שאלון

slallum

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

יותר מדי חדשים בפורום, הגיע הזמן לשאלון הכרות קטן, לא?
שם: גיל: ישוב: תחביבים: עובדה מעניינת: אנשים שאת\ה מכיר בפורום: יודע\ת לנגן על (אם יש): כלי שנמצא בבית: מוזיקה מועדפת: להקות מועדפות: שיר שמתנגן: תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך
):

NiKi†a

New member
כותרת.

שם: שירן גיל: 17 ישוב: עין שריד [אל תשאלו
] תחביבים: עובדה מעניינת: אני אוכלת איטריות P: אנשים שאת\ה מכיר בפורום: עופר
, ינאי, ברקי.. יודע\ת לנגן על (אם יש):ממ חלקית, גיטרה קלאסית. כלי שנמצא בבית: קלאסית. מוזיקה מועדפת: מטאל, רוק, אלטרנטיבי. להקות מועדפות: דרים ת'יאטר, מיוז, פלאסיבו, מגהדת', פיין פור סילוויישן, צ'ילדרן, סאבטאג'. שיר שמתנגן: Freedom Call - hero nation תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): אין לי כח.

Hangman Jury 87

New member
שיהיה

שם: אלדד גיל: 18 ישוב: נתניה תחביבים: מוזיקה, סרטים, אירוסמית' ועוד. . . עובדה מעניינת: אכלתי חזיר ביום כיפור, חחח סתם לא יודע אנשים שאת\ה מכיר בפורום: חוץ מ- AeroTom ו- Saintjohn שכותבים לפעמים לא מכיר אף אחד. יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה כלי שנמצא בבית: מוזיקה מועדפת: רוק, רוק בריטי, אירי... ומה שבא
להקות מועדפות: אירוסמית'. שיר שמתנגן: Gorillaz- Dare תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): נמצא בשירשור הזה: (איפשהוא
) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=258&msgid=60230859

אני אוהבת את האלבומים הישנים שלהם

אתת החדש לא אהבתי הכי אהבתי את fungus amongus ואת S.C.I.E.N.C.E גם Make yourself טוב יש שם את the warmth שזה אחד השירים הכי יפים שייש. :(

Hangman Jury 87

New member
לדעתי האלבום החדש שלהם

הוא הכי טוב שלהם, אלבום פשוט חזק. אבל כמובן זה הכול עניין של העדפות אישית.

נרג

שם: ניקול גיל: 19 וחצי ישוב: לא רוצה לומר תחביבים: מוזיקה, סרטים, הומלסים, נעלי אולסטר (יש לי כבר 10 זוגות!) וכן זה תחביב זו קנייה אובססיבית. אמממ מחשב, ספרים, בע"ח. עובדה מעניינת: אני נמוכה, מאוד ואנשים כל הזמן חושבים שאני בת 14, לאחרונה לא רצו להכניס אותי למועדון כי חשבו שייש לי תעודת זהות מזויפת, אך העניין הסתדר בסוף כשידידים שלי שכנעו את המאבטח שאני באמת בת 19 :| אנשים שאת\ה מכיר בפורום: Epitaph כי הוא אח של ידיד שלי יודע\ת לנגן על (אם יש): פסנתר (למדתי מגיל 6 ככה) וגיטרה (רק שזה לא ממש נקרא לנגן חחח) כלי שנמצא בבית: פסנתר וגיטרה ויש גם אורגנית יאמהה עלובה כזאת וחלילית. מוזיקה מועדפת: רוק וג'ז, אין ז'אנר מועדף, תמיד יש לי מצבי רוח משתנים וחשק למשהו אחר. אבל רוב הזמן אני שומעת שנות ה-70 ו90 להקות מועדפות: סאונדגארדן, קאמל, פיית נו מור, לד זפלין, פינק פלויד, פרל ג'אם, אליס בשלשלאות, סקרימינג טריז, טול, דיפ פרפל, הסיטבלטס ועוד שיר שמתנגן: Nightmare Before Christmas - What's This

Hard to say

New member
...

שם: נבו גיל: 14 וחצי ישוב: חסוי
תחביבים: ממ.. בניית אתרים, בניית דגמים, עשיית סרטים, כתיבת סרטים עובדה מעניינת: אני שונא עכבישים
אנשים שאת\ה מכיר בפורום: מממ לא ממש מכיר אבל יש כמה מפורום אביב גפן יודע\ת לנגן על (אם יש): פעם למדתי על גיטרה אבל ברוב טיפשותי לא ממש השקעתי ועד היום אני מצטער! אבל אני יודע לנגן על חלילית
כלי שנמצא בבית: חלילית וגיטרה. מוזיקה מועדפת: רוק ף-פ להקות מועדפות: GNR, THE USED, KING CRIMSON ועוד שיר שמתנגן: עכשיו? כלום

oasisssss

New member
ץ

שם: אלה גיל: 15 ישוב: ת"א תחביבים: אומנות, מוזיקה, קריאה... עובדה מעניינת: אמממ.... אנשים שאת\ה מכיר בפורום: לא אישית יודע\ת לנגן על (אם יש): גיטרה, פעם גם ניגנתי על צ'לו וכינור כלי שנמצא בבית: 3 גיטרות ומגבר מוזיקה מועדפת: פאנק, הארדקור, פוסט-פאנק, בריטפופ. להקות מועדפות: ואי...פול, רק הממש ממש טחונות: Oasis Stone Roses The Clash Wire The Jam The Velvet Underground The Stooges Television Suede Ramones Pulp Peter and the test tube babies Joy Division Jeff Buckley Interpol GBH Exploited Discharge Descendents Dead Kennedys David Bowie Cock Sparrer Circle Jerks Buzzcocks Blur Bloc Party bad religion Black Flag Adicts ויש עוד כ"כ הרבה
שיר שמתנגן: אין

AeroTom

New member
עונה -

שם: תומר גיל: 23 ממש בקרוב ישוב: גבעת שמואל תחביבים: מוזיקה, סרטים, ספורט, ספרים, חברים, אירוסמית'... עובדה מעניינת: Dual-Disc זה חרא? אנשים שאת\ה מכיר בפורום: Saintjohn, Hangman Jury 87, AeroSlash יודע\ת לנגן על (אם יש): משתעשע באופן חובבני לגמרי על מפוחית בלוז-קלאסית של Hohner כלי שנמצא בבית: My Harmonica-Penny & My Mini-Aerosmith-Harmonica - Dorry מוזיקה מועדפת: רוק, רוק-בלוז להקות מועדפות: Aerosmith Led Zeppelin The Black Crowes The Doors The Yardbirds And More... שיר שמתנגן: Led Zeppelin - Bring It On Home (From HTWWW תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): יש תמונה של צפרדע מ-Toys R Us מנגנת בכלי הנגינה שלי-פני המפוחית...

Vdrums

New member
למה אתה לא עונה? אתה לא פטור!

שם: תומר גיל: 26 אוטוטו ישוב: לוס אנג'לס תחביבים: לנגן, לישון, לאכול, לנגן עובדה מעניינת: התחלתי לנגן בגיל 20 אנשים שאת\ה מכיר בפורום: לא מכיר מחוץ למחשב יודע\ת לנגן על (אם יש): תופים כלי שנמצא בבית: תופים וגיטרות של חבר שלי. מוזיקה מועדפת: רוק, קצת ג'אז ופיוז'ן, ישראלי להקות מועדפות: רד הוט, פוליס, הנדריקס, זפלין, פינק פלויד, דיפ פרפל, אואזיס, רייג' אגיינסט דה משין, גאנז, מטאליקה, דייר סטרייטס, דורס ועוד ועוד. שיר שמתנגן: כלום יש לי ציפצופים באוזן מההופעה תמונה שלך (או של הכלי נגינה שלך אם בא לך ו\או יש לך): בבקשה.

epitaph

New member
לא עשינו את זה כבר פעם?

שם: עדי גיל: 21 יישוב: חור בפריפריה הדרומית תחביבים: מוזיקה, מחשבים, טניס וכדורסל. עובדה מעניינת: נדלג מכיר מהפורום: את ניקול, ידידה של אחי. יודע לנגן על: באס ברמה מאוד חובבנית, מפוחית שהשימוש העיקרי שלה זה לקרוא לכלב ועל העצבים של ההורים שלי אני וירטואוז. כלי שנמצא בבית: באס של S101 יחד עם מגבר באס של 60 וואט. מפוחית בלוז פשוטה של הונר (אחלה של דבר בצבא), ויש גם גיטרה קלאסית של אדמירה שאחי עושה בא שימוש יותר טוב ממה שאני אי פעם עשיתי בה. מוזיקה מועדפת: פרוג, ג'אז, פיוז'ן, בלוז, פסיכודליה, פולק, מטאל, פופ של פעם. (וגם את השילובים של כולם) להקות מועדפות: קינג קרימזון, קאמל, טראפיק, סופט מאשין, אטומיק רוסטר, לד זפלין, דיפ פרפל, יס, קראוון...וזה ממשיך וממשיך... שיר שמתנגן כרגע: כלום כרגע...

epitaph

New member
אה כן...

במוזיקה מועדפת אני אוסיף גם פ'אנק ומוזיקת עולם...

למעלה