שאלון

ALiCiA SpInNeT

New member
קקה. רוצה גם!

שם: ליאור. גיל: 17 וקצת. ישוב: תל אביב סיטי. העאא. תחביבים: ק-קקק עובדה מעניינת: ביצה היא הנוזל היחיד שמתקשה כשמחממים אותו! מרתק. אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אף אחד?:{ יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה, קלידים:X כלי שנמצא בבית: שניהם^ וחלילים למיניהם:X בטח גם מפוחית ותוף מרים וכאלה. מוזיקה מועדפת: כל דבר יפה. להקות מועדפות: גריןדיי, אואזיס, RHCP, REM, קווין, (היהודים)(עזבואותי), רדיוהד, גאנזנרוזס!!! ועוד כל מיני פה ושם. שיר שמתנגן: Streets Of London של מישהו אחד:| תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): |פתק לבן|

epitaph

New member
Streets of London

שיר מעולה, הביצוע המקורי הוא של Ralph McTell אבל אולי אני טועה בקטע הזה. יש גם קאבר של הסקס פיסטולס וקאבר שהפך ללהיט של שייניד אוקונור (ומשום מה הרבה בטוחים שזה שיר מקורי שלה).

psychoit

New member
היי..

שם:רוני. גיל: עוד חודש 16. ישוב: ראש העין. תחביבים:מוזיקה,הצגות,סרטים,טבע. עובדה מעניינת: אני כותבת שירים. אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אמממ...אני לא ממש מכירה. יודע\ת לנגן על (אם יש): לא יודעת לנגן על שום כלי למרות שלמדית 3 שנים פסנתר. לא ייצא מזה כלום ואני לא זוכרת כלום. כלי שנמצא בבית: פסנתר,אורגן. מוזיקה מועדפת: בגדול רוק. כרגע אני שומעת גראנג' והארד רוק אבל אני פתוחה להרבה ז'אנרים אחרים ברוק וסגנונות אחרים מחוץ לרוק. להקות מועדפות: רד הוט צ'ילי פפרז,גאנס אנד רוזס,אליס אין צ'יינס, פרל ג'אם,הדורס,נירוונה,לד זפלין,אירוסמית',הרולינג סטונס. שיר שמתנגן: עכשיו? אני לא שומעת מוזיקה. תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): שמתי כבר תמונה שלי. אין לי כוח שוב!

Rusty Cage

New member
ממממ

שם: טליה גיל: 16 עוד חודש ישוב: רעננה תחביבים: מוזיקה, גיטרה, לישון, לישון ולישון
עובדה מעניינת: בל החתול המסטול השמיין אוכלת עכשיו טונה וטעים לה
אנשים שאת\ה מכיר בפורום: לא מכירה. פגשתי פעם אחת את עופר וינאי אם זה נחשב
יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה...און אנד אוף כזה...לא מוכשרת במיוחד כלי שנמצא בבית: קלאסית מוזיקה מועדפת: רוק (גראנג', פסיכודלי, פאנק, מטאל, פרוג וכו' וכו'), ראפ להקות מועדפות: פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס, פיית' נו מור, דה דורס, הנדריקס. שיר שמתנגן: כלום, אמא'לה לא מרשה לשמוע ליד הסלון
תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): אין

Tommy The Cat

New member
אוקיי...

שם:ברק גיל:16 ישוב:גבעת אבני...שכחו מזה
תחביבים:אממ... מוזיקה מוזיקה מוזיקה, גיטרות, בס, להגיד "נממ" עובדה מעניינת:ska sucks אנשים שאת\ה מכיר בפורום:שירן, אותך![עופר], וינאי...נראה לי יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה בס:] גיטרה קלאסית, קצת על פסנתר כלי שנמצא בבית: קלאסית+בס מוזיקה מועדפת:רוק כבד, האבי מטאל, אלטרנטיב, הארדקור מטאל [קצת],פרוגרסיב רוק, ועוד כל מיני להקות מועדפות:מיוז, סקורפיונס, גרין דיי, וולוט ריבולבר, רדיוהד, קולדפליי, אופת', א פרפקט סירקל, פרל ג'אם, נירוונה, קאונטינג קרואוז...ועוד שיר שמתנגן:Muse - Ruled By Secrecy תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):תסתפקו באחת בלי הרבה פנים, ועם רגל

Tommy The Cat

New member
אה כן...

שכחתי בלהקות: רייג' אגיינסט דה משין, פינק פלויד, לד זפלין, גאנז, וכל הלהקות רוק הישנות והטובות האלה

slallum

New member
גמני גמני P:

שם: עופר גיל: 17 ישוב: מזכרת בתיה (ליד רחובות) תחביבים: מממ.. שירן
, אוכל, לישון, מחשבים, ו.. זהו
עובדה מעניינת: אני לא ליקקתי את המרפק ברגע ששמעתי את המשפט ש"אף אחד לא יכול ללקק את המרפק, 90% מהאנשים ששומעים את המשפט מנסים ללקק את המרפק" אנשים שאת\ה מכיר בפורום: שירן
אידסס (fry), ו.. זהו?
יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה כלי שנמצא בבית: גיטרה חשמלית של Dean
מוזיקה מועדפת: פרוג רוק\מטאל, האבי מטאל, פאוור מטאל. להקות מועדפות: Dream Theater, Yes, Rainbow, ועוד הרבה =] שיר שמתנגן: Orphaned Land - Ornaments of Gold ואנל'א מוצא את התמונה של הגיטרה שלי, חבל :S

YDarkWolf

New member
הא!

שם: ישי שור גיל: עוד מעט 15. ישוב: מעלה אדומים תחביבים: לקרוא (ספרים ושירים), לשמוע הרבה מוסיקה, לנגן, לאכול, לטייל. עובדה מעניינת: אני דתי (-: (ואני לא סתם כזה...) אנשים שאת\ה מכיר בפורום: אישית? אף אחד. יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה, ובקרוב גם כינור. כלי שנמצא בבית: שתי גיטרות אקוסטיות, חלילית. בקרוב גם גיטרה חשמלית (וכינור). מוזיקה מועדפת: רוק, מוסיקה אירית, בלוז, פיוז'ן. יש יותר מדי בתוך כל זה. להקות מועדפות: כל מה שמתקשר לפרוג רוק, האבי/פאוור מטאל, הארד רוק ורוק קלאסי. סגנונות שונים. שיר שמתנגן: Yes - Close To The Edge תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): אין לי כרגע... מצטער... הא!

Sum41xGiRL

New member
אתה בחור מגניב

מי היה מאמין שיש דתים ששומעים מוזיקה סבבית ולא מזרחית? נכון שאתה שומע גם בד רליג'ן? זה עוד יותר בנזונה.. יעני גם דתי וגם שומע להקה נגד הנצרות, אתה גבר, דארקוולף

rainbow 1974

New member
../images/Emo13.gif

שם:חן גיל:16 ישוב:קרית ים תחביבים:מוזיקה, ספרים, לישון עובדה מעניינת:יש לי משיכה בלתי מוסברת לירכיים
אנשים שאת\ה מכיר בפורום:לא מכירה... יודע\ת לנגן על (אם יש):בתהליכי למידה על גיטרה. כלי שנמצא בבית:גיטרה אקוסטית מוזיקה מועדפת:גראנג' בעיקר, רוק, קצת מטאל.. להקות מועדפות:אוקיי..:אודיוסלייב, סאונדגרדן, סטון טמפל פיילוטס, אליס אין צ'יינס, פרל ג'אם, נירוונה(קצת), וולווט ריבולבר, טמפל אוף דה דוג, גאנז אנד רוזס, רמשטיין, דה דורס, אליאן אנט פארם, סטריופוניקס, אינטרפול, ספייסהוג, פיול,קווין, קווינס אוף דה סטון אייג', סילברצ'ייר, ווייט סטרייפס ונראה לי שזהו.. שיר שמתנגן:velvet revolver-slither תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך):לא רוצה

Pipe Dreamer

New member
הממ, נגיד שגם אני?

אני די חדש פה, אבל ממש חדש פה. קורא כאן די הרבה אבל הגבתי אולי פעמיים בכל החיים. אז שם: גיל גיל: 16 וחצי ישוב: כפר סבא תחביבים: מוזיקה, נגינה,מסנג'ר, ספורט, טלוויזיה, חברים עובדה מעניינת: נהה. החיים שלי משעממים אנשים שאת\ה מכיר בפורום: - יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה בצורה רצינית יחסית, תופים, באס, קלידים וקאזו בצורה חובבנית ביותר כלי שנמצא בבית: גיטרה חשמלית פנדר סטראט מקסיקנית, קלאסית פשוטה של מונטנה, אורגנית ישנה של ימאהה, קאזו. מוזיקה מועדפת: הגדרות סגנוניות זה לא הצד החזק שלי להקות מועדפות: דרים ת'יאטר, פינק פלויד, מיוז, גאנז, לד זפלין, דייר סטרייטס, גארי מור, ג'ו סטריאני, קולדפליי שיר שמתנגן: Dream Theater - The Great Debate תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): איכות לא משהו, אבל זה מה שיש

slallum

New member
אה אתה מפורום דרים =]

אני זוכר אותך איכשהו
תתחיל לכתוב קצת יותר
ומה זה קאזו?

Pipe Dreamer

New member
פורום דרים? :S

אממ, אתה טועה אני חושב. אולי פורום מיוז התכוונת. בחיים לא הייתי בפורום דרים (יש פורום לדרים?!) וזה קאזו

epitaph

New member
כלי נגינה חמוד...

כלי נשיפה שכל מה שאתה עושה זה לנשוף לתוכו כאילו את מדבר, נמצא בערך בכל חנות נגינה באיזה 20 שקל. אולי ראית את זה פעם בחבובות, גם פראנק זאפה היה משתמש בזה, אפילו יש לו איזה סולו של איזה שלוש דקות על קאזו, שפיץ הבן אדם.

Caraya

New member
טוב

גיל: 16 ישוב: ראשל"צ תחביבים: מוזיקה (זה מספיק, לא? אבל גם כדורעף). יודע לנגן על: גיטרה, כמו כולם. כלי שנמצא בבית: גיטרה קלאסית של Arambel, גיטרה אקוסטית של Power Beat ועוד 2 חשמליות: Caraya ו-Paka Challenger. מוזיקה מועדפת: הארד רוק\הייר רוק. להקות מועדפות: גאנז נ'רוזס, סקורפיונס, אייסי\דיסי, ואן היילן, דיפ פרפל... יש הרבה.

fire witch

New member
ועכשיו אני

שם : נטע גיל : 22 ( מי אמר מתקרבת ל23 ולא חטף הפוכה ?) יישוב : חור קצת יותר גדול בדרום תחביבים : דפיקה על מסכי מחשב עובדה מעניינת : עטלף שיוצא ממערה תמיד ייצא מצד ימין אנשים שאני מכירה בפורום : Epitaph יודעת לנגן על : מתופפת על מסכי מחשב נחשב ? כלי שנמצא בבית : מסך מחשב 17 אינץ' מאק מוזיקה מועדפת : פרוג , ישראלית עתיקה , רוק ( כאילו זה די מתבקש ) להקות מועדפות : קינג קרימזון , קאמל , ודגג,קרוון , דיפ פרפל , קינקס , ג'נטל ג'ייאנט , סיימון וגרפונקל , קיס ,ריינבו , באד קומפני , נוער שוליים יש עוד מלא , אתם לא באמת תקראו עד הסוף כי זה לא יגמר שיר שמתנגן : ליידי פנטזי של קאמל תמונה של כלי הנגינה : אתם לא באמת רוצים לראות תמונה של המסך הסדוק שלי

למעלה