סוף סוף תגובה חיובית תודה
A apchi 15 New member 28/11/05 #235 איזה יפה... איזה בגדים יפים ואיזה גיטרה...אבל גם יל יש..!!ואתה גם בעצמך יפה..!!!
S Sweet Clementine New member 28/11/05 #196 גם לי יש קצת SHOW OFF ../images/Emo13.gif שני המחוכים שלי הגיעו סוף סוף, אז הנה הם, בהצגת בכורה... המחוך של הלו קיטי (צילמתי אותו עלי..)
גם לי יש קצת SHOW OFF ../images/Emo13.gif שני המחוכים שלי הגיעו סוף סוף, אז הנה הם, בהצגת בכורה... המחוך של הלו קיטי (צילמתי אותו עלי..)
S Sweet Clementine New member 28/11/05 #197 והשני עם הפודלים (על הקולב) לא היה לי כוח לרכוס אותו והכול. לקח לי שעה להיכנס לקודם...
S Sweet Clementine New member 28/11/05 #199 וגם חולצה חמודה מ-TNT כתוב עליה DON'T FUNK WITH MY HEART (לא ממש רואים).
O One Falling Star New member 29/11/05 #248 ממש חמודה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif והמחוכים יפהפייםםם
T T z L i L a New member 28/11/05 #213 ואו../images/Emo99.gif בדיוק אתמול תהיתי אם הם הגיעו!:=P תתחדשי אהבתי את שניהם ועל החולצה והחצאית גם כמובן
ואו../images/Emo99.gif בדיוק אתמול תהיתי אם הם הגיעו!:=P תתחדשי אהבתי את שניהם ועל החולצה והחצאית גם כמובן
A A l a n i s New member 29/11/05 #256 ../images/Emo99.gif הוא מדהים.. גם הראשון, אבל זה במיוחד 3>>>>
F ffiendd New member 28/11/05 #205 פפ המחוכים כלכך מקסימים אם את לא היית קונה אותם הייתי קונה אותם בעצמי;-; איך חיפשת? איפה? אני לא מצאתי דברים דומים. הם כלכך שווים.
פפ המחוכים כלכך מקסימים אם את לא היית קונה אותם הייתי קונה אותם בעצמי;-; איך חיפשת? איפה? אני לא מצאתי דברים דומים. הם כלכך שווים.
F ffiendd New member 28/11/05 #206 פפ המחוכים כלכך מקסימים../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אם את לא היית קונה אותם הייתי קונה אותם בעצמי;-;איך חיפשת? איפה? אני לא מצאתי דברים דומים.הם כלכך שווים.
פפ המחוכים כלכך מקסימים../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אם את לא היית קונה אותם הייתי קונה אותם בעצמי;-;איך חיפשת? איפה? אני לא מצאתי דברים דומים.הם כלכך שווים.