכנו בסקוור ושמענו את GR ב- 10 דקות מ- 6 פאבים שונים
מדהים
זה כבר ממש לא צירוף מקרים. חוץ מ- GR, הם אוהבים את 50 סנט (הרבה שירים, אף שיר ספציפי...) ואמינם (כנ"ל) ודי מחבבים את It's Like That
ואת Galvanize|זוועה|
... חוץ מזה המוסיקה שלהם תקועה בשנות ה- 80
... המשך אח"כ (זזתי
)

QueIronia

New member
המשך ../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

באחד הימים הלכנו באחד הרחובות ופתאום עבר
לידנו עם Ain't It Funny
בפול ווליום
יום אחרי באחת החנויות שמענו את Carino (ואח"כ הסתבר שהם בעצם נגנו את JLo...) ויומיים אח"כ היה את Waiting For Tonight באחד הברים ב- Square. בבירכה השמיעו איזה רמיקס מעפן של Get Right ולפניו את Crazy In Love של ביונסה (הם נגנו אותו המון, אבל פחות מ- GR
). חוץ מזה, ראיתי גם שני מחזיקי מפתחות עם תמונות של ג'ני ופוסטר אחד... היה מדהים. שווה ביותר
ומי שאומר לכם שאיה נאפה = אילת טועה ובגדול
הדבר היחיד שדומה זה החום... הסקוור הוא אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי. לא נראה לי שיש כזה דבר בעולם... ללא ספק, שבוע מעולה שעבר מהר מדי
באחת מחנויות הדיסקים מכרו שם את ה- CD+DVD של Rebirth ב- 150 ש"ח
(דיסק ממוצע עולה שם 130-140 ש"ח) ועותק מזוייף של Rebirth ב- 80 ש"ח. בכל חנות מוזיקה מוכרים גם מזוייפים וגם מקוריים
אם יש לכם הזדמנות - תסעו
תאמינו לי שלא תצטערו. זו חוויה ענקית

QueIronia

New member
ומשהו ששכחתי - ראיתי

בדיוטי פרי הקפריסאי את המגזין ELLE שג'ניפר הצטלמה בשבילו אצל ג'יל בן-סימון (כן, אותו אחד מדוגמנית העל הבאה של אמריקה...) עם השיער המתולתל שאני לא אהבתי...

NoWords

New member
היי ארז! ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

וולקאם באק!!!
גם אחי שהיה שם לא מזמן סיפר שהברים פתוחים עד השעת פתיחה של המועדונים וזה רעיון נחמד לא? קודם משתכרים, אח''כ הולכים לרקוד עד הבוקר
בכל מקרה, נכנסתם למועדונים וכל זה?
ובאסה על הלחות
הייתי מתה שם. שונאת לחות!

QueIronia

New member
היה מועדון אחד שלא הכניסו אותנו

*אהמ*אנטישמים*אהמ* אבל הלכנו פעמיים למועדונים ובעיקר ברים (אנחנו לא כ"כ אנשים שרוקדים...) אני אבל בעיקר נהניתי מכל הכיף שהיה בלא לעשות כלום ולא לחשוב וסתם להתבטל

למעלה