תודה מותק
D Deadly friendship New member 25/11/05 #50 תחדשי!! המנכסטריפ הזה ממש יפה.. וגם אני התחדשתי! גרבי מעויינים כוסיים גרבים עם הפרדה לאצבעות, בירוק. שתיהם ברך. וזה עם האצבעות כה מטריף חח משגע:| ג'קט נייס כזה במין חאקי קקי חולצה אפורה עם הדפס פרחים
תחדשי!! המנכסטריפ הזה ממש יפה.. וגם אני התחדשתי! גרבי מעויינים כוסיים גרבים עם הפרדה לאצבעות, בירוק. שתיהם ברך. וזה עם האצבעות כה מטריף חח משגע:| ג'קט נייס כזה במין חאקי קקי חולצה אפורה עם הדפס פרחים
T T z L i L a New member 25/11/05 #55 תתחדשי!!^_^ כמעט התאהבתי בהכל הלכתי לחפש את העינים הם קצת יצאו מהמקום
C crash for pleasure New member 25/11/05 #57 אהההההההההה!!!!!!! אני לא עושה שירשורי שואו אוף יותר!!! תראו מה אני צריכה לסדר עכשיוווו
O OiSH New member 25/11/05 #73 ממממממממ כמה משבצות יש לך בחדר... נמנמנמנמנמנמננמממממ גמני רוצה.... משבצותתתתתתתת.... וריבועיםםם ומעויניייםםם נמממ
ממממממממ כמה משבצות יש לך בחדר... נמנמנמנמנמנמננמממממ גמני רוצה.... משבצותתתתתתתת.... וריבועיםםם ומעויניייםםם נמממ
C crash for pleasure New member 25/11/05 #74 חחח כן התיק המשובץ והכובע המשובץ גם נכנסו בתמונה וואי ממש מרגיז שמשבצות נכנסו לאופנה יש לי ז'קטים משובצים עוד מכיתה ו' שצעקתי על אמא שלי שאני אוהבת
חחח כן התיק המשובץ והכובע המשובץ גם נכנסו בתמונה וואי ממש מרגיז שמשבצות נכנסו לאופנה יש לי ז'קטים משובצים עוד מכיתה ו' שצעקתי על אמא שלי שאני אוהבת
O OiSH New member 27/11/05 #163 אותי מעצבן שכל פאקצה שניה בבית ספר שלי (וגם בבית ספר הקודם שלי) הולכת עם אולסטאר... זה מבלבל... את לא יכולה לדעת מי איתך ומי ערסית.
אותי מעצבן שכל פאקצה שניה בבית ספר שלי (וגם בבית ספר הקודם שלי) הולכת עם אולסטאר... זה מבלבל... את לא יכולה לדעת מי איתך ומי ערסית.
C coullette New member 28/11/05 #208 כן גם בבר אילן זה ככה יום אחד באתי עם חצאית סקוטית ונעלי אולסטאר ולמחרת כל האוניברסיטה באו לבושות אותו דבר בדיוק! איזה מעתיקניות..
כן גם בבר אילן זה ככה יום אחד באתי עם חצאית סקוטית ונעלי אולסטאר ולמחרת כל האוניברסיטה באו לבושות אותו דבר בדיוק! איזה מעתיקניות..
O One Falling Star New member 26/11/05 #103 ווא../images/Emo6.gif חח בדיוק אני שומעת../images/Emo26.gif "לשם" של מירי מסיקה והשורה שהסתכלתי על התמונה היתה "בלאגן אצלי בחדר" חחחחחח
ווא../images/Emo6.gif חח בדיוק אני שומעת../images/Emo26.gif "לשם" של מירי מסיקה והשורה שהסתכלתי על התמונה היתה "בלאגן אצלי בחדר" חחחחחח
T ThE 70s GiRl New member 25/11/05 #58 אני ../images/Emo9.gif אם המצלמה שלי הייתה טובה וכאלה הייתי שמה את כל הבגדים החדשדשים שיש לי.. אבל בגלל שלא-התיק שלי לאחר שינוי! מקווה שתאהבו..
אני ../images/Emo9.gif אם המצלמה שלי הייתה טובה וכאלה הייתי שמה את כל הבגדים החדשדשים שיש לי.. אבל בגלל שלא-התיק שלי לאחר שינוי! מקווה שתאהבו..
T ThE 70s GiRl New member 25/11/05 #59 אני לא מצליחה להעלות את התמונות... אי לכך ובהתאם לזאת- נועהץ שימי את התמונות ^.^ 3>
C crash for pleasure New member 25/11/05 #69 חחח תודה בלאגן זה נחחמד אבל אמא כבר הביעה את דעתה בעניין והחדר נקי ומצוחצח עכשיו.
B Blade Of Fire New member 25/11/05 #75 אה.. אז אני מניח שקנית מצית ביחד עם זה כדי לשרוף את החולצות של סיסטם,יה?