חיננית

New member
תחרות טריויה חדשה בפורום 191 טריויה

אפשר להצטרף עכשיו עדין,המשחק בעיצומו .מוזמנים כולם. תודה למנהלת הפורום החביבה שאישרה לי .

../images/Emo16.gif חבר'ה..

בואו נדליק נר לזכרם של 7 הרוגי הפיגוע היום בצריפין.
שם יהיה הקורס שלי בצבא, דרך אגב..

All I Have

New member
לזכר ההרוגים../images/Emo16.gif

אחותי הייתה שם... היא הייתה ממש קרובה למקום של הפיגוע, בתוך הבסיס...

Lopezit

New member
בעיר שאני גרה ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ואחותי משרתת שם והיא יצאה 5 דקות לפני שהיה הפיגוע! ו2 בנות דודות שלי גם משרתות שם אבל הם היו בתוך הבסיס! ובקיצור כוס אימם הצולעת!!!!!!!! בני זונות שישרפו כבררררר בגיהנום!

All I Have

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifאוקיי אני פותחת שרשור חדש

לזכר כל הנפגעים בפיגוע שהיה לא מזמן בירושלים!!! ונקווה שלא יבואו עוד ימים כאלה קשים עלינו...

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

זה ממש עצוב... פשוט מזעזע מה שקורה היום. והמורה הפרטי שהיה לי גר באזור ואני לא יודעת מה קורה. אני מקווה שהוא בסדר..

QueIronia

New member
למנהל (ועכשיו מנהלי...), חוצמזה

שביקשתי לשרשר... לא נורא, אני אעשה את זה בעצמי

QueIronia

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo124.gif

../images/Emo26.gifאם כבר ../images/Emo32.gif

אולי אני לא מעודכנת, אבל איפה ליעד בזמן האחרון (jlo9)?

חיננית

New member
../images/Emo41.gifהערב שוב תחרות טריויה ../images/Emo41.gifמ930

משחק חדש בא לתפוז תנאי המשחק ----------------- א.המשחק הוא משחק טריויה לכל דבר הידע הנדרש ידע כללי בתחומים מגוונים.-המשחק ייערך מ930 בערב הערב למשל , ב.ינתנו 5 שאלות טריויה בהודעה אחת בדף הפורום בנושאים מגוונים מאד . ג. הראשון הפותר נכונה את 5 השאלות , יקבל כוכבית (זה שפתר 4 לא יקבל.) ד. הפתרון שלכם יישלח בהודעה אחת ויחידה ,בלי מקצי תיקונים ,לדף הפורום . המשחק יערך כ3 פעמים בשבוע- הודעה תבוא על כל שלב שלו באותו היום.. ה.מי שיאגור 5 כוכביות בשלבים השונים יקבל פרס תפוזי . ו.המשחק בפורום טריויה והגיון מס 191 בתפוזיה שלנו. בואו בהמוניכם והביאו גם את חבריכם !!!

QueIronia

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכר הרוגי שני הפיגועים

למעלה