קי...:( בדיוק ביקשתי מאבא את האשראי כדי לקנות לי אחת כזו..:( לא הוגן..:((
I innocence New member 2/12/05 #269 קי... בדיוק ביקשתי מאבא את האשראי כדי לקנות לי אחת כזו.. לא הוגן..(
י ילדה של חיים New member 29/11/05 #249 שואו אוף חצאית סקוטית... שקניתי מלא אחרת מאשר zoeid המקסימה בשירשור מכירות והחלפות האחרון!! מצטרת על התמונות הנכות, נאלצתי לעמוד בפוזות אקרובטיות כדי שהמצלמה תקלוט משהו... מצלמת אינטרנט, אתן יודעות.. ^^"
שואו אוף חצאית סקוטית... שקניתי מלא אחרת מאשר zoeid המקסימה בשירשור מכירות והחלפות האחרון!! מצטרת על התמונות הנכות, נאלצתי לעמוד בפוזות אקרובטיות כדי שהמצלמה תקלוט משהו... מצלמת אינטרנט, אתן יודעות.. ^^"
T Topro New member 29/11/05 #255 התחדשי מע! אגב, לי יש בד סקוטי חדש *חורצת לשון*. טיהי... אממ.. נאמ... טוב... *נעלמת כאילו לא כתבתי כלום.*
התחדשי מע! אגב, לי יש בד סקוטי חדש *חורצת לשון*. טיהי... אממ.. נאמ... טוב... *נעלמת כאילו לא כתבתי כלום.*
ר רותמע New member 30/11/05 #261 ללה איניל מצלמה דיגיטלית היא נשברה אז כרגע זה מהרשת.. שרשראות שהכנתי. לא הסתפקתי במפתח פשוט כי זה למלא יש. אז עשיתי מנעול כזה.
ללה איניל מצלמה דיגיטלית היא נשברה אז כרגע זה מהרשת.. שרשראות שהכנתי. לא הסתפקתי במפתח פשוט כי זה למלא יש. אז עשיתי מנעול כזה.
ר רותמע New member 30/11/05 #264 חח.. "הכנתי" כולה לקחתי ריצרץ ושמתי על חוט... אבל כן. את שלושתם הכנתי לא קניתי.